NEW LOOK FOR 2013 (^,^) | norsheilasalleh.blogspot.com

NEW LOOK FOR 2013 (^,^)

Assalamualaikum...


Finally i've got my new header for 2013! Yeayy! Kagum gila kot buat sendiri even cikai-cikai je. Belum boleh guna lagi domain tu. Sangat menyusahkan diri dan juga kawan-kawan blogger dah mula tanya kenapa blog takleh nak tengok. Terpaksalah pakai blogspot semula sehingga diberitahu kelak. Sorry guys!

DICORET OLEH :

26 comments

January 1, 2013 at 10:15 AM

Selamat tahun baru Sheila.
Moga semuanya dapat diselesaikan.

January 1, 2013 at 10:38 AM

assalamualaikum dua kosong satu tiga !! :D
semoga persahabatan kita semakin erat gitu, sayang sheila :)

#like3 wajah baru ini ^_^

January 1, 2013 at 11:10 AM

Terima kasih ibu. Insyallah dipermudahkan :)

January 1, 2013 at 11:12 AM

waalaikumussalam mar! alhamdullilah amin. semoga kita terus mengeratkan ukhwah diantara kita! thank you Mar ♡

January 2, 2013 at 8:26 AM

itulah..pelik jugak sebab sebelum ni tak boleh nak bukak blog awak.. hurm, dah tanya2 yang pakar tak tentang masalah tu? cuba tanya orang yang bekalkan domain tu. suruh dia fix..

selamat tahun baru awak :)

January 2, 2013 at 9:31 AM

Tahniah yer dah tukar...happy new year! take care!

January 2, 2013 at 9:52 AM

hehehe sorry tau boni. saya dah cakap dengan salah sorang pakar, insyallah dia akan fix untuk saya. hehehhee...

selamat tahun baru juga boni kacak ;p

January 2, 2013 at 9:58 AM

alhamdullilah syukur. thanks kak Akmar! happy new year too ;)

January 2, 2013 at 11:47 AM

selamat tahun baru.. :) nice header dear.. puas hati bila buat sendiri kan.. :)

January 2, 2013 at 11:50 AM

Alhamdullilah, memang puas hati. ngee. selamat tahun baru juga buat izfanora :)

January 2, 2013 at 12:56 PM

sheila..... lama tau try buka blog xdapat.. blog dah baruuu... hehe.. =)

comeyje header. hehe.

January 2, 2013 at 1:04 PM

im so sorry Maria! ada masalah sikit dengan domain. ni pun pakai balik blogspot. hihi. sorry and thank you for comment me. cantik sebab mata juling nu haa ;p

January 2, 2013 at 5:00 PM

selamat taun baru..! header yg simple tpi comel... hee

January 2, 2013 at 5:26 PM

Thank you Tengku Puteri! thanks a lot sudi jenguk sini. hihi nasib baik dapat pujian. ngeee ;)

Selamat tahun baru juga buat awak!

January 2, 2013 at 11:42 PM

sorry sygggg nadia lambat reply BW. :)
baruuuuu start nak balas dendam berBW. wahhhhh, berwajah baruuuuu gituewwwwwwwww. :))

January 3, 2013 at 10:54 AM

its okey my dear, terima kasih sudi singgah sini juga. hihi. ohh header comot je tu. hihihi ;p

January 3, 2013 at 1:44 PM

wahhh pandaiinyer die...hehe

January 3, 2013 at 1:56 PM

veri nice one

January 3, 2013 at 1:58 PM

biasa2 je nory, hee. pakai photoscape je. nory punya pun cantik gak! hehe

January 3, 2013 at 2:00 PM

thank you KA, simple as one :)

January 3, 2013 at 2:34 PM

selamat tahun baru .. ;) header awak sangat simple dan manarik..

January 3, 2013 at 2:36 PM

selamat tahun baru juga buat fida. jangan sedih2 k. header comot je tu. hihi thank you fida :)

January 3, 2013 at 2:38 PM

wah cantinye kak,,yg penting hasil airtgn sendiri,,tu yg paling penting=)

January 3, 2013 at 2:42 PM

betul tu! setuju sangat! alhamdullilah, berhasil akhirnya. susah gila nak buat sebab taktau bape size sebenar header ni. aci redah je peeja. kihkihkih ;p

January 8, 2013 at 11:15 AM

MENARIK.. :)

January 8, 2013 at 11:19 AM

terima kasih ye :)

Post a Comment