Single Electric Pump To Let Go | norsheilasalleh.blogspot.com

Single Electric Pump To Let Go

Assalamualaikum...
RM200 include free postage dengan free gift bottle storage (Autumz)
Hai mommy semua! Ada berita nak share dekat sini. If korang masih belum beli breastpump, aku nak beritahu ada member aku nak let go Snow Bear Electric Single Pump. Tak pernah guna lagi pump ni sebab beliau ada double pump lain. Kalau korang berminat, boleh add facebook Hyatt Ghapa dan pm untuk bertanya lebih lanjut ya (",)
p/s : i tukang cari buyer je...

27 comments

March 17, 2014 at 12:11 PM

alahai...my sister dah beli dah tau....hehehehe...

March 17, 2014 at 12:18 PM

:)

March 17, 2014 at 12:42 PM

oh.. bagus apa pam letrik ni.. mama dulu perah pakai tangan je..

March 17, 2014 at 12:42 PM

ala..mcm nk je..

March 17, 2014 at 1:03 PM

DAPAT LE KOMISEN NANTI.. :)

March 17, 2014 at 1:08 PM

wahh murahnyaa.. tapi dah ada pulak hmmm

March 17, 2014 at 1:37 PM

siap dpat free gift lgggg. rugi dah beli awl ni. kalau x leh dpt free gift.


March 17, 2014 at 2:22 PM

singgah sini.....

March 17, 2014 at 3:02 PM

dulu zura pakai pump yg manual brand medela...ok gk pakai yg tu, byk kluar susu.. seronok pump ms tgh tgk tv, tau2 penuh sebotol

March 17, 2014 at 3:11 PM

hehehe..rajin cari buyer untuk kawan.. :)

March 17, 2014 at 3:25 PM

murah jugak tu...

March 17, 2014 at 3:38 PM

Assalamualaikum Sheila...wah sygnye tak gune..tp ok gak dr xgune baiklet go je kan

March 17, 2014 at 4:20 PM

belum masa nak guna.. hehe nnt klu da ada rezeki bby teringin jugak nak ada 1

March 17, 2014 at 4:43 PM

hmmm sheila tasha nk jual pumo medela swing blh x tlg huhu

March 17, 2014 at 9:24 PM

assalamaualaikum shiela opss apa nie ? masih blur

March 17, 2014 at 11:15 PM

selamat mencari buyer..

March 17, 2014 at 11:57 PM

my sis baru beli benda pam ni..
x sangak ya peralatan mcm ni memang mahai harganya :P

inti n md :P

March 18, 2014 at 4:12 AM

nmpak best! :) btw SM done follow sini, jemput singgah ke blog kalau sudi :)

http://santanmanis.blogspot.com/2014/03/blog-santan-manis-masuk-majalah-remaja.html

March 18, 2014 at 8:27 AM

wah wahhh, mommy to be la katakan . heee.

March 18, 2014 at 9:38 AM

masa pregnant tuari,dok survey2 menda nie...hehehe

March 18, 2014 at 9:48 AM

hehe.. baca jer.. kalau nak beli pun tak ly nak gune lagi... hehe

March 18, 2014 at 11:51 AM

setakat ni akak mmg suka dgn pump snowbear ni. dahlah murah pastu, mudah dibawa ke mana saja. :)

March 19, 2014 at 11:14 AM

buat masa ni tak terfikir nak beli pam apa.. sbb mngkin nti tak kje..

March 19, 2014 at 11:35 AM

ok ker jenama autumn ni ? CN sayang sangat spectra 3 CN ..walaupun besor gedabak ! tapi banyak berjasa..hehe

March 19, 2014 at 2:51 PM

Wahh murah tuu..cepat-cepat beli..

March 20, 2014 at 10:23 PM

Jaa xde baby yg menyusu dada dah... kalo tak konfem beli gak rembat ni.... heee!

March 22, 2014 at 9:00 AM

breast pump ni ntuk yg air susu susah nk kluar kn ? n kalo nak jimat masa, prepare susu untk bby awal2.. xkelam kabut..trutama ibu2 yg bkerjayaa.. hehe. kakak Zara dlu pkai ni sekali untk anak pertama sb air susu susa nk kluar..

Post a Comment