#WW- 30 (Be Alert) | norsheilasalleh.blogspot.com

#WW- 30 (Be Alert)

Assalamualaikum...
p/s : semoga kita sentiasa dilindungiNya, insyallah

29 comments

September 4, 2013 at 12:42 AM

Akak pun ada dapat forward message ni juga. Memang bahaya. Macam-macam akal pencuri dan perompak sekarang ni.

September 4, 2013 at 7:16 AM

Thanks 4 sharing sheila..mmg kena alert nie..perompak zaman skrg nie mcm dh tiru citer ali baba 40 penyamun la pulak..huhuhu

September 4, 2013 at 7:52 AM

Assalamualaikum. mok su . simbol tu . semua orang jahat yang buat ke ?

September 4, 2013 at 8:47 AM

lor..udah cam citer p ramlee laakkk.mcm mcm laa nih

September 4, 2013 at 9:52 AM

eh giler lah, siap ada simbol bagai?!!!
btw tq for sharing sheila, pntg nih!

September 4, 2013 at 10:44 AM

Dah macam cite ali baba bujang lapuk pula...main tanda2.
Terima kasih atas peringatan ini.

p/s: Terima kasih krn sudi menjadi sahabat Relaks Minda. Amat2 saya hargai :)

September 4, 2013 at 12:28 PM

betul ke?? wahh ... lepas nie kena selalu usha pintu rumah ler gamaknya. hehehh

September 4, 2013 at 12:40 PM

aiyakkk.. bole main simbol2 lak2 deme nih?? sabo jelahh.. aishh..

sheila.. camne nak buat scroll bloglist tu?

September 4, 2013 at 12:43 PM

Dah mcm citer P.Ramli daaa... penyamun2 tanda rumah yg nak dirampok... btw, story Bali dah disambung semula disebabkan Sheila tanya... hehehe...

September 4, 2013 at 12:46 PM

modus operandi nie cm cite p ramlee pulak.. time kasih atas perkongsian..

September 4, 2013 at 1:26 PM

tq atas perkongsian sheila...sharing is caring...

September 4, 2013 at 1:28 PM

assalamualaikum...hebat btol dorang neh....moh tanda semua pintu umah kat taman tuh...hakhakhak!!!!
sy rase sis lagi berumur dari sy lah...(agaknyelah...sy bru 29..hukhukhuk)

September 4, 2013 at 3:43 PM

salam...

ish menakutkan pula. semoga kita semua trlindung dr bahaya dan kejahatan

September 4, 2013 at 4:23 PM

wah.. siap ada secret code lagik ni.. da macam kite ali baba bujang lapuk.. seram nyer

September 4, 2013 at 4:50 PM

mcm2 lah skang ni, tq berkongsi yer

September 4, 2013 at 6:19 PM

terima kasih di atas perkongsian ni sheila.. bahaya juga kalau kita tak ambil tahu maksudnya..

September 4, 2013 at 8:05 PM

sentiasa berwaspada
kan sis
nice sharing

September 4, 2013 at 8:57 PM

macam macam sungguh laaa,, rasa tak selamat betul sekarang,, grrrr

September 5, 2013 at 12:07 AM

PERNAH TERBACA DI FACEBOOK.. TAPI BETUL KE?

September 5, 2013 at 1:50 AM

hakhakhak...tokono den!!!hehehh...

September 5, 2013 at 1:56 AM

macam2 kan..sheila knah dah kongsi resepi masak lemak tu dlm n3 knah semalam =)

September 5, 2013 at 5:59 AM

tq sebab berkongsi info
ini sheila, akak ni berjalan jenis menonong je,
pasni nak kene check betul2, mintak dijauhkan

September 5, 2013 at 12:51 PM

waa..dah siap main pakai tanda2 pula eh.. macam cite p.ramlee pula..

September 5, 2013 at 2:59 PM

macam2 la sekarang ni kan.. thanks for sharing this info ya sheila :)

September 5, 2013 at 5:33 PM

Nice sharing:)

September 5, 2013 at 9:17 PM

yuyu baru tau pasal ni.. ish3.. takutnya.. mudah-mudahan kita selamat daripada perkara yang buruk. thanks for your info dear..

September 6, 2013 at 8:30 AM

thanks share info ni :)

September 9, 2013 at 12:59 PM

dh mcm cerita ali baba bujang lapok lak kan.. main tanda² umah..

September 19, 2013 at 12:27 AM

Bahaya sekarang ni

Post a Comment