Sofa Jadi Katil - Serba Boleh | norsheilasalleh.blogspot.com

Sofa Jadi Katil - Serba Boleh

Assalamualaikum...
Salah satu benda unik patut ada dalam rumah. Memang serba boleh. Daripada sofa terus jadi katil 2 tingkat. Waduh! Strategi mantap la siapa yang cipta benda ni. Tabik spring!! Agak-agak, kalau beli dengan harga mahal. Consider berbaloi tak?

Kredit : google friend

25 comments

September 3, 2013 at 10:38 AM

berbaloi baloi klu harga pun berbaloi =)

September 3, 2013 at 10:46 AM

salam
ai saya ida newbies blogger
saya baru je follow blog ni
jemput ye follow blog saya
umielman.blogspot.com

p/s:wow canggihnye
mesti mahe regenye

September 3, 2013 at 12:06 PM

fuhh... jimat ruang dh duit. memang berbaloi... ada jual kat mana erk?? hehhh

September 3, 2013 at 1:38 PM

Canggih. Tapi kalau mahal sangat, tak berbaloi kot pasai benda buka tutup lagu ni cepat rosak. Yang sofa bed single tu pun mudah sentap, ini taraf transformers sayang la nak pakai hehe.

September 3, 2013 at 2:00 PM

2 in 1...memang berbaloi!!!singgah jap..thanx singgah yek!!!!heheh...

September 3, 2013 at 2:06 PM

whoa :O

September 3, 2013 at 3:20 PM

Wow.. menarik ni. Klu letak di studio kerja pun bagus.. 2 in 1. Klu ada hal rasmi x segan & klu stay up kerja boleh tidur dgn selesa juga. Thanks sharing.. really nice :)

September 3, 2013 at 4:00 PM

Hai sheila syg! Huhu rumah kita pun ada sofa jd katil, tapi idok le katil dua tingkat gitu..hehe super power tu...hihihi...

September 3, 2013 at 5:17 PM

assalamualaikum...wahh..kreatifnye.... sesuai gune utk rumah yg tak brape besar..jimat ruang... :) like3

September 3, 2013 at 8:29 PM

Cantiknya sofa nie sheila..mana jual nie.. harga mesti mahal kan..kalau mahal telan air liur je la..hehehe

September 3, 2013 at 9:26 PM

Wow! Soo creative!
Tp takut pulak sofa tu lama2 nt bau 'busyuk' jer. Haha

September 3, 2013 at 10:25 PM

Assalamualaikum mok su. . . waaaahh . . harga tu best jugakkan . . :D
transfomer katil . . xD

September 4, 2013 at 12:45 AM

Wahh hebat. Akak memang suka konsep 2 in 1 ni. menjimatkan ruang dan pelbagai guna. Kenapa tak ada info tentang harganya Sheila ?

September 4, 2013 at 9:25 AM

sangat praktikal... tp nak setup kan jadi katil tu mesti jenuh jugak nak buat eh.... btw, i loikeee sgt konsep 2 in 1 nie.... hehehe....

September 4, 2013 at 10:46 AM

Rekaan yg kreatif dan amat menarik. Sesuai utk rumah bujang nih!

September 4, 2013 at 12:50 PM

PERGHHH.. MINAT SANGAT MENDA2 YG MENJIMATRKAN RUANG NI.. SUKA SUKA SUKA.. HEEE.. SUKA YG OREN TUUU YEAY!

September 4, 2013 at 12:50 PM

wow..terbaek la...berape ribu la harganye..

September 4, 2013 at 1:39 PM

harap bila dapat tahu harganya . boleh lah share ya moksu :D

September 5, 2013 at 12:08 AM

PERGHH... LAIN MACAM..

September 5, 2013 at 10:49 AM

kreatif betul orang yang membuatnya.. akak rasa ianya lebih fleksibel dan menjimatkan ruang.. harga mungkin lebih mahal la kot.. tapi kata orang alah membeli menang memakai..

September 5, 2013 at 5:33 PM

Sgt berbaloi

September 6, 2013 at 3:49 PM

Bestnya..oklah berbaloi-baloi.. :)

September 6, 2013 at 4:47 PM

menariknya..nak beli la..........hihihi

September 9, 2013 at 2:07 PM

fuyooo gila hebat ni duduk aprtment atau rumah ruang sempt mmg praktikal

September 19, 2013 at 12:28 AM

Awesome..harganyer pun msti mantap

Post a Comment