PROGRAM AMAL ANAK YATIM - PART 2 | norsheilasalleh.blogspot.com

PROGRAM AMAL ANAK YATIM - PART 2

Assalamualaikum...
Ini sambungan entri yang ke-2 untuk Program Mesra Amal Blogger Bersama Anak Yatim (Rumah Amal Kasih Bestari). Selepas breakfast secara berjemaah, dan sesi berkenalan antara blogger semua. Kami dibahagikan kepada kumpulan untuk memulakan acara mengecat seluruh rumah anak yatim ni. No kumpulan dah diberikan ketika kami mendaftar nama dekat Puan Ieda di tepi pagar depan. Siap kasi kertas aturcara dan no kumpulan yang dah di-stapler pada pamplet tersebut. Mula-mula tu aku poyo nak tukar antara no 3 dengan 4. Suami bising-bising, last-last aku satu team dengan akak favourite aku, Kak Lynn! hehe. Suami Kak Lynn pula satu geng dengan suamiku. Wahwahwah ;p

kumpulan no 3 yang havoc dan mesra alam
boni,along,suami ieda,kak mimie,aku,kak Lynn dan kak linda
ehh kat gambar ni baru ada Poksu !
mana Ieda ni? hehe
kononnya nak gambar perempuan je, sesat pula
suami Ieda. Malas aku nak crop!
bergambar dengan cat baru, my fav colour - green
Kami diberi tugasan untuk cat ofis Ustaz Hayaudin. Nampak tak ada 2 warna hijau yang berlainan di situ?  Walaupun space kecik, luar biasa lama kitorang mengecat. haha. Balas bape kali cat kat dinding tu, sampai bermandi peluh kitorang. kihkihkih. Semangat tak pudar hingga ke akhirnya. Sebab tu kitorang pepoyo nak bergambar bagai.
Maaflah, aku saja je upload gambar kumpulan 3 ni banyak-banyak. Sebab kitorang gedik gila posing pastu banyak pula cameraman nak tangkap gambar. Harus pepoyo macam model jual baju. kuikuikui.
Sebelum terlupa, boni kacak telah tukar nama samaran beliau kepada Boni Cantik (kalau tak silap) dek kerana dia diberi baju nama sama dengan aku. haha. Aku ada kembar akhirnya! Kembar lelaki, kihkihkih ;p
p/s : jangan lupa, ada lagi review untuk event ini. Just wait for it!
*pose pelik-pelik oleh Boni, hahahahhahahahhahaaaa...
DICORET OLEH : 

12 comments

March 5, 2013 at 11:34 AM

haahahaha.. pelik ke tu?? hehe. itulah gaya mutu keunggulan. hahahaha. dah lah salah kumpulan.hehehe.

p/s : ni sebenarnya komen kedua. yang first tadi tak tak masuk ke tak. haha. macam tak masuk je.

March 5, 2013 at 11:46 AM

pelik la, hahaha. mutu ke laut sebenarnya boni, kihkihkih. ehh kumpulan apa sepatutnya boni? nasib baik termasuk kat group kami. kalau tak sian poksu sesorang.. heee. komen first tadi tak masuk bro ;p

March 5, 2013 at 5:35 PM

memang meriah.. hehe penat2 mengecat, posing tetap posing ye dak.. kelass :D

March 5, 2013 at 5:42 PM

heheheh betul tu mar. hee bajet2 sangat =)

March 6, 2013 at 7:32 AM

Suka-suka masuk kumpulan lain ye,tp takpe alhamdulillah semunya siap spt yg dirancang kan...

March 6, 2013 at 9:50 AM

hehehee takpelah, yang penting semua siap ikut time. heee ♥

March 7, 2013 at 12:02 AM

syoknyerr..meriah je kan

March 7, 2013 at 8:51 AM

ida maneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee? ;p

March 7, 2013 at 10:49 AM

ya nadia, bestttttttt :)

March 7, 2013 at 10:54 AM

ida menghilanggggggggggggggggggggg ;p

March 7, 2013 at 3:58 PM

mmg cantik wrna yg kita cat kan :P

March 7, 2013 at 4:06 PM

mestilah. sesuaii sangattt :)

Post a Comment