HAPPY WEEKEND | norsheilasalleh.blogspot.com

HAPPY WEEKEND

Assalamualaikum...
Minggu ni macam takda rasa cuti bekerja. hee. Hari sabtu tu bawa mak dengan adik bongsu pergi jalan-jalan dekat Ikea. Saja cuci mata, tengok price tag kat sana. Alhamdullilah, quite cheap. Tak borong barang besar pun, just amik yang comel-comel like fridge magnet, set pinggan/mangkuk/cawan plastik colourful, lovely frame dan karpet.

Kesannya lepas pusing satu Ikea, mak exhausted! Kesian mak. I is first time shopping sini, biasa jalan-jalan tengok barang dan pricetag. hee. Siap pergi amik katalog kat kaunter sebab suami pesan balik kerja nak tengok. Aku dah merancang nak tambah barang kat rumah tu. Masuk rumah dulu, cuci kaki je. Semua dah tersedia. Alhamdullilah, suami dah deko baik punya rumah. hahaha. Percayalah, suamiku sangat pandai deko rumah tau. Sebulan sekali kitorang tukar posisi perabot semua, hihi. Sampai member baru kawin, datang tengok rumah kitorang nak buat reference katanya. kihkihkih. Tapi tak se-awesome rumah orang kayo lah. hee.

Habis cerita pasal hari sabtu dan selingan rumah. Ahad pula, suami bawa pergi Karnival Wow kat Putrajaya tu. Perghh serius tak best. Kesian mak dengan adik, penat berjalan je nak tawaf semua tapak jualan. Ada satu booth yang menarik hati sebab ada Azwan Ali pengacara. Sambil diorang nyanyi dengan artis jemputan, dilemparnya baju t-shirt free kat penonton. Kitorang tak luck, hehe. Cuba gak berebut, hampeh jeee (T___T)

Sempat solat jemaah di Masjid Besi. Subhanallah, cantik sangat buatannya. Disebabkan kebosanan dan kepenatan yang amat, kitorang lepak bawah jambatan sambil makan-makan. Mak siap masak nasi goreng, burger homemade. Macam piknik betul. Cuma lokasinya di bawah jambatan berlampu tu, kihkih. Anyway, have fun sangat outing dengan family and hubby ♥




14 comments

March 4, 2013 at 3:17 PM

gi ikea tak hajakkk kite pon...hehehehe...nory pon busy dgn aktiviti time weekend..rasa tak puas cuti plak...huhu

March 4, 2013 at 3:19 PM

hehehe tak plan awal pun. main pegi je. heehehee aah, dah berminggu tak duduk umah. asyik jalan je kerjanya hehehee ♥♥

March 4, 2013 at 4:02 PM

assaalamualaikum sheila....best ni...:)

March 4, 2013 at 4:16 PM

waalaikumusalam kak masz. hee tak bape syok sgt. last day ni tak dapat tgok belon panas. heee

March 4, 2013 at 7:20 PM

bestnye sheila dpt jalan2 n spend time dgn fmily n hubby.. hehe. xbest eh karnival tu ? kat tv kemain mcm bes je.. huhu. ehemm nnt try la upload deko2 umah uols hihi. kot la jd inspirasi ^^

March 5, 2013 at 7:51 AM

jangan malas2..x elok hehe

- Admins Blog 3 Dalam 1
http://blog3dalam1.blogspot.com/

March 5, 2013 at 9:52 AM

heee dah pergi, terasa bosannya. hot beloon pun takda. hahahahaha insyallah sheila kena tanya suami dulu. heeee ♥

March 5, 2013 at 9:54 AM

hehehe terima kasih awk ♥

March 5, 2013 at 4:41 PM

nanti kalau nak gi ikea lagi, roger kitorang okkkk :p

March 5, 2013 at 4:48 PM

hahahah okey sayang... insyallah nadia ♥♥♥

March 5, 2013 at 7:56 PM

Wah Bestnyer.. Nurul dah lama x pergi sana.. :(

March 5, 2013 at 8:56 PM

hehehhe nanti pergi lah ye ♥

March 7, 2013 at 12:03 AM

jalan2 ikea beli perbit ke kak..ehhe

March 7, 2013 at 11:05 AM

perbit? apa tu? hehehe

Post a Comment