Dress Cantik Menawan | norsheilasalleh.blogspot.com

Dress Cantik Menawan


Assalamualaikum...
Peminat dress semuaaaa, tolong jangan ketap gigi menahan rasa nak beli sangat dress kat bawah ni. hihihihi.... Hati ni pun dah jatuh tangga cinta kat dress yang sweet ni.

DRESS 92
*Harga - RM 85 untuk Semenanjung / RM 95 untuk Sabah & Sarawak
*Material - Lycra
*Ada getah kat belakang, ibu mengandung boleh pakai
*Free saiz S,M,L
DRESS SYAFA AQIRA II
RM 100, free postage 1 Malaysia
Saiz S,M,L
Material Lycra, high quality
Ukuran dada : 33.5cm - 50cm
bahu : 32.5cm - 49.5cm
labuh 143cm sesuai 170cm ke bawah
whatsapp : 011-28907646

p/s : cepat-cepat grab babe! memang berbaloi. saja tanak upload gambar dress banyak, nanti muntah hijau karanggggg ;p

19 comments

September 28, 2013 at 10:04 AM

cntiknye..boleh pki g wedding tuh..sopan je ;)

September 28, 2013 at 11:36 AM

cantiknya dress ni sheila..

September 28, 2013 at 12:25 PM

cantik cantik..

September 28, 2013 at 12:27 PM

cantiknyeeee

September 28, 2013 at 12:45 PM

klik +1 ..suka mmaD tengok tu nanti...

September 28, 2013 at 1:07 PM

lawanya yang no dua tu :D

September 28, 2013 at 2:52 PM

wah. memang cantik kak, tapi mama tak boleh pakai kot, sufi masih menyusu badan, accaner nak nyelak nye tu.. hihihi

September 28, 2013 at 3:17 PM

Cantiknyer.

September 28, 2013 at 4:01 PM

Cantikknyaa yg warna biru tuh .

September 28, 2013 at 4:15 PM

cantik amat!!! yang bawah tu lagi cantik,, hehe

September 28, 2013 at 5:05 PM

Assalamualaikum Sheila. .
Cantik2 la dress dia kan..

September 28, 2013 at 5:50 PM

erk..saya pun dah jatuh tanggs juga nie..hahaha

September 28, 2013 at 6:25 PM

yg ke2 tu cantik la sis sheila
ni kalau sheila posing ni sure cair encik somi..hehe
isi tabung sini

September 29, 2013 at 12:12 AM

lawa-lawa semua. hmmm. nak kumpul duit dulu....

September 29, 2013 at 3:06 PM

cantiknya semua dress tu ;), teringin juga nak pakai tp peyut ni tak mengizinkan byk no spare tyre hahahha

September 29, 2013 at 8:19 PM

lawa-lawa nya jubah dia, yang kuning tu lawa =D

September 30, 2013 at 5:33 AM

gambar kat bawah tu...baju raya saya..tp tak beli, mak mertua jahit.

September 30, 2013 at 1:58 PM

cantik klu org kurus pakai.. huhu...preggy tu dah cite len..

October 2, 2013 at 10:22 PM

cantiknyaaa.. terjatuh hati..

Post a Comment