Segmen Khas Sempena Ulang Tahun Kelahiran Mama'D | norsheilasalleh.blogspot.com

Segmen Khas Sempena Ulang Tahun Kelahiran Mama'D

Segmen Khas Sempena Ulang Tahun Kelahiran Mama'D pada 06/September/2013 , dianjurkan oleh www.nazlee.com
blog P.C.L
Assalamualaikum dan salam sejahtera ..

Terdapat 3 kategori untuk membolehkan anda join segmen ini, sebelum itu baca syarat-syaratnya terlebih dahulu ;

Syarat-syarat penyertaan
  1. Terbuka kepada semua blogger
  2. Like Page P.C.L
  3. Join dalam tempoh masa yang ditetapkan ( 01 ~ 06 September 2013 11:59 malam)
Kategori 1
Para peserta tidak perlu buat entri cuma dikehendaki  mendedikasikan ucapan kreatif ~ terus ke Wall Facebook Nordiana Mohd Saad [klik sini].
*Hanya pada tarikh 06 September 2013 / 12am-12pm SAHAJA.
*Sila nyataka url blog anda selepas ucapan.

#Hadiah : Review Blog/Page (6 pemenang akan dipilih oleh mamaD sendiri ~ kreativiti ayat diutamakan)

Kategori 2
Peserta  memberikan cadangan satu hadiah yang munasabah dari PCL kepada mamaD, taipkan ke dalam kotak komen entri ini ~ contoh ;
Saya cadangkan Pcl hadiahkan mamaD sepasang Jubah Hajaba...supaya mamaD sentiasa nampak ayu di pandangan mata pcl.

#Hadiah : Promosi header/banner anda selama 6 hari di ruangan bawah header blog penganjur . (6 blog akan dipilih oleh Penganjur)

Kategori 3
Boleh buat entri dengan tajuk "Segmen Khas Sempena Ulang Tahun Kelahiran Mama'D", hanya salin kod html dalam entri segmen penganjur  (klik banner) ; sila letakkan url entri penyertaan anda di ruangan komen segmen ini.

#Hadiah : Review enam   1 entri dalam blog anda yang terpilih.(6 + 6 blog akan dipilih oleh Penganjur)

Didahului dengan ucapan Terima Kasih.
~pcl

Di bawah ni adalah code HTML yang dimaksudkan, hanya perlu  >>  klik [New Post] kemudian [HTML] dan masukkan kod tersebut di dalam post entri anda.

19 comments

September 3, 2013 at 4:28 PM

Selamat bersegmen Sheila! ^_^
ZON PERMAISURI CHOMEL

September 3, 2013 at 4:37 PM

assalam Sheila, terima kasih join segmen....

September 3, 2013 at 5:28 PM

salam perkenalan.. semoga berjaya.. :D

September 3, 2013 at 6:28 PM

selamat bersegmen sis sheila
yumida pun baru join minggu lepas

September 3, 2013 at 6:36 PM

selamat bersegmen sheila..gud luck =)

September 3, 2013 at 7:47 PM

slmt bersegmen..

September 3, 2013 at 8:13 PM

Good luck

September 3, 2013 at 8:27 PM

Gud luck sheila..;)

September 3, 2013 at 10:17 PM

good luck dear ;)

September 4, 2013 at 12:43 AM

hehe..samalah kita. Good luck juga pada Sheila ya.

September 4, 2013 at 10:45 AM

Semoga berjaya terpilih ya!

September 4, 2013 at 12:47 PM

gd luck yer..

September 4, 2013 at 12:49 PM

WAHHH.. GOOD LUCK YUNKKK...

September 4, 2013 at 8:58 PM

Salam manis...Kak Ummi pantun naa :)

Mesti lawa si puteri laksamana,
Cermin diambil minta serahkan;
Sehati sejiwa mari bersama,
Segmen PCL kita meriahkan.

Jom singgah blog Kak Ummi...
http://mamasentimental.blogspot.com/2013/09/pantun-dia-yang-ku-sayangkhusus-untuk.html

September 5, 2013 at 12:07 AM

PCL PUNYA WIFE NI... :)

September 5, 2013 at 12:52 PM

goodluck.. :)

September 6, 2013 at 8:31 AM

dari segmen yang sama hehee ^^

September 10, 2013 at 5:31 PM

Assalamualaikum Shark, tahniah menang dalam kategori 3 ; walau dah respond awal tp sy nak ucap tahniah sekali lg kat sini.. :))

http://www.nazlee.com/2013/09/keputusan-penuh-segmen-khas-sempena.html

September 10, 2013 at 5:31 PM

Assalamualaikum Sheila, tahniah menang dalam kategori 3 ;

http://www.nazlee.com/2013/09/keputusan-penuh-segmen-khas-sempena.html

Post a Comment