*HOT* MAK DARA MENCARI SPONSOR | norsheilasalleh.blogspot.com

*HOT* MAK DARA MENCARI SPONSOR

Assalamualaikum...
Kepada sesiapa jua, sekiranya anda berminat nak sponsor apa sahaja untuk Giveaway Mak Dara akan datang ni, silalah email ataupun terus je komen diruang blog Mak Dara Mencari Sponsor kat >> sini <<
MD telahpun menyenaraikan sponsor yang diinginkan beliau. Tapi korang nak sponsor benda lain pun okeh bah! hehe.
Senarai barang sponsor : -
* header blog 
* cursor
* review blog
* bloglists
* full edit blog
* doodle
* topup rm3, rm5 & rm10
* tudung shawl & bawal
* dan lain-lain (ikut suka hati para sponsor)
Kelebihan sponsor : -
* traffic blog akan meningkat
* dapat pahala dan dimurahkan rezeki, hihi 
p/s : i tergerak hati nak sponsor gak, heee ^^
DICORET OLEH : 

18 comments

March 13, 2013 at 10:52 AM

free2 nnti KA terjah sana ! hehehe

March 13, 2013 at 11:01 AM

yeayyy! thanks KA, jangan lupa ye. ehehhe :)

March 13, 2013 at 11:23 AM

sama jugaklah. saya pun sponsor jugak. tapi bkn atas nama individu, tapi atas nama syarikat saya dan hubby. hehehe

March 13, 2013 at 11:35 AM

alhamdullilah. hehehe. kerlas mak dara, semua sponsor. hehe. nampaknya sheila takleh nak join GA dia. hehehe

March 13, 2013 at 11:50 AM

waduhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sungguh terharuuuuuuuuuuuu dengan entry ini.. terima kasihhhhhhhhhhh Sheilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... so sweetttttttttttttttttttttttttttt.... :)

March 13, 2013 at 11:54 AM

hehehe. sama-sama kasih mak dara. heee. apalah sangat sheila buat ni. nak menambahkan bilangan sponsor meletoppp untuk GA mak!!!!!!!!!!!! hehehe :)

March 13, 2013 at 12:30 PM

Salam Sheila..pasal mesra SEO ini berkenaan templates SEO ker..
Saya rasa templates Sheila ini dah cukup cantik...
SEO ini bukan sahaja semata-mata terdiri dari templates tapi macam2...On page dan Off page..
Say akan buat entri pasal ini yek..
Khas untuk anda..
Tapi makan masa sikit ler...kena pikir dulu..hahahha

March 13, 2013 at 12:51 PM

abg hanif, terima kasih banyak2. tak sangka abg hanif sudi nak bantu sheila. hehehe. template sheila dah kira ok eh? alhamdullilah syukur.tak sabar tunggu entri khas abg hanif tu. take ur time bro :D

March 13, 2013 at 3:31 PM

mohhh la kita sesame mengsponser :))

March 13, 2013 at 3:35 PM

horeyyy bestnya dia sponsor baju peplum! hehehehhe

March 13, 2013 at 6:35 PM

Saya dah buat entri berkenaan soalan anda :
http://hanifidrus.blogspot.com/2013/03/bagaimana-nak-menjadi-blogger-mesra-seo.html

March 13, 2013 at 8:58 PM

Kalau GA mcm ni msti kena polow sana sini...like sana sini.

March 14, 2013 at 10:34 AM

terima kasih banyak2 abg hanif. sheila dah check entri tu. akan dimanfaatkan hehehhe :))

March 14, 2013 at 10:35 AM

hahahah, standard lah kak nea. tapi hadiah mantappppp! lagipun blogger ni top tau. mesti ramai join punya. hehehhee

March 14, 2013 at 11:20 AM

Mst ramai yg sudi sponsor MD nnt kan :D

March 14, 2013 at 11:40 AM

dah ramai sponsor ni birthday girl! heheheh :)

March 14, 2013 at 2:46 PM

eh mar pun ada niat nak sponsor ni.. hehehe tenkiu sheila, naseb terbaca kt sini :D jom2 jd sponsorerrrr ^^

March 14, 2013 at 2:51 PM

mar, mak dara dah closed sponsor tu! baru tadi sheila baca blog beliau. sorryyyy mar :'(

Post a Comment