Segmen Tinggalkan Url Blog/ Url Entry | norsheilasalleh.blogspot.com

Segmen Tinggalkan Url Blog/ Url Entry

Assalamualaikum...
yumida
Thank you Yumida, invite sheila untuk segmen awak. heeee. Mudah sangat segmen ni. Klik link umikasum.blogspot.com untuk maklumat lanjut. Jom sama-sama meriahkan segmen ni. Pemenang boleh dapat gelang dan dompet :-
yumidayumida
Aku dah pernah sekali menang fridge magnet dari beliau. Suka sangat, heeee. Okeyy tergoda tengok gelang tu! Semoga berjaya semua yang joined segmen ni :)

15 comments

September 2, 2013 at 12:51 PM

akak rela join give away mcm ni sebab dh terkena dengan avon tu, sampai ke sudah tak hadiah lagi dik, anyway good luck ye, cantik dua2 hadiah yang bakal dimenangi tu ;)

September 2, 2013 at 1:40 PM

selamat bersegmen yer...

September 2, 2013 at 2:12 PM

menarik gak hadiah2 tu.. skrg dh jarang blogger wat segmen..

September 2, 2013 at 2:42 PM

huhuhu assalamualaikum yang, kita nak join la :)

September 2, 2013 at 3:20 PM

Nak join jgklah..hihi.. Gud luck ^_^

September 2, 2013 at 6:43 PM

wah...terbaek la sis sheila
tu yg buat yumida sayang kat sis sheila..hehe

THANKS sis sheila sudi join segmen yumida
insha Allah, sejurus selepas segmen berakhir
pemenang bertuah akan diumumkan
gdluck k :)

September 2, 2013 at 9:17 PM

gud luck!!!singgah dr segmen yang same..heheh..
http://pheonixcharlotte.blogspot.com/2013/09/segmen-tinggalkan-url-blog-url-entry.html

September 2, 2013 at 10:49 PM

wah bestnyaa...
dapat gelang tuu best =)

September 3, 2013 at 1:38 PM

singgah sini membalas kunjungan for you dear...semoga berjaya :)

September 3, 2013 at 8:29 PM

Gud luck..;)

September 4, 2013 at 12:38 AM

Gelang tangan tu nampak menggoda Sheila, nak terjah lah selepas ini :-)

September 4, 2013 at 12:50 PM

GOOD LUCK SHEILA.. HEEE..

September 6, 2013 at 11:41 PM

Salam, Nad dari segmen yang sama. singgah sini ^^ Jemput ke blog Nad di SINI :)

September 7, 2013 at 8:24 AM

THANKS sudi join segmen Yumida :)
Sila semak penyertaan korang:

http://umikasum.blogspot.com/2013/09/senarai-peserta-segmen-tinggalkan-url.html

September 8, 2013 at 1:46 PM

salam..ayu dtg dari segmen yg sama.. ada masa singgah la ke blog ayu...ayu ada buat segmen sempena nak UPSR ni..tq

http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-tinggalkan-url-blog-url-entry.html

Post a Comment