Medela Swing Breastpump To Let Go | norsheilasalleh.blogspot.com

Medela Swing Breastpump To Let Go

Assalamualaikum...
Sorry ya, harini nak buat iklan sikit. Nak tolong kawan jual breastpump dia. Kalau ada berminat, cepat-cepat pm kat fanpage aku ya. hehehe. Terima kasih banyak.. Sudi-sudilah spread to friends ya ~~~
condition : tip top
owner : pernah guna sekali
harga : RM530 *boleh try nego dengan owner sendiri ya*
waranty : start 15 Januari 2014
pm dekat fb : Sheila Shahfiekry

25 comments

March 25, 2014 at 8:42 AM

hai
singgah pagi

March 25, 2014 at 10:56 AM

Boleh tahan jugak mahal breast pump ni. Ingatkan murah dalam RM100 lebih. Hehe

March 25, 2014 at 11:34 AM

breast pump pun mahal giler kan...

March 25, 2014 at 12:58 PM

MAK AII.. MAHALNYE..

March 25, 2014 at 12:58 PM

MAK AII.. MAHALNYE..

March 25, 2014 at 1:53 PM

waaahhh bestnyaaaa.. ni buat nak upgrade je ni hahaha

March 25, 2014 at 2:48 PM

wahh klu la jumpa dr dlu sudah ku beli..hehe..sygnya..dah xder susu lak..

March 25, 2014 at 4:15 PM

wah best..x beli lg breastpump..kena tunggu bajet belanjawan keluarga...haha

March 25, 2014 at 4:15 PM

wah best..x beli lg breastpump..kena tunggu bajet belanjawan keluarga...haha

March 25, 2014 at 4:49 PM

pasti ada yg berminat tu nanti sheila, musim mak2 blogger berbadan dua skang ni !

March 25, 2014 at 5:03 PM

Singgah petang, Sheila... ^__^

March 25, 2014 at 5:32 PM

nenanti la kalau ada org nak saya roger yer...

March 25, 2014 at 5:35 PM

bagusnya sheila tolong kawan-kawan.. klik-klik tabung sheila juga

March 25, 2014 at 6:45 PM

Waw saling klik link biar ramai blog ...

March 25, 2014 at 8:42 PM

akak mmg guna breastpump ni, terbaik sangat sheila, rindu nya moment itu ;)

March 25, 2014 at 8:47 PM

Mst ada org nk beli nnt sheila ;)

March 25, 2014 at 8:52 PM

salam sys ,, moh ler joinn moh lerr http://adindaevangelistanil.blogspot.com/2014/03/segmen-rm100-x-2-daily-ahmad-by-nil.html nil jemput ne tahyu dpt 100rm

March 25, 2014 at 9:09 PM

eh sama brand dgn kak saya pkai..
teco n kereta

March 25, 2014 at 9:38 PM

kalau angah zizie menjadi kali ni, zizie syorkan beli dengan kawan akak.. insyaAllah :) zizie menabung INTI kat akak :)

March 25, 2014 at 10:06 PM

Assalamualaikum Sheila,

nak jawab masalah awak nak follow blogger tak boleh tu..sebenarnya ada cara lain nak follow.

1. copy link blog yg nak di follow.
2. pergi ke blogger.come/home.
3. klik kotak "Add" bawah Reading list.
4. Paste link yg kita copy tadi.
5. pergi blog yg kita nak follow td, tggok kotak follower, kalau ada nama kita..it's DONE follow blog tu :)

semoga ada manfaat utk perkongsian ini :)

March 25, 2014 at 10:28 PM

murahnyaaa

March 25, 2014 at 11:38 PM

rajin sheila tolong kengkawan...gud! :)

March 27, 2014 at 1:00 PM

huhuhu..x mampu..akak ada order double pump autumnz aritu..snowbear tu utk pakai kat rumah. hehe

March 28, 2014 at 11:39 AM

wahhh.. tolong promote.. =)

April 6, 2014 at 1:05 PM

zura dulu guna medela harmony, yg manual je, murah sikit drpd medela swing... best betol produk medela nih, berbaloi setiap sen yg dibayar

Post a Comment