#WW- 31 (Be Positive Thinker) | norsheilasalleh.blogspot.com

#WW- 31 (Be Positive Thinker)

Assalamualaikum...

17 comments

September 11, 2013 at 9:42 AM

sebab tu jangan mudah mengeluh dan menggelupur bila sesuatu terjadi kan? ada hikmah setiap yang berlaku sesuatu tu...

September 11, 2013 at 10:11 AM

Setuju 200% :)

September 11, 2013 at 10:18 AM

betul tu yang :)

September 11, 2013 at 10:32 AM

Tuhan mengizinkan semua perkara kecil dan besar, maka sudah tentu setiap kejadiannya itu tiada yg sia-sia. Pasti ada hikmahnya..hikmah itu perlu dirasai dan dipelajari..:)

September 11, 2013 at 11:19 AM

Banyak benda dalam hidup yg buat kita sedar..bg sesiapa yg perasan la

September 11, 2013 at 12:35 PM

betul tu..setuju :)

September 11, 2013 at 12:36 PM

ye betol... dan ada sepekara lg... manusia ni kdg2 dah susah br ingat Allah...

September 11, 2013 at 1:39 PM

dah terantuk baru nak sedar tp lebih baik sedar dr menafikannya hehe ps page sy dah like tau..cuba cek dekat bhgian like by page :)

September 11, 2013 at 1:50 PM

terhantuk baru nak terngadah..hmmmm...

September 11, 2013 at 1:52 PM

so true...sy support sangat sangat!

September 11, 2013 at 3:11 PM

setuju...paling tak best rasa when u say it coming tapi tak perasan...hehehe

p/s: Follow Sini

Regards,
-Strider-

September 11, 2013 at 4:32 PM

Salam shiela...semua yang berlaku ada hikmahnye....

September 11, 2013 at 4:48 PM

hemm.. teman pun dulu selalu terfikir n selalu tertanya2 kenapa? mengapa? tapi skrg teman dh faham n dah bole terima yang setiap yg terjadi pasti ada hikmahnya.. kita kena berserah n redha dengan ketentuaan Allah.. jangan mengeluh tapi berusaha untuk capai apa yg kita inginkan..

September 11, 2013 at 5:55 PM

Betul....kalau tak terhantuk sampai sudah tsk beringatkan Shiela!

September 11, 2013 at 6:24 PM

Heheheh dah terhantuk, baru terngadah? eh betul ker peribahasa ni.

September 11, 2013 at 11:06 PM

Sebelum berputus as, terus berusaha. Mana tau kejayaan tu dekat ja sebenarnya di saat-saat kita rasa nak berputus asa :)

September 19, 2013 at 12:18 AM

Sentiasa peka dengn keadaan sekeliling

Post a Comment