Tree Steak House Sungai Buloh | norsheilasalleh.blogspot.com

Tree Steak House Sungai Buloh

Assalamualaikum...
Tree Steak House
Kalau korang tinggal berdekatan dengan Sungai Buloh, pastinya kenal sangat dengan restoran yang terkenal dengan makanan western ni. Belakang restoran ni, adalah lorong untuk ke rumah aku. Ecewahhh terbagitahu pula. Aku ni sejak kawin je tekak jadi gedik nak makan western. Masa bujang dulu takda pula teringin nak western. #savingduitnakkawinpunyapasal ;p
sheila shahfiekry
Dua hari berturut, kerjanya makan banyak je. hihi. Tiba-tiba tekak nak makan lasagna. So destinasi paling dekat adalah Tree Steak House. Sentiasa pack setiap hari, nak datang kena buat reservation tau. Kalau tau, pishang korang duduk luar sambil menunggu dan terbau makanan yang sedap tu. Serius sedap tau dan berbaloi dengan price yang a bit mahal (bagi aku la kot)
Tree Steak House
Tempahan : 016-3195045

27 comments

September 6, 2013 at 8:27 AM

senang jela akak nak pegi Tree Steak House tu..jalan kaki pun bole agaknya kan..

September 6, 2013 at 9:25 AM

lamb chop ye yang husband sheila makan? nampak sedap..

September 6, 2013 at 9:34 AM

memang sgt kenal dan sangat selalu makan kat sini... my favourite spot ni...

September 6, 2013 at 10:02 AM

Alahai... sedapnya lasagna... feveret... tp kena booking dulu... leceh laa..

September 6, 2013 at 10:03 AM

Salam Sheila.. kalau pegi sana boleh la try...nnti sheila bole join sekali..dah dekat ngn umh sheila je kan.. =D

September 6, 2013 at 10:34 AM

sheila mkn western byk2 pon xpe..xmomok pn..comei nye..so ari2 g western pn xpe..dkt ngn uma kn..heheh

September 6, 2013 at 10:46 AM

Assalamualakium syg.. best tak situ? byk pilihan tak? tekak ni pun tgh nigidam western ni..heeee

September 6, 2013 at 11:17 AM

nampak sedap nie..tapi jauh la nak pergi..

September 6, 2013 at 11:29 AM

assalam dear :)
wa, fav ni tau :D

September 6, 2013 at 12:04 PM

mak aiii.. sedapnyaaa.. lapo dh ni sheila... kelmarain ada gi makan chicken chop kat kg baru tu.. pastu rasa stik yg member teman order.. gilerrr.. sedapp maaa.. ni tgk gambo sheila, lagi lea terasa nak makan sgt2.. nyum3..

September 6, 2013 at 1:16 PM

macam menarik je ni !

September 6, 2013 at 1:57 PM

Sedap kan sheila tempat nih. haha. yang tak try, mai mai try. huhu

September 6, 2013 at 2:05 PM

ala, tempatnya jauh pulak.. insyallah, ada rezeki, panjang umur. sheila nak pergi sana laaa :D

September 6, 2013 at 2:34 PM

skali skala je kot pegi sg buloh tu....nnt klu terlajak ke sana bley la try ;)

September 6, 2013 at 3:33 PM

Sedap klu mkn steak buat dinner.. western food mmg mahal sikit, tp kalau rasa sedap x pe.. berbaloi. Thanks sharing, bolehlah nnti layan steak kt situ :)

September 6, 2013 at 3:48 PM

Nmpk mcm sedap jerk,sesekali leh la bwk ank akk dtg sini sbb dorang suka western food nie.. :)

September 6, 2013 at 4:40 PM

sedapnya..boleh cuba ni..

September 6, 2013 at 4:40 PM

sedapnya..boleh cuba ni

September 6, 2013 at 9:48 PM

wow! nak kena try ni. Kenit tak pernah lagi kot makan steak, tapi mungkin boleh try kat sini :).

September 7, 2013 at 10:58 AM

sedap tu... makan lasagna..

September 7, 2013 at 11:00 AM

akak tak pernah lagi ke sana.. western food ni akak tak biasa makan sangat..

September 7, 2013 at 3:16 PM

Baru nak pindah KL. so i will try. Muehehe !

September 7, 2013 at 10:39 PM

adussss,,, jdi kalau kawin jadi nak makan western ek? ni bahaya, kat klate jarang jumpa,, kih3

September 9, 2013 at 12:57 PM

jauh la pulak sungai buloh nuuuu...

September 9, 2013 at 1:19 PM

fiza kje kt sg.buloh.. area mn nie yer..konpius jap..

September 9, 2013 at 2:01 PM

wahhhhh nak terai tp jauh heeeee

September 19, 2013 at 12:24 AM

Boleh tahan juga erk

Post a Comment