5th ANNIVERSARY MINI GA | norsheilasalleh.blogspot.com

5th ANNIVERSARY MINI GA

Assalamualaikum...
Kak Mimie buat GA mini sempena 5th Anniversary. Haruslah aku support kawan kan. hee. Kak Mie ni sempoi je, bertuah aku dapat jumpa beliau masa blogger event dengan anak yatim hujung bulan lepas. hehe. Kak Mie ni hot tau, tengoklah blog beliau yang kemas tu. Pink! Tapi smooth ...
Syaratnya mudah, boleh refer blog kak mie ya. Hadiahnya menarik tau, ada cardigan labuh, tudung, inner neck dan juga kerongsang. Date line pada 31 Mac 2013 jam 11.30 malam ye. Aku harap ada lah kawan-kawan yang sudi berebut hadiah nanti. Aku nak tag kawan-kawan semua yang rajin join contest/segmen. 
p/s : kak mie, bila nak gossip gossip ni? hehe ^^

DICORET OLEH :

4 comments

March 9, 2013 at 4:28 PM

Semoga berjaya. ^__^

March 9, 2013 at 10:27 PM

terima kasih ♥

March 10, 2013 at 2:02 AM

gud luck kak Sheila. :)

March 11, 2013 at 10:20 AM

terima kasih awak :)

Post a Comment