MATTA FAIR WITH FRIENDS | norsheilasalleh.blogspot.com

MATTA FAIR WITH FRIENDS

Assalamualaikum...
Penat, penat dan terlalu penat! Tak sangka aku beranikan diri untuk ke Matta Fair buat kali pertamanya dan tanpa ditemani sang arjuna. Ecewahhhh. Momantaiiii. Yang pentingnya sampai sana aku ada kawan. Siapa kawan aku? Next entri lah aku cerita ok! Tapi yang pasti bukan dengan skandal mahupun kekasih hati. haha kalau ada crush mahu hadi sembelih awal-awal. hihi.
I is ditemani sepasang suami isteri yang romantissss. Cer teka! 
p/s : dah tak larat nak typing dan zzzZzZZzz.....

8 comments

March 17, 2013 at 1:20 AM

Tak sabar nak tahu

March 17, 2013 at 8:14 AM

hahahah tunggu abg hanif :)

March 17, 2013 at 9:48 AM

assalamualaikum shiela...bestnya...;)

March 17, 2013 at 11:31 AM

waalaikumusalam kak masz, best dan penattttt

March 17, 2013 at 4:44 PM

hihi suspennye nampak kaki je.. !

March 17, 2013 at 7:16 PM

hahaha haruslah. malu nak snap muka sndri hihi

March 19, 2013 at 1:54 AM

lajunyaaa sheila siapkan entry niiiiiiiiiiiiiiiii :)))

March 19, 2013 at 9:58 AM

hahahaha, pendek je takpe senang nak typing. hahahahahha :)))

Post a Comment