PROGRAM AMAL ANAK YATIM - PART 4 | norsheilasalleh.blogspot.com

PROGRAM AMAL ANAK YATIM - PART 4

Assalamualaikum...
Ini merupakan game ke 2 daripada BEM. First game, tulis pengenalan diri dan buatkan ia jadi kapal terbang. Korang boleh check older posts di side bar okey. Sekarang ni, game adalah bina rumah dan perhiasan dalamannya dengan menggunakan kertas A4! Check it out gambar awesome and the most creatived yang pernah aku tengok. Imagine kau, gigihnya kami bersama team masing-masing dan anak yatim nak create something with only plain A4?! Trust me, kitorang enjoy gila jengjengjeng!
set meja makan paling comel daripada kumpulan 5 (team aku) #Pemenang no 3
set katil untuk pasangan honeymoon daripada kumpulan 3 (team nory) #Pemenang no 2
set sofa paling empuk untuk ruang tamu oleh kumpulan (tolong ingatkan aku balik please...)
set bilik air paling best siap ada shower oleh kumpulan Eida #Pemenang no 1
set tv LED paling besar oleh kumpulan Kak Lynn
tong sampah gergasi oleh kumpulan 1 (team suamiku, muahmuahh)
gigih bina rumah sebesar alam oleh kumpulan nadia
last, but not least...
gambar gabungan kesemua perhiasan dalam rumah
p/s : ada satu gambar binaan daripada kumpulan yang aku tak ingat, tak sempat snap. sorry! aku terlupa. 
DICORET OLEH : 

24 comments

March 8, 2013 at 9:14 AM

skali skali join game camni pun best gak, lg2 ngan anak2 yatim! =)

March 8, 2013 at 9:36 AM

betul, nanti kalau ada event lain. jangan lupa join ye :)

March 8, 2013 at 9:46 AM

set tilam tu dari group zana & nory.. leh honeymoon terus.. hahaha..

eh, bukan group eida ke yg buat tongs ampah tu? yang sofa tu group sape eh.. yg shower tu group husband zana.. hehehe

enjoy giler main game ni!!

March 8, 2013 at 9:49 AM

hehehe, eida satu geng dengan suami sheila. hehehe. aah best gila buat ni. macam tak sangka sangat kita semua boleh buatkan. gila rare :)

March 8, 2013 at 10:24 AM

gigihhh tak muka laki titewww buat rumah banglo untuk bini dia. kahkahkahakh

March 8, 2013 at 10:48 AM

gigihhh sangat muka suami awak. hahahaa. banglo tak siap namanya. kuikuikui ;p

March 8, 2013 at 11:02 AM

Salam. Kak sheila. sakinah dtg :D sakinah tgk hedaer akak okey je, cuma tulisan kat header tu kan, biar dia timbul sikit, baru nampak menyerlah. hehe :D

March 8, 2013 at 11:07 AM

Maaf ye dik, baru dpt singgah bila saki2 ni mula kebah !

March 8, 2013 at 11:10 AM

thank you sakinah sudi jenguk sini.. so kena pakai warna terang sikit ek? thank you dik! hehehhee

March 8, 2013 at 11:11 AM

KA, sila banyak berehat ye. jangan lupa makan ubat okey :)

March 8, 2013 at 11:45 AM

set katil & tilam empuk dari kumpulan doraemon..hehe..

pasni Ikea takleh cari makan dah...

hahaha...

March 8, 2013 at 11:50 AM

kahkahkah, unik ni nory! geram je tengok! hahahahhahahah vahvah habislah IKea ekk ;p

March 8, 2013 at 11:53 AM

best nye kalau bole join..selamat hari wanita. Terima kasih sbb sudi baca n3 khas hari wanita oleh nealopah!

March 8, 2013 at 11:56 AM

nanti next event join lah kami ye kak nea. sama2 kasih kak nea comel. hehehhe :)

March 8, 2013 at 12:46 PM

singgah sini sambil follow..jgn ler segan2 follow cikgu azie

http://cekgunorazimah.blogspot.com/

March 8, 2013 at 12:50 PM

yang buat bilik mandi tu my grouppp...naruto!!!!huhuhuuhuhu

March 8, 2013 at 12:54 PM

terima kasih cikgu. nanti sheila singgah dan follow sana ye ♥

March 8, 2013 at 12:55 PM

vahvah bangga ayu kan. kreatif gila korangggg.. jeles tengokkkk hahahah

March 8, 2013 at 2:00 PM

kerusi mkn kita kelassss kau jahhhhhhh

March 8, 2013 at 2:07 PM

kerhlasss meletopp idea abang mcdeee! hahahha

March 10, 2013 at 1:49 PM

hehhehe, comel, tak pernah trfikir game macam ni :)

March 11, 2013 at 10:40 AM

hahaha kannn? best tauuuu :)

March 20, 2013 at 3:27 PM

hihihi....tang tv LED tu yg xblh blah tu....

March 20, 2013 at 4:06 PM

hahahaha, geng kak lynn kan? kihkihkihkkkk dah habis unik tu :)

Post a Comment