HADIAH TERMISTERI BUAT KU | norsheilasalleh.blogspot.com

HADIAH TERMISTERI BUAT KU

Assalamualaikum...
Ini entri paling fresh. Masih panas dan kelaparan. Eh? hehehe. Actually, tadi aku terima satu parcel berisi fridge magnet dan keychain dari Melaka. And im so blank. Aku rasa cam aku takda pun menang pertandingan apa-apa yang membolehkan aku memenangi hadiah termisteri dan paling cute ni.

Boleh tak sesiapa tampil memberitahu pada aku, sekiranya korang yang hantar ni. Dalam envelope tu takda nota kecik. Tolong ehh kawan-kawan...

DICORET OLEH :

30 comments

March 19, 2013 at 1:48 PM

nory yang bagi....
ngehngehngeh...

March 19, 2013 at 1:58 PM

heee tipu ke betul2 ni? hahahhhaha

March 19, 2013 at 2:04 PM

ha ha xtau! ni mesti ada secret admirer ni kannnnn?! haha.
sja je gurau, sheila jgn marah eh?
ni agaknya sheila ada msk msk GA kot?

March 19, 2013 at 2:16 PM

hahahah, memang taklah secret admire. ini alamat ofis ni. hahaha. tak marah pun, hihi. errr mmg selalu masuk GA. tapi tak pasti mana yang belum dapat hadiah :'(

March 19, 2013 at 2:23 PM

haha ayookk sape bg,, misteri sungguh.. boleh buat smbungan plak ni nnt ea

March 19, 2013 at 2:28 PM

hahahhaa. sampai sekarang tak pasti siapa yang bagi. hahahahhahaha sambungan? taktahu juga

March 19, 2013 at 3:10 PM

ayokkk sheilaa... hihi peminat misteri, eh xpun stalker ! eh bukan2 secret admire.. hemmm hemm konpius, suh en hadi siasat hihik :D

March 19, 2013 at 3:15 PM

hahaha, camne nak siasat? takda nota pape melainkan sampul surat tu bercop pos Melaka. hahaha. mmg tak lah secret admire. nak kena pelangkung dengan hadi kang. hahahaha ;p

March 19, 2013 at 3:37 PM

wahhh tahniahhhh

March 19, 2013 at 3:47 PM

terima kasih makkkkkkkkkkk :)

March 19, 2013 at 4:03 PM

wahhh..tahniah sheila! bestnya dpt FM

* font tu nnt saya bgtau semula sbb yg wat editing blog saya tu adalah blogger lain. nnt saya check semula :)

March 19, 2013 at 4:18 PM

best nya...ada peminat misteri. hehe

March 19, 2013 at 4:19 PM

wah yg penting dapat hadiahkan...

March 19, 2013 at 4:35 PM

hahahha, hadiah misteri ni kak suria. hahaha. okey, sheila tunggu jawapan kak suria ye :)

March 19, 2013 at 4:35 PM

takda maknanya kak nea nak ada peminat misteri. yang pasti hadiah ni sangat misteri! hahahaha

March 19, 2013 at 4:36 PM

tahu takpe KA, penting tu! hahaha.

March 19, 2013 at 4:53 PM

Jeng jeng.. sape yang bagi tu.. comel.. :)

March 19, 2013 at 4:58 PM

taktahu lah kak nurul! hehhehee, mmg comel pun :)

March 19, 2013 at 5:20 PM

Jeng jeng jeng! Jgn biarkan dirimu diselubungi misteri. Eh? HAHA

March 19, 2013 at 5:21 PM

hahahaha, takutnya! sheila masih blur taktau siapa yang hantar ni :(

March 19, 2013 at 6:18 PM

hehe dia ada blog upanya...
http://waazin.blogspot.com

March 19, 2013 at 9:02 PM

hehe,,,rezeki tuh...hehe...

March 20, 2013 at 7:37 AM

bukan sya tu kak :) apa kata kita share je hadiah misteri akak tu hihi stuju?

March 20, 2013 at 9:45 AM

laaa, kan abg waazin ada singgah blog kita sebelum ni. lupa lah tu. hehehe

March 20, 2013 at 9:46 AM

hahaha luqman. rezeki kan. tapi tetap pelik ni heee

March 20, 2013 at 9:48 AM

share? sorry awak. kita dah bawak balik rumah. FM dah berjaya masuk carta peti sejuk. kihkihkih ;p

March 20, 2013 at 3:25 PM

dah tau ke sape org mesteri tu..hihihi... oklah tu dlm diam ada secret admire :D

March 20, 2013 at 4:05 PM

masih taktahu siapa yang bagi kak. hahahahaha.

March 21, 2013 at 4:33 PM

Hahahahhahah....ini kes terlupa letak nama ler ini..kikikiki.
Abang Hanif yang kasi ler sebab menang giveaway tempoh hari ....hihih.
First Time buat GA ini..tu yang lupa nak letak sampul surat kecik ...heheheheheh

March 21, 2013 at 4:35 PM

kuikuikui! alhamdullilah nasib baik dah ada jawapannya! hahahah. takpe2, next time bubuh notakecik ye abg hanif. semua pemenang GA abg hanif duk tanya cam sheila tak? hehehehe

Post a Comment