Review Blog 2.0 [Senarai Peserta] | norsheilasalleh.blogspot.com

Review Blog 2.0 [Senarai Peserta]

Assalamualaikum...
[Updated - 03 Oktober 2013, 09.41am]
Waaaaaaaaaaa. terperanjat kita tengok komen dari rakan-rakan tinggalkan di entri Review Blog 2.0. Alhamdullilah. Itu baru 3 hari, kalau sebulan? Insyallah esok akan mula review dengan 3 blog. Sebab terlalu ramai joined kan. Tak sempat lah aku nak review seketul-seketul. hehehehe. Takut tak ter-review karang. Habis aku =______='
sheila shahfiekry
Blog yang dah confirm [cukup semua syarat]
  1. http://waazin.blogspot.com/
  2. http://www.jiwarosak.com/
  3. http://khirkarya.blogspot.com/
  4. http://aimisyafiqahsuhaimi.blogspot.com/
  5. http://sheda-ucu.blogspot.com/
  6. http://ayuejean.blogspot.com/
  7. http://lynnmunir.blogspot.com/
  8. http://emmaeema.blogspot.com
  9. http://www.mialiana.com/
  10. http://ibuberbicara.blogspot.com/
  11. http://cikmatahariku.blogspot.com/
  12. http://ramaramapendek.blogspot.com/
  13. http://aineddihar.blogspot.com/
  14. http://jnjikita.blogspot.com/
  15. http://www.momoy-blogirl.blogspot.com
  16. http://asmarpunyablog.blogspot.com/
  17. http://inidetikindah.blogspot.com/
  18. http://blogmizzaiza.blogspot.com/
  19. http://www.nazlee.com/
  20. http://hairuliza-anakku.blogspot.com/
  21. http://mimbarhatiku.blogspot.com/
  22. http://adramycien.blogspot.com/
  23. http://www.erazfadli.com
  24. http://lynathegojes.blogspot.com/
  25. http://tengkubutang.blogspot.com/
  26. http://nashanim.blogspot.com/
  27. http://jiesusanos.blogspot.com/
  28. http://engkumuzahadin.blogspot.com/
  29. http://farahwahyda.blogspot.com/
  30. http://harumankasehvee.blogspot.com/2
  31. http://mohdnoorshawal.blogspot.com/
  32. http://akuainkausiapa.blogspot.com/
  33. http://umikasum.blogspot.com/
  34. http://ceriterawarnawarnikehidupan.blogspot.com/
  35. http://b1tt.blogspot.com/
  36. http://blogashalya.blogspot.com/
  37. http://budaxxperasangoergus.blogspot.com/
  38. http://mulan-sahbanu.blogspot.com/
  39. http://ciksitimun.blogspot.com/
  40. http://saedramadhan.blogspot.com/
  41. http://kesumaangsana.blogspot.com/
  42. http://www.bloggerlelaki.com/
  43. http://cikgunas.net/
  44. http://knzeq.blogspot.com/
  45. http://ctalfakhishah.blogspot.com/
  46. http://amazingfiezah.blogspot.com/
  47. http://duniafarisya.com/
  48. http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/
  49. http://cinta25hb.blogspot.com
  50. http://ayuzan.blogspot.com/
  51. http://invisiblenote.blogspot.com/
  52. http://krole-zone.blogspot.com/
  53. http://zamani84.blogspot.com/
  54. http://rusukiri.blogspot.com/ 
  55. http://www.deqnoor.com
  56. http://www.nazlyizan.my/
  57. http://www.aynoranur.com/
  58. http://dia-honey.blogspot.com/
  59. http://memetlenggeng.blogspot.com/
  60. http://sweetygirlmemory.blogspot.com/
  61. http://momentlyndz.blogspot.com/
  62. http://nurhidayahsalim97.blogspot.com/
  63. http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/
  64. http://www.kisahsidairy.com/ 
  65. http://coratcoretsibudaktembam.blogspot.com/ 
  66. http://marqiscareno.blogspot.com/
  67. http://gadismerahjingga.blogspot.com/
  68. http://cekgunorazimah.blogspot.com/
  69. http://nyssazainalabidin.blogspot.com/
  70. http://www.mujadafewa.my/
  71. http://nisashahrien.blogspot.com/
  72. http://www.mhakimfaiz.my/
  73. http://sub.mhakimfaiz.my/ 
  74. http://www.hasrulhassan.com/
  75. http://www.ecadwinkyasha.com/
  76. http://syahidahfadilah.blogspot.com/
  77. http://sitracey.blogspot.com/
  78. http://mimbarkata.blogspot.com/
  79. http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/
  80. http://mamamamy.blogspot.com/
  81. http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/
  82. http://kakikerja.blogspot.com/
  83. http://sayaeesya.blogspot.com/
  84. http://www.opzzpinky.my/
  85. http://faimarstory.blogspot.com/
  86. http://yellowyipyip.blogspot.com/
  87. http://girangdottaeminmuch.blogspot.com/
  88. http://www.coklateyes.my/
  89. http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/
  90. http://nurinkhairi.blogspot.com/
  91. http://www.ayuinsyirah.my/
  92. http://marsgreen.blogspot.com/
  93. http://eryati.blogspot.com/
  94. http://ourmemoria.blogspot.com/
  95. http://lovingwantie.blogspot.com/
  96. http://farafirhana.blogspot.com/
  97. http://poppetedma.blogspot.com/
  98. http://inilahcoretankehidupankami.blogspot.com/
  99. http://www.tepakku.com/
  100. http://annaz79.blogspot.com/
Sila check cepat ya. Sheila akan review 5 blog setiap hari. Sheila harap tak amik masa untuk review lebih daripada sebulan #bajet#. Sheila dah tutup, penyertaan  dah cukup 100 diterima :)

47 comments

September 9, 2013 at 3:18 PM

Eraz punya dah lengkap ya.. Alhamdulillah.. :) No. 22 tu.. Sama macam tarikh lahir..

September 9, 2013 at 3:19 PM

akak memang follow shiela dah lama...tekan button follow dah kuar stop following..maknanya dah follow lah kan...so acane tu..:)

September 9, 2013 at 3:28 PM

Alhamdulila ckup syarat :)..TQ

September 9, 2013 at 3:31 PM

wah ramai dah join, In Shaa Allah Sheila, Farah akan usahakan juga yer...

September 9, 2013 at 3:40 PM

Sheila...Akak no.28.. =D

September 9, 2013 at 3:47 PM

wahh gila lah sheila, bnyk sgt blog yg nak direview ni! i think sheila patut blogging full time lah, quit kerja. hehehe

September 9, 2013 at 3:48 PM

okeh, CM dah follow blog sheila..:)n ada buat entri khas ttg segmen ni, jemput baca di

http://cikmatahariku.blogspot.com/2013/09/segmen-review-blog-20-oleh-blogger.html

September 9, 2013 at 3:49 PM

sedang berkira2 nak join jugak. but to be honest, I ni fail with blog activities. T__T

September 9, 2013 at 3:50 PM

yeayy..no13..ramai tul jin yek..

September 9, 2013 at 4:03 PM

dh follow blog ni..cuba check nama kucha lana okey

September 9, 2013 at 4:05 PM

adoi! den nombor 1 tak cukup syarat ni :) hasih macam mana ni yanggg, kita dah follow gila banyak kali dah.. hmmm kita cuba yang sheila cakap paste kat dashboard tu jap :)

September 9, 2013 at 4:17 PM

Stres!

http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/09/suka-hati-kau-je-nak-paksa-aku-unfollow.html

September 9, 2013 at 4:25 PM

wah.. tahniah dear. byk betol yg join. hehe
cukup syarat :)

September 9, 2013 at 5:13 PM

No 31 yeay! Cukup syarat. ;)

September 9, 2013 at 5:25 PM

sheila dah follow akak....

September 9, 2013 at 5:26 PM

Assalamualaikum . Alhamdulillah . :D no 12 :D

September 9, 2013 at 5:59 PM

Lucky no tu...
6..
Hehehhehe...

September 9, 2013 at 6:58 PM

mama no 24, mama dah cukupkan syarat, buat entry dan like di fb... URL blog mama..
https://www.facebook.com/pages/Mommy-As-Blog/564388846953025?ref=hl

mama juga sudah siapkan entry :
http://mamamamy.blogspot.com/2013/09/review-blog-20.html

September 9, 2013 at 7:10 PM

wah..banyak la sis sheila..alhamdulillah
yey yey..bakal direview

September 9, 2013 at 8:18 PM

Ehem...ehem....(*¯︶¯*)

September 9, 2013 at 10:03 PM

Ziarah malam salam ukhuwah.

September 9, 2013 at 11:11 PM

rajinnya shiela, dgn cara ini lebih merapatkan hubungan sesama blogger kan ;)

September 9, 2013 at 11:13 PM

eh..aritu dah follow..huhuhu..dah follow lagi..

September 10, 2013 at 7:35 AM

Dah follow dah... sblm ni folo gune hp jer... tak jadi rupenyer... hehehe...

September 10, 2013 at 8:07 AM

sebenarnya kite dah follow sblum buat entri lagii..T.T...uhuhuuuuuu:P

September 10, 2013 at 10:38 AM

http://kesumaangsana.blogspot.com/2013/09/review-blog-20.html

September 10, 2013 at 10:49 AM

ok done . http://saedramadhan.blogspot.com/2013/09/review-blog-20-by-sheilashahfiekry.html

September 10, 2013 at 3:31 PM

Asalammualaikum.. Terima kasih Shiela

September 11, 2013 at 11:23 AM

best pulak segmen ni

September 11, 2013 at 6:05 PM

blog saya saya xcukup syarat lg ke..dah follow Fb n blog..try check okey..hu3

nama dkt db : Kucha Lana

September 11, 2013 at 6:39 PM

memang best.. trafik blog naik mendadak hari ni >> http://waazin.blogspot.com : )

September 11, 2013 at 6:52 PM

salam kenalan sis! thanks lawat blog saya. nnt buat la lagi aktiviti review blog ni ek sis. suka join mende2 cmnie. tehee :D

September 11, 2013 at 9:27 PM

seronok baca list nama url blog mcm2 nama ada :)

http://amazingfiezah.blogspot.com/

September 11, 2013 at 10:51 PM

Rasa macam dah follow sini. Hmm

September 12, 2013 at 11:17 AM

dah follow..huhu...

September 12, 2013 at 1:27 PM

Yeay nak masuk list yg lengkap.
Terima kasih sis sheila :)

September 14, 2013 at 2:34 PM

rasa mcm dah follow..nnti CN check lagi yer sebab blog sheila dah lama dalam list CN

September 16, 2013 at 12:06 PM

eh no . 13 xD

September 17, 2013 at 3:01 PM

Assalamualaikum sheila...

dah follow dah sheila. Mula2 blogger tak bagi katanya dah cukup kuota 300 blogs. Tapi kenit cuba semula mujur boleh hehe.

September 20, 2013 at 12:39 PM

Butang follow? Err ... saya memang tak boleh klik pun butang tu. Kuar error 404. Kalau GFC memang saya tak boleh nak follow, kalau LIKE atau Google+ Profile .. tu memang boleh.

ANtara sebab tak letak butang follower GFC dalam blog dah. :)

Apapun saya tak kisah kalau tak dapat direview, asalkan saya dapat tolong promosikan segmen menarik ni untuk pembaca dan pengunjung blog saya tu.

Lagi ramai yang mahu direview. :)

September 25, 2013 at 2:09 PM

sudah follow n add to dashboard

September 25, 2013 at 3:47 PM

Blog Sheila dah ada dalam bloglist akak :-)

September 25, 2013 at 3:54 PM

Tak ckup syarat lagi ker ni... dah folo molo dah... uhuhuhu....

October 1, 2013 at 6:23 PM

Yeey alhamdulillah ckup syarat

October 1, 2013 at 8:07 PM

sy follow blog akak dah.. :) klw ada syarat lain sy blum buat, tlong bgtahu ye

October 2, 2013 at 7:32 PM

dah refollow

October 11, 2013 at 12:09 PM

Saya dah lama follow sebenarnya, sejak saya join segmen nie lagi - http://4.bp.blogspot.com/-EDxMMoz8W14/Uld5inyNk3I/AAAAAAAABMk/_yv6LV4JAj8/s1600/ALS111013.png (saya rasa butang follower tu tak berfungsi untuk saya sebab saya dah follow lebih dari 300 blog - http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/11/korang-gune-button-follow-ala-2-tumblr.html)

Post a Comment