Bedak Meiko Naturactor | norsheilasalleh.blogspot.com

Bedak Meiko Naturactor

Assalamualaikum...
Semua orang suka jaga muka. Semua orang suka dengan kecantikan. Tak hairanlah zaman sekarang ni produk kecantikan laku macam pisang goreng. Tapi aku ni pemalas. Sebab kulit aku sensitif. Dah lama rasanya aku tinggalkan bedak asas. Aku cuma rajin cuci muka. Yang lain, harom nak buat. 
Tapi dua tiga menjak ni macam terseru semula semangat nak jaga kulit muka. Meet my bedak - Meiko Naturactor. Aku beli kod 141 untuk kulit cerah chinese dan melayu skin light. Dulu pernah pakai orang punya. Terus suka dengan produk ni. Tapi produk ni tak ramai yang jual. Aku jumpa dekat website Butik eDast. Lepas 2 hari bayar online, terus dapat barang. Ya Allah, gembiranya hati :)
cinonet je dua barang ni ;p
sheila shahfiekry
Apa yang korang perlu tahu, rahsia kecantikan naturactor :-
100& menutupi pigmentasi, parut, cela, jerawat dan noda hitam
anti kilauan / tidak berminyak
ringan dan lembut pada kulit, seakan-akan tidak memakainya
melindungi kulit dari sinar UV yang menyebabkan pigmentasi
tidak menutupi pori-pori
sering digunapakai oleh make-up artis professional
kualiti yang bagus bagi bedak asas
tidak melekit & menutup cela dengan kemasan sempurna
Antara 10 jenis kod warna yang dijual di Butik eDast, harga RM49.90 tak termasuk postage ya. Pastikan juga yang dibeli itu produk original. Ada cara nak tahu produk tu tiruan atau original dari segi bau, tekstur, sticker, hologram dan paling nyata sudah pasti hasilnya. Heee. 
Butik eDast
Sekiranya ada yang terniat nak beli atau usha-usha dulu, boleh ringankan tangan untuk klik link-link yang ada. Jika terluang masa, boleh singgah terus ke alamat yang diberikan. Pasti berbaloi punya. Jom usha Fatin Liyana buat entri squircle scarf - produk Butik eDast.
Website : Butik eDast
Alamat Shah Alam : B-6-1 Alam Avenue, Jalan Serai Wangi, G16/G, Persiaran Selangor, Seksyen 16, Shah Alam
Alamat Serdang : No. 10G, Jalan 18/35, Taman Sri Serdang, Seri Kembangan

14 comments

September 17, 2013 at 8:14 AM

pernah juga dengar keistimewaan naturactor nie,tapi belum pernah nak mencuba lagi..

September 17, 2013 at 8:42 AM

ooo..comelnye..nak kena try ni :)

September 17, 2013 at 9:20 AM

dlu mmg pakai naturactor...mmg bgs tuk ttp cela smua tp xau la suratan @ kbtulan, muka naik pigmentasi dua tiga bijik....sbb nya org kata klu naturactor ni jenis 'berat' so xleh pakai hari2 sgt n kna cuci muka betul2.....xpasti la

September 17, 2013 at 12:02 PM

kecik tu tahan bape lama awak?

September 17, 2013 at 12:33 PM

sy tempek bedak johnsonbaby je kat muka hehehe...:D

September 17, 2013 at 12:52 PM

bedak pun ada tiruan jugak yer

September 17, 2013 at 1:47 PM

Produk ni memang bagus...
Dia tutup cela.... Pakai sikit je pun dah cukup....
Dulu AJ rajinlah pakai, sekarang ni malas...
Tepek bedak je la... Hehehhe..

September 17, 2013 at 3:59 PM

Assalamualaikum . huhu . bedak ni dalam list ain untuk membeli :D

September 18, 2013 at 3:12 AM

hu2.. teman pun x beli apa2 barang makeup dh termasuk bedak2 muka.. sebab masih mencari yg sesuai dgn kulit.. x jumpa2 juga..

September 18, 2013 at 11:48 AM

fifi dulu2 pakai naturactor ni.. skrg da malas.. ape pon tak sapu.. bedak powder je kkdg.. nak nampak awesome sikit (awesome sangat ke?) baru pakai compact powder..

September 18, 2013 at 7:11 PM

first time dengar nma produk ni..hehe..
kita x berani nak pakai itu ini sheila..orang kulit muka sensitif sngt.. ngada2 muka ni..hehe

September 18, 2013 at 10:45 PM

Akak pernah pakai jugak.. tp tak sesuai ngn kulit koman akak nie..huhuhu

September 19, 2013 at 12:04 AM

Muka Sheila memang dah cantik

September 19, 2013 at 7:18 AM

Untuk pengetahuan anda, SAYA JUGA PAKAI MEIKO skrg ni..haha

Post a Comment