Transformasi Blog | norsheilasalleh.blogspot.com

Transformasi Blog


Assalamualaikum...
sheila shahfiekry
Alhamdulillah syukur, sepanjang 4 hari aku tutup blog ramai gak duk bertanya kenapa kan. Ingat aku dah tak public blog agaknya. hihi. Buat kesayangan semua, aku tutup blog 4 hari sebab nak betulkan widget followers. Tapi, coding blog berterabur habis. Syukur ada blog kedua. Just copy paste coding. Usha template dan betulkan semua sekali. Memang penat babe... Penat dan pening nak hadap coding. Aku bukan power sangat, tapi aku suka godek-godek dan edit ikut kesukaan hati. 

Sampai sanggup pm blogger-blogger famous like emasputih, shidaradzuan dan jiwarosak. Mujur sangat abg feroz daripada blog jiwarosak sanggup bantu aku tak sampai 5 minit. Kau memang super power man ek abang feroz? hehehe. Sekarang ni, on my way nak betulkan header biar centre dan masukkan semula header yang aku guna sebelum ni.

Rasa seronok gak tengok member bagi feedback blog ni nampak lebih kemas. Kembang hidung aku. Kau hado? 
*iklan sekejap* Review Blog 2.0 tinggal satu kekosongan ya. Dah 99 peserta. Sheila cuma cari seorang lagi peserta untuk cukup 100 orang.
p/s : boleh usha tutorial percuma, kalau nak cuba-cuba edit blog ya :)

25 comments

September 29, 2013 at 10:10 AM

Assalamualaikum.
Cute kak :D

September 29, 2013 at 10:17 AM

Betul betul...nmpak kemas ^_^

September 29, 2013 at 10:27 AM

mama pun suka gatak usik, bila berterabur.. mula gelabah.. hihi

September 29, 2013 at 10:29 AM

Hi Dear Sheila nak join ea. ^^^ Harap tak terlambat
boleh lehat di sini :)

http://nurhidayahsalim97.blogspot.com/2013/09/riview-blog-20-by-sheila.html

September 29, 2013 at 11:02 AM

Aah, nampak kemas. Akak tak letak header yg lama ke?

September 29, 2013 at 11:35 AM

patut lah tak boleh bukak. rupa-rupanya.. hehehehe

September 29, 2013 at 2:15 PM

ha'ah betul kak, yang macam ni lebih kemas..:)

September 29, 2013 at 3:05 PM

baru singgah sini, syukulah ada yg sudi membantu kan sheila ;)

September 29, 2013 at 3:19 PM

kasi tambang hidung kembang
cantiknyeeeeeeee blog sheila..hehe

September 29, 2013 at 3:38 PM

hu3..blg dh lawa..bleh sambung balik review blog tu..hu3

September 29, 2013 at 6:12 PM

haah, tapi ok, gojes je blog ni...hihi

September 29, 2013 at 8:09 PM

freshnya template k :)

September 30, 2013 at 2:02 AM

hehee alhmdllah dah ado..shida dah follow yay hehee :)

September 30, 2013 at 5:32 AM

cantik dan kemas.. kalau harap sy mmg lama lagi la kot masa diambil untuk siap..hehe

September 30, 2013 at 9:56 AM

semangat... :)

September 30, 2013 at 10:08 AM

terer jugak Sheila bab coding ni .. akak lagi la tak tau .

September 30, 2013 at 10:46 AM

syiela gn template apa yer

September 30, 2013 at 11:07 AM

Sheila, nak minta tolong ajar macam mana gabungkan widget2 kat sidebar :)

September 30, 2013 at 11:41 AM

menarik sheila :)

September 30, 2013 at 1:22 PM

nampak semakin kemas blog sheila.. akak kalau bab coding ni tak reti sangat.. minta tolong rakan blogger yang lain juga la.. hehe.. :D

September 30, 2013 at 1:57 PM

blog paling simple dan kemas yg fiza ngk setakat nie.. >_<

September 30, 2013 at 4:40 PM

seronok aih....

September 30, 2013 at 5:23 PM

cantik :)

October 2, 2013 at 10:21 PM

cantik dan kemas je blog sheila.. :)

*nak join bab review tu.. tp xdan.. :(

October 3, 2013 at 1:05 PM

sejak tempat edit tue bertukar baru ... yana dh takda hobi nk buat time bosan. dulu selalu godek2 benda tue .. ada jerk yg nk dibetulkn. tp... bila dh bertukar baru ... aduh ... terus tak pandai apa. blog wajah baru nie nampak menarik ^^

Post a Comment