PROGRAM AMAL ANAK YATIM - PART 3 | norsheilasalleh.blogspot.com

PROGRAM AMAL ANAK YATIM - PART 3

Assalamualaikum...
Sudah dimaklumi bahawa ada game selepas mengecat rumah amal tersebut. Nama MC dan wakil-wakilnya aku taktahu, nama company - Bubbles Event Management. Game pertama dimulakan dengan game tulis pengenalan diri masing-masing (sesuka hati aku je bagi nama game, hikhik). Contohnya ada di bawah :-
*nama penuh
*nama panggilan
*umur
*hobi
*cita-cita
biodata suamiku
f
biodataku, kuikui ;p
Aku dah suami sangat jujur rasanya, tulis semua yang diminta oleh wakil BEM. haha. Orang lain, tulis mana perlu je. kihkih. Pastu kena lipat untuk dijadikan kapal terbang. Macam-macam patern aku reka, lastly tiru orang yang lebih pro. Jadilah kapal terbang cinonet tu. Kau tengoklah betapa sengalnya aku dalam gambar kat bawah ni. Buat 'haha' kat depan kapal terbang , tiru aksi Johan dalam Lawak Ke Der?
disamping kakak favourite ku, Kak Lynn,
Ieda kat belakang tengah monyok dan Syafiq suami nadia ehem ehem ;p
semua berebut nak amik kapal terbang yang berterbangan di udara
kapal yang aku dapat, Miqdam namanya
MC tanya kat budak-budak tu, dapat nama siapa. hahaha. Ada cita-cita somebody tu nak jadi bapak. Ohh so comel! Siapakah gerangan orang tu? Ada sesiapa nak confess ke? hehe.
Tak sabar nak terbangkan lagi kapal terbang orang! hehe
i dapat kapal terbang Ieda, kahkahkah ;p
suamiku dapat kapal terbang nadia, hihi ;p
p/s : jangan lupa, ada lagi review untuk event ini. Just wait for it!
DICORET OLEH : 

26 comments

March 7, 2013 at 8:48 AM

hikhikhik.. malu saye nak jadik cikguuuu sebenarnyaaaaaaaaaaaa ;p

March 7, 2013 at 9:42 AM

salam perkenalan..seronoknya kan kalau blh join program cam ni jgk,.sy listkan awk dlm list kwn2 TTC sy... :)

March 7, 2013 at 9:58 AM

zana dapat kapal terbang anak-anak yatim tu.. tulisan comel jer.. hehehe.. zana x pandai lipat jadi kapal terbang!! adiey yg tolong lipat.. hahahhaha...

March 7, 2013 at 10:07 AM

hahahha kalau jadi cikgu, eida jadi cikgu yang garang. hehehe. comel jeeeeeeeeeee :)

March 7, 2013 at 10:07 AM

salam perkenalan awak. aah memang seronok joined event camni. hee thank you dear. nanti saya singgah blog awak ye :)

March 7, 2013 at 10:08 AM

yeker??? untunglah suami dia loving sangat membantu isterinya. hehehe. seronok kan time ni? hehehe nak repeat lagi je rasa :)

March 7, 2013 at 11:18 AM

suami nory , yang cita2 nak jadi "daddy" tu....


hehehehe...

March 7, 2013 at 11:20 AM

finally. ada orang confess. comellah suami nory! orang lain tak terfikir pun. heee :)

March 7, 2013 at 11:32 AM

die cakap dulu cita2 nak jadi "suami"..bila dah jadi suami, bercita2 nk jd daddy plak..hehehe..jgn dia cakap cita2 nak kawen 4, sudah lahh...hahahah...mmg nak kena kejar ngan parang kontot lah jawabnyer...hikhikhik

March 7, 2013 at 11:40 AM

wah. hehehe.. happening je tengok.. hehe.

March 7, 2013 at 11:44 AM

hahaha banyak cita2 dia. hee baguslah. tapi part kawin 4 tu, sheila pun nak tolong parang sekali. hehehehe.

March 7, 2013 at 11:45 AM

hehehe sangat meriah ni kak maria ;p

March 7, 2013 at 2:34 PM

hahahah! comel gile kan time ni.. tapi fun sangat!

March 7, 2013 at 2:52 PM

tahu takpe, nak repeat lagi je rasanya! hehe

March 7, 2013 at 3:55 PM

As salam Sheila...hihihi memang kelakar time nie. Rindu pulak situasi nie..seronok (^_^)

March 7, 2013 at 4:06 PM

waalaikumusalam kak lynn yang comel! hehehe. hahaha kita pun rindu.. rindu kak lynn, adik2 dan saat2 kat event tu :)

March 7, 2013 at 4:12 PM

wahhhh..bestnya dpt join aktiviti cmni. seronok sgt! dulu aktif jugak masa ngan kelab berbasikal. tapi la ni ngah membuyung, xdpt la nk join sgt. hehehe

March 7, 2013 at 4:26 PM

bestnye.. mar suke aktiviti2 mcm gini.. hehe

March 7, 2013 at 4:40 PM

memang best, awak tu mana boleh join.. mengandung! bahaya, nanti dah keluar baby kita leh join sesama okey suria :)

March 7, 2013 at 4:41 PM

hehehe. memang best. terasa cam budak2 pula. hehehehe ;p

March 8, 2013 at 10:27 AM

alaaaaaa maluuuuuu titewww biodata nadia ada dekat siniii. kantoii umor sweet 13. kuikui ;p

March 8, 2013 at 10:48 AM

kehkehkeh kantoiii besar nadiaaa hahahahhahaha. amboii sweet 13 tu ;p

March 8, 2013 at 11:54 AM

tiup2 kasi laju...hahahaha

March 8, 2013 at 11:58 AM

kahkahakh , tragedi je rasa lepas meniup tu. tak jauh mana kak linda oiii depan meja je jatuhnya hahahahhahah *malu*

March 8, 2013 at 1:58 PM

yg nak jadi bapak org tu kak mila tau sapeeee...huhu...

March 8, 2013 at 2:08 PM

hahahaha siapa lagi. tu bini dia dah confess kat komen atas. miaahhahahahaaaaa ;p

Post a Comment