SIAP PROSES EDIT HEADER SENDIRI *KAGUM* | norsheilasalleh.blogspot.com

SIAP PROSES EDIT HEADER SENDIRI *KAGUM*

Assalamualaikum...
Mohon ampun beribu ampun, beribu lemon. Akhir-akhir ini terasa nak mengedit blog. Mungkin ada di antara korang yang perasan kejap ada kejap takda je header kan? haha. Bukan sengaja aku nak men-cipsmore-kan header blog. hehe. Tu dalam proses nak membaikpulih. Alhamdullilah, setelah yakin boleh dengan mengikuti tutorial daripada adik Faqihah Husni
Berjaya atau tidak, boloss saja dinding itu. Eh? Salah.. Salah intro. huhu. Kau orang tengok sendirilah header aku sekarang. Kalau tak cantik , sila tinggalkan komen berharga korang buat aku. Insyallah aku akan cuba buat yang terbaikkkkk ;p
Sekiannnnnnnnnnnnn ^^
DICORET OLEH :

16 comments

March 18, 2013 at 9:54 AM

ok la tu sheila, yg pntg klu wat sndri lg puas hati!

March 18, 2013 at 10:22 AM

Cantik..simple jerk..sedap mata memandang (^_^)

March 18, 2013 at 10:26 AM

heheee, dengan tunjuk ajar blogger lain juga. hehhee

March 18, 2013 at 10:27 AM

hehhee terima kasih kak lynn. nasib baik ada orang suka tengok. hee :)

March 18, 2013 at 2:22 PM

assalamualaikum shiela...betul tu simple jer ok ...:)

March 18, 2013 at 2:33 PM

waalaikumusalam kak masz. heee terima kasih.

March 18, 2013 at 2:46 PM

simple & nice...
gud job, bebeh...
hehehe

March 18, 2013 at 2:47 PM

heee thank you dear :)

March 18, 2013 at 2:57 PM

cantik sheila ! seriously, xtipu.. satu warna soft hijau die.. suke sangat, secondly, guna font apa ni ? berminat dgn font tu :D

March 18, 2013 at 3:06 PM

alhamdullilah. terima kasih atas pujian mar. ohh nanti sheila buat tutorial buat header macam ni ye. tunggu :)

March 19, 2013 at 1:24 AM

nadia sukaaa!
sheila suka yang simple2 kannn? :)))

March 19, 2013 at 9:58 AM

yeayyy nadia suka gak! hahaha. i love simple pimple to the max. hehe :)

March 19, 2013 at 10:13 AM

simple but nice ... wahh ter spekang plak!! kikiki yg penting buat sdr dan puas hati ^^

March 19, 2013 at 10:26 AM

hahhahaa. thanks yana. heee. selama ni mencari font yang diidamkan tak jumpa. finally! hehehhehehe

March 19, 2013 at 12:57 PM

ida suka.. buat tuk ida..hahahhahahaha

March 19, 2013 at 1:06 PM

serius eida? hehe. nanti sheila cuba. kalau tak cantik , jangan marahh. hahahhahaa

Post a Comment