FESYEN MANJA ON FACEBOOK | norsheilasalleh.blogspot.com

FESYEN MANJA ON FACEBOOK

Assalamualaikum...
Mohon rakan-rakan semua 'LIKE' page Fesyen Manja. hehe. I baru je buat dalam 2 hari lepas. Masih fresh lagi. Kalau ada yang sudi nak tolong promote ke, kita dahulukan ucapan terima kasih. Jangan rasa dipaksa pula ya. Kalau tak ikhlas, nevermind. Lupakan aje permintaan aku ini. hehehe.

Ramai yang tanya pasal saiz. FYI, item first batch ni aku amik size S dengan M dulu. If my business run smoothly, insyallah i will take all size and put it on my shop. Just wait for it. For now, i need your supportive darling-darling. hehehe.

instagram - fesyenmanja
facebook - fesyen manja
email - fesyenmanja@gmail.com

p/s : Sekiranya korang segan silu nak add aku, bagi id korang. Aku add okey ?

DICORET OLEH :

14 comments

March 24, 2013 at 3:27 PM

shila nye?

March 24, 2013 at 8:25 PM

Wah!!!! Sudah berkembang dalam bidang perniagaan.
Syukur alhamdulilah....

Ok saya datang kejap lagi....addddd...suka..sukaaaa.
Saya suka lihat usahawan melayu dan muda sebegini..
Cayok!!!!

March 24, 2013 at 9:23 PM

aah yang ;))

March 24, 2013 at 9:25 PM

terima kasih abg hanif! syukur alhamdullilah ada minat nak cari rezeki lebih. hehehehe

March 25, 2013 at 2:14 AM

Tahniah Sheila! Bangga dgn org muda yang berjiwa besar macam Sheila..

March 25, 2013 at 9:44 AM

alhamdullilah. terima kasih ibu. hehhe :)

March 25, 2013 at 10:09 AM

Gud luck Puan Shilot =)

March 25, 2013 at 10:14 AM

thank you dear :)

March 25, 2013 at 12:10 PM

Ala KA x brp aktif di FB lah ! hehehe

March 25, 2013 at 12:22 PM

its okey KA, tak memaksa pun. hihihi

March 27, 2013 at 12:24 PM

nnt saya LIKE ye. mine are Suria Qaisara and SuWaRa Entertainment :D

March 27, 2013 at 12:26 PM

ok, roger kak suria. thank you ye ♥

March 27, 2013 at 4:42 PM

haipp.. mana link FB yunk.. gigit kang baru tauu.. hihihihi

March 27, 2013 at 5:09 PM

hehehe. thanks add kita yang. hehehe.

Post a Comment