Perginya Ami Schaheera T____T" | norsheilasalleh.blogspot.com

Perginya Ami Schaheera T____T"

Assalamualaikum...
Inalillahiwaninallahirojiun. Buat sahabat blogger Kak Ami Schaheera yang telah meninggal dunia jam 1.29 pagi 26 Mac 2014 di Hospital Ampang akibat sesak nafas. Walaupun cuma 2 kali berjumpa dan berbual mesra, i adored her. Kuat semangat melawan sakit kanser selama 3 tahun. Kalau korang tak kenal siapa beliau, allahyarhamah berbaju hijau di dalam gambar atas. Aku sendiri tak percaya she was cancer fighter masa pertama kali jumpa dalam trip Lost World of Tambun. Allahuakbar. Sedih sangat baca timeline facebook dan instagram pasal allahyarhamah.
Kak Ami, semoga kamu ditempatkan dikalangan orang yang beriman di sisi Allah SWT. Naz, be strong please. Redha dan tabahlah dengan dugaan pemergian isteri tercintamu.... Sama-samalah kita sedekahkan Al-Fatihah buat allahyarhamah Kak Ami Schaheera...

64 comments

March 26, 2014 at 9:05 AM

Alfatihah...

March 26, 2014 at 9:06 AM

Memang tabah...innalillah & al Fatihah

March 26, 2014 at 9:15 AM

Innalillahiwainnailaihirajiun...semoga arwah damai di sana...salam takziah buat ahli keluarga...

March 26, 2014 at 9:18 AM

salam...walaupun nat xkenal ngan kak tu tapi nat doakan semoga kak Amie tu ditempatkan dikalangan orang yang beriman...amin....al-fatihah

March 26, 2014 at 9:24 AM

al-fatihah buat beliau..

March 26, 2014 at 9:26 AM

al-fatihah

March 26, 2014 at 9:37 AM

innalillah..takziah buat keluarga dan sahabat terdekat arwah..

March 26, 2014 at 9:43 AM

assalamualaikum shiela..

semoga arwah kak ami ditempatkan dikalangan org2 yg beriman..

alfatihah.

March 26, 2014 at 9:55 AM

Lya yg xpenah jumpa pn rasa mcm btul ke dia cancer fighter.
sbb dia btl2 kuat, xtjk dia skt.

al fatihah

March 26, 2014 at 10:08 AM

al fatihah...semoga keluarga arwah reda menghadapinya

beli ford dan digi kat sini hehe...

March 26, 2014 at 10:08 AM

xmengenali beliau..kanser ape??Al-fatihah untuk arwah..semoga ditempat di kalangan orang2 yang beriman...amin..

March 26, 2014 at 10:25 AM

Inna Lillah Wainna Ilai Hira Ji'un ..

March 26, 2014 at 10:46 AM

Al fatihah.. semoga roh arwah ditempatkan dikalangan orang2 beriman..

March 26, 2014 at 11:03 AM

Al Fatihah , Takziah =(

March 26, 2014 at 11:10 AM

Innalillahiwainnalillahiraujiun.....
Al-Fatihah...
Moga ditempatkan dikalangan insan beriman...

March 26, 2014 at 11:18 AM

Moga roh beliau bersama dengan para orang2 yang beriman dan bertaqwa amin

March 26, 2014 at 11:18 AM

Slm kenal

Al fatihah..akak 1st time tahu dlm stu rancangan TV..interview wth her psl cancer..

http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.com/

March 26, 2014 at 11:19 AM

al-fatihah buat arwah..dariNya kita datang dariNya juga kita kembali..moga arwah ditempatkan dikalangan org yg beriman amin

March 26, 2014 at 11:20 AM

Al-Fatihah.. Moga arwah ditempatkan bersama orang yg beriman.
Apa khabar Sheila? Tahniah kerana bakal bergelar ummi..

March 26, 2014 at 11:22 AM

Innalillah dan al-fatihah...sesungguhnya Allah lebih menyayangi beliau.

March 26, 2014 at 11:33 AM

al-Fatihah

March 26, 2014 at 11:41 AM

Inalillahiwaninallahirojiun.

March 26, 2014 at 11:43 AM

salam. inalillahi wainnalillahi rojiun..
sy tak sempat nak mengenali arwah..salam takziah kak..
semoga rohnya ditempatkan disisi orang+ yg beriman amin..

March 26, 2014 at 11:47 AM

Inna Lillahi wa inna ilaihi raji'un..
zizie tak pernah kenal kak ami ni.. semoga roh beliau dicucuri rahmat..

March 26, 2014 at 11:49 AM

xpernah jumpa..tp slalo nmpk die dlm event2..dan baru tau die ade cancer kelmarin yg die hard to breath tu.

smg rohnya tenang die sana dan dicucuri rahmat...

March 26, 2014 at 11:59 AM

innalillahi wa inna illaihi rajiuun... salam takziah

March 26, 2014 at 12:15 PM

Assalammualaikum,,,

Al-fatihah buat arwah moga ditempatkan dikalangan orang2 beriman..

mselim3

March 26, 2014 at 12:47 PM

Al Fatihah..semoga roh beliau ditempatkan diantara mereka-mereka yang beriman.

March 26, 2014 at 12:55 PM

al-fatihah.. semoga ditempatkan di kalangan orang yang berian dan beramal soleh..

March 26, 2014 at 1:01 PM

asslmkm sheila.. wlpun kta tak kenal, tetap rasa sedih.. salam takziah.. buat keluarganya, moga sentiasa tabah..

March 26, 2014 at 1:06 PM

Innalillah..fiqa Xpernah jumpa dia tapi fiqa selalu juga baca blog dia.. Semoga roh beliau dicucuri rahmat..

March 26, 2014 at 1:15 PM

breast cancer kan? liz pernah bc pasal dia di majalah

March 26, 2014 at 1:23 PM

Assalmmualaikum..

mselim3 baca twiter dia .. sedih sesangat... tabah melawan penyakit yang dihadapinya..

mselim3

March 26, 2014 at 1:50 PM

Alfatihah.....

March 26, 2014 at 1:51 PM

Salam ukhuwah Shiela...
Alfatihah buat Aimi dan takziah buat keluarganya..

Akak follow #846 jemputlah be blog kecil akak ye :)

March 26, 2014 at 2:51 PM

Moga rohnya tenang di sana

March 26, 2014 at 2:52 PM

kuatnya semangat arwah..alfatihah..

March 26, 2014 at 3:17 PM

Sedih sangat.. baca entry dia kat blog dia time dia sakit dulu.. haih.. but she was really strong..

innalillahi wainnailaihi rajiun

March 26, 2014 at 4:02 PM

takziah, dari Allah kita dtg kepadanyer kita kembali...

March 26, 2014 at 4:24 PM

ya Allah.. seorang lagi blogger pergi meninggalkan kita.. Alfatihah buat arwah.. semoga bersemadi dengan tenang disampiong golongan yg beriman disana.. amin.. amin..

March 26, 2014 at 4:34 PM

Innalillah...Al-Fatihah....baru kenal dia dari gambar2 yg dishare kt instagram

March 26, 2014 at 4:41 PM

kite pon terkejut dengan berita pemergian beliau pagi tadi.

March 26, 2014 at 6:07 PM

alfatihah.... moga rohnya dicucuri rahmat

March 26, 2014 at 6:27 PM

Innalillahiwainnailaihirajiun,,salam takziah buat kluarga terlibat,,,

March 26, 2014 at 6:47 PM

al fatihah
moga ditempatkan bersama2 org beriman
yumida pun baru tahu lepas terbaca kat fb tadi, baru kenal hari ni. x sangka sheila pernah jumpa arwah.

March 26, 2014 at 8:10 PM

inalillahiwainalillahirojiun..semoga Allah mencucuri rahmat ke atas rohnya dan ditempatkan bersama2 org2 yang beriman/

March 26, 2014 at 8:13 PM

Al fatihah...

March 26, 2014 at 9:23 PM

takziah buat keluarga dan sahabat handai arwah..

menabung sini..

March 26, 2014 at 9:33 PM

alfatihah akak baru tgk ig arwah 1 jam sebelum beliau meninggal dunia through shearosul punya ig, Allah sayangkan arwah

March 26, 2014 at 9:58 PM

Al-fatihah buat beliau. Instagram saya penuh juga dengan berita ni.

March 26, 2014 at 10:45 PM

Innalillah....dan Salam takziah utk keluarga arwah....

March 26, 2014 at 11:46 PM

Al Fatihah... aamiin..

March 27, 2014 at 8:02 AM

dakn tak kenal kak ami ni..tapi dapat info dari rakan blogger.. takziah untuk keluarga mereka..

March 27, 2014 at 8:57 AM

al fatihah...tahziah kepada keluarga...semoga rohnya dicucuri rahmat olehNYA

March 27, 2014 at 12:58 PM

salam takziah buat keluarga arwah..semoga arwah ditempatkan di kalangan org2 beriman. amin..

March 27, 2014 at 3:33 PM

Assalamualaikum sheila..akak xknl arwah tp tau drp blogger kain jugak..innalillahi wainna ilaihi raajiuun

March 27, 2014 at 5:11 PM

takziah ytk keluarga arwah dan Alfatihah untuk arwah...

March 27, 2014 at 6:55 PM

Al fatihah...x sempat utk mengenali beliau...hanya kenal di alm maya jer...

March 27, 2014 at 8:20 PM

Takziah buat family kak ami.. moge tenang berehat di sana..

March 28, 2014 at 9:25 AM

innalillah...akak baru tau pagi ni...dah seminggu ofis blocked semua benda waima yahoo mail sekalipon tu yg daporblog tak berasap...sekali pagi ni baca blog mobile...terkejut sebab selama ni arwah nmpak s3hat... kenal dia kat insta n blog2 tapi tak perasan psl peruangan memerangi kanser dia tu... Allahhhh terkesan sekejap bila baca...
alfatihah moga arwah tenang disana...

March 28, 2014 at 11:38 AM

ada baca td kat entry ben ashari.. al-fatihah..

April 2, 2014 at 2:13 PM

Al- fatihah.. slm takziah buat famili arwah..

April 3, 2014 at 9:48 AM

Luekemia..

April 6, 2014 at 1:08 PM

innalillah hiwainna ilahirajiun..

zura ada gak baca blog dia sblm nih..mmg kagum dgn fesyen dia yg stylo dan dia sgt positif dan tabah. Zura menangis baca catatan suami dia tentang malam diorang dpt tau ami ada luekemia...

Post a Comment