Diskaun 15% Dari Tudung 2U | norsheilasalleh.blogspot.com

Diskaun 15% Dari Tudung 2U

Assalamualaikum...
Mesti yang kaki shopping online menggigil baca entri ni. hahaha. Jangan kakak, jangan parkison sambil blogroll sini. heeee. As i knew, Malaysia salah satu negara yang memiliki penduduk beragama Islam. So tak hairan lah ramai orang buka online shop atau kedai jual tudung. Memang laku sungguh.

Hari ni nak share dengan korang pasal Tudung 2U yang memang famous amous tu. Jum usha sikit apa jenis tudung yang dijual di Tudung 2U. Rambang mata wehh tengok, dah siap-siap terjah cimb clicks. Motif? ;p
selendang, tudung awning ada dijual. Pelbagai corak dan warna
Tudung Bawal Kelantan No 1
Tudung awning chiffon layer

Halfmoon Corak, hot selling! Harus grab buat koleksi

Selendang panjang Viscose, sejuk mata memandang hijau
Dan berita baiknya! Untuk pembaca blog sheilashahfiekry boleh dapat diskaun 15% dengan menggunakan baucer yang diberikan kat bawah ni :-
Guna baucer - AFG2013
Valid - sampai 30 September 2013
p/s: harga yang aku state kat atas tu harga Tudung 2U .. Belum diskaun 15% lagi, heee sila shopping dengan gembira ya :)

19 comments

September 13, 2013 at 8:49 AM

time aksih sheila for sharing boleh jenguk nnti..kot la terbeli hehehe

September 13, 2013 at 8:54 AM

Waahhhh!! Harus di intai-intai duit dalam maybank2u nih...hihi

September 13, 2013 at 8:57 AM

cantik2 juga tudung nie..

September 13, 2013 at 9:14 AM

As salam dik.. best nie.. akk nak..akk nak.. hihihi..tq eh bg guna baucer nie..

September 13, 2013 at 9:39 AM

tak pernah try beli tudung on9.. ader ms nie.. tggu pas gaji la..>.<

September 13, 2013 at 10:23 AM

wah! nak3! tudung nikah tak beli lagi ni.. hehehehe tapi tak tau nak tudung mcm mana.. :(

September 13, 2013 at 10:32 AM

org pompuna kalau bab shopping..hmmm..hu3

September 13, 2013 at 10:34 AM

ade diskaun...harus shopping ni...hehe :)

http://www.alyzafisol.com/

September 13, 2013 at 10:38 AM

diskaun tu dah best..
ade jual halfmoon x.. huhu..

September 13, 2013 at 10:41 AM

wah3.. diskaun niii.. mesti harga terbaekkk kan shiela.. he2

September 13, 2013 at 11:18 AM

diskaun2 I loikeee...kena gi browse ni... thanks Sheila for sharing...

September 13, 2013 at 12:05 PM

wah..ada diskaun ni..

September 13, 2013 at 2:16 PM

cantik selendan tu tapi sy tak reti pakai selendang la :(

September 13, 2013 at 2:50 PM

Semua cantik2 sheila..dalam poket jer tak cantik.. hehehe =D

September 13, 2013 at 4:15 PM

memang menarik, tapi suami x galakkn beli online ni lepas kene tipu dulu huhuhu

September 13, 2013 at 4:38 PM

wahh ..cantik2 nye semua tudung2 nie Sheila..geram je hati akak bile tgok..nsib baik masih mampu pikir bab :bajet: hihi..:)

September 13, 2013 at 5:58 PM

wah..sume cantik2 sis sheila
yumida ske tudung de awning..sennag nak pakai..x payah iron
de diskaun lg..beznye
selamat bershopping semuanya
isi tabung komli sini..lalalalala

September 14, 2013 at 1:35 AM

Kalau pilihan akak, semua yang dibarisan kanan sekali tu cantik-cantik rekaannya dan akak lebih meminati tudung selendang :-)
Ehh...tuan rumah sihat ?

September 14, 2013 at 9:20 AM

murah dan cantik.. tapi kat rumah dah banyak sangat tudung..

Post a Comment