Hadiah Pendrive 8GB dari Blogger Mia Liana | norsheilasalleh.blogspot.com

Hadiah Pendrive 8GB dari Blogger Mia Liana

Assalamualaikum...
Alhamdullilah syukur, tak sangka dapat rezeki daripada menjawab statistik perasaan pengunjung oleh blogger Kak Mia Liana yang famous tu. hehehe. Masa diumumkan pemenang soal selidik 2 tu, kita tak terfikir apa-apa langsung. Baca dengan niat nak tahu siapa yang menang. Itu je. Sekali tengok nombor kita naik (",)
Terus happy gila. Rasa nak lompat-lompat dalam kereta. Boleh? hahaha. Gitulah adat orang terkejut beruk bila menang. Dua tiga kali baca entri kak mia, belek nombor yang menang tu. Rasa cam tak percaya. Hadiah pun kita tak sure menang apa. Kak Mia bagitau dapat 8GB. Sukanya hati ku... My friend- KisahSiDiary menang tempat kedua. Happy untuk kak Ida dan terima kasih banyak buat Kak Mia untuk hadiah yang awesome ni :)
p/s : alhamdullilah syukur atas rezeki ini

27 comments

September 17, 2013 at 2:20 PM

Tahniah twin!!

September 17, 2013 at 2:34 PM

wahhhh.. leganya dah sampai... tq so much dear..

September 17, 2013 at 3:05 PM

alhamdulillah..dah guna pun..hehehe

September 17, 2013 at 3:20 PM

alhamdulillah :) jeles ! huhu

September 17, 2013 at 3:21 PM

wahhh tahniah Sheila..;)

September 17, 2013 at 3:44 PM

Tahniah rezeki brblog ;)

September 17, 2013 at 3:46 PM

tahniah sis!

September 17, 2013 at 3:52 PM

tahniah yang.. hehe. 8GB tu :)

September 17, 2013 at 4:02 PM

tahniah kepada pemenang-pemenang :)

September 17, 2013 at 4:46 PM

wah bestnyeeee sheila....dah la baruuuu je bli external *ai is jeles*

September 17, 2013 at 4:48 PM

wah tahniah yer !

September 17, 2013 at 5:02 PM

tahniah sheila ^^

September 17, 2013 at 6:29 PM

tahniah sis sheila
wah beznye dpt pendrive
senang nak ambik lagu letak kat keta kan
isi tabung komli sini

September 17, 2013 at 8:06 PM

wahh bestnye! tahniahh... huhu... jimat la uollss nak beli2 kan...hihi


jom la singgah blog iolss plak ;) heee

September 17, 2013 at 10:13 PM

Assalam...tahniah sheila..murah rezki... wahh dh ade fanpage fb ye... hihihi... nice2 :)

September 17, 2013 at 11:00 PM

Salam sheila, tahniah..hehe..tp pen tu dasyat oooooo..sampai guna getah ikat..hehe.. :-) rare..

September 18, 2013 at 3:10 AM

wahh..tahniah..rezeki tuu..

September 18, 2013 at 9:29 AM

comelnya.. tahniah.. :D

September 18, 2013 at 9:40 AM

lebih banyak kita memberi, lebih banyak kita menerima... tahniah..!! jgn lah terkejuk beruk, tak comel.. terkejut kucing ok...! ekekeke.....

September 18, 2013 at 11:46 AM

tahniah shiela.. syoknye dapat hadian pendrive..

September 18, 2013 at 2:03 PM

tahniah.. kemenangan diluar jangka

September 18, 2013 at 6:03 PM

tahniah awakkk

September 18, 2013 at 7:08 PM

waaaa..bestnya sheila.. tahniah.. :)

September 18, 2013 at 10:45 PM

Congrats sheila.. ;)

September 19, 2013 at 12:03 AM

Tahniah Sheila

September 19, 2013 at 7:16 AM

Wahh nak jgkk..

September 20, 2013 at 11:30 AM

Bestnyeeeeee..

Post a Comment