TINGGALKAN URL BLOG ANDA DI SINI !!! | norsheilasalleh.blogspot.com

TINGGALKAN URL BLOG ANDA DI SINI !!!

Assalamualaikum...
Aku terlupa pasal bloglist renewal! Haha. Kalau ada sesiapa nak masuk bloglist bulan Mac, silalah tinggalkan link blog korang di ruangan komen dibawah ini. Bloglist Februari tu aku tak delete tau, aku masih hutang 2 minggu dengan diorang. hehe. Harus langsaikan hutang dulu. 
* bermula 01 - 04 Mac 2013 (4 hari)
* tinggalkan url blog di ruangan komen 
* kalau ada yang sudi buat entri, dapatlah extra sikit masuk bloglist selama 2 bulan
DICORET OLEH :

48 comments

March 1, 2013 at 12:00 PM

Akk nak jugak :)
http://bellaisyqeef.blogspot.com/

March 1, 2013 at 12:12 PM

nak cuba nasib jgak lah..hehehe

noryzoulkefle.blogspot.com

March 1, 2013 at 12:14 PM

nak masuk shiela.. shiela memang tak pernah dibuang dri bloglist Rodong.. hehe. bhsa phg rodong itu kawan. =)

http://sipolanmelihatawan.blogspot.com

March 1, 2013 at 12:49 PM

1st time join nie... www.blogida4elken.blogspot.com

March 1, 2013 at 12:50 PM

nak jugak .... :)

http://www.nazlyizan.my/


Promosi Sheshido Black Mask

March 1, 2013 at 2:10 PM

Salam, saya nak juga boleh. ^____^

http://www.ainizakaria.my

March 1, 2013 at 2:51 PM

mahu mahu mahu... sy kan kipas-susah-mati sheilashahfiekry ! hihi.

http://www.mayesa-jcb.my

March 1, 2013 at 3:08 PM

nak try jugak....
http://warnawarnisaedah.blogspot.com/

March 1, 2013 at 3:42 PM

Kakak punya

http://zakiepurvit.blogspot.com

March 1, 2013 at 4:16 PM

ingt nk bg hadiah tadi hihi

March 1, 2013 at 5:46 PM

kita kawan kan ??? *sambil kenyit-kenyit mata* mai masukkan url akak dalam bloglist sheila hohoho....

March 1, 2013 at 6:17 PM

nak masuk jugaklah.. hehe
http://belogfarr.blogspot.com

btw dah follow blog akak. :)

March 1, 2013 at 6:54 PM

Thank bro...
http://hanifidrus.blogspot.com/

Bro dah lama saya letak kat bloglist...
http://www.hanifidrus.my/
Cari lihat abjab!

March 2, 2013 at 1:50 AM

err bro? LOL...haha. ehh jap. blog ni dikongsi suami isteri ka??

March 2, 2013 at 2:13 AM

ni sy pnya hihi..dtg la ye mnjengah ke blog sy..
http://edlindaart.blogsport.com

March 2, 2013 at 4:20 AM

akak, saya dah tersenarai kan? hehe

March 3, 2013 at 1:47 PM

kita kawan jugakkkk kannn??? :p *sambil kenyit2 mata macam milaa. ;p www.nadiafarahida.com pleaseeeeeeeeee :)) thank you sayangnesss

March 4, 2013 at 11:37 AM

agak2 blog zana layak x masuk bloglist sheila ni? hehehe..

http://adieyza.blogspot.com/

keep blogging dear...

March 4, 2013 at 3:54 PM

Ibu join ye, Sheila..
http://ibuberbicara.blogspot.com/

http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/03/bloglist-mac-2013-puan-shilot.html

March 4, 2013 at 4:22 PM

As salam. saya join. salam kenal dari saya, Suria

www.suriaqistina.blogspot.com

March 4, 2013 at 4:46 PM

Anys join jugak yer.
done follow puan sheila. hihi. :D

http://pinkuntukaku.blogspot.com/2013/03/bloglist-bulan-mac-2013-puan-sheila.html

March 4, 2013 at 4:48 PM

nak nak nak!! http://norossakinah.blogspot.com ;)

March 4, 2013 at 8:24 PM

Assalamualaikum..salam kenal n follow sheila..:)
http://hasnah60.blogspot.com/2013/03/bloglist-bulan-mac-2013-puan-sheila.html

March 6, 2013 at 10:59 AM

kak lynn, sheila dah masukkan akak dalam bloglist lovely friends. perasan tak? hehe

March 6, 2013 at 11:00 AM

nory sayang, sheila dah masukkan awak dalam bloglist lovely friends. perasan tak? hehe

March 6, 2013 at 11:01 AM

maria, sheila dah masukkan awak dalam bloglist mac. hehe thanks kakak maria comel rodong ;)

March 6, 2013 at 11:01 AM

thanks sudi joined, sheila dah masukkan dalam bloglist mac :)

March 6, 2013 at 11:02 AM

thanks sudi joined, sheila dah masukkan dalam bloglist mac :)

March 6, 2013 at 11:02 AM

thanks sudi joined, sheila dah masukkan dalam bloglist mac :)

March 6, 2013 at 11:02 AM

thanks sudi joined, sheila dah masukkan dalam bloglist mac :)

March 6, 2013 at 11:03 AM

thanks sudi joined, sheila dah masukkan dalam bloglist mac :)

March 6, 2013 at 11:03 AM

thanks sudi joined, sheila dah masukkan dalam bloglist mac :)

March 6, 2013 at 11:04 AM

hehehe, manada ;p

March 6, 2013 at 11:04 AM

mila sayang, sheila dah masukkan awak dalam bloglist lovely friends. perasan tak? hehe

March 6, 2013 at 11:05 AM

nadiaaaa sayang, sheila dah masukkan awak dalam bloglist lovely friends. perasan tak? hehe

March 6, 2013 at 11:05 AM

zana. LAYAK tau! sheila dah masukkan awak dalam bloglist lovely friends. perasan tak? hehe

March 6, 2013 at 11:05 AM

thanks sudi joined, sheila dah masukkan dalam bloglist mac :)

March 6, 2013 at 11:05 AM

thanks sudi joined, sheila dah masukkan dalam bloglist mac :)

March 6, 2013 at 11:06 AM

hahaha kitorang memang camni kopi pasta. manada suami sheila guna blog ni juga. 100% sheila admin tau :)

March 6, 2013 at 11:06 AM

thanks sudi joined, sheila dah masukkan dalam bloglist mac :)

March 6, 2013 at 11:07 AM

thanks sudi joined, sheila dah masukkan dalam bloglist mac :)

March 6, 2013 at 11:07 AM

thanks ibu sudi joined, sheila dah masukkan dalam bloglist mac. berita baiknya dapat masuk selama 2 bulan :)

March 6, 2013 at 11:08 AM

waalaikumusalam, thanks sudi joined, sheila dah masukkan dalam bloglist mac :)

March 6, 2013 at 11:08 AM

thanks sudi joined, sheila dah masukkan dalam bloglist mac :)

March 6, 2013 at 11:10 AM

thanks sudi joined, sheila dah masukkan dalam bloglist mac :)

March 6, 2013 at 11:10 AM

thanks sudi joined, sheila dah masukkan dalam bloglist mac. berita baiknya, masuk selama 2 bulan tau :)

March 6, 2013 at 11:23 PM

Salam, Engineers Love Cooking blog di http://cooking-engineer.blogspot.com/

December 8, 2015 at 1:26 PM

http://messarah.blogspot.com/

Post a Comment