SAMBUTAN ULANGTAHUN BIG BOSS | norsheilasalleh.blogspot.com

SAMBUTAN ULANGTAHUN BIG BOSS

Assalamualaikum...
Selamat hari jadi... selamat hari jadi.. selamat hari jadi my big boss. Selamat hari jadi....
Semalam, my ofis ada buat jamuan sempena Ulangtahun Kelahiran bos kitorang. Sorry lah, atas kek tak letak umur beliau. huhu. Kalau letak, heyyyy boleh mendatangkan kerisauan pada semua orang. Kot-kot beliau mengamuk besar sebab takmau terima kenyataan pasal umur beliau semakin mentuakan diri, hihi ;p

Semua pekerja ofis bersama-sama meraikan kecuali my manager yang dah di-transfer-kan ke Penang Branch. heee.

To my big boss, semoga panjang umur, murah rezeki dan sukses dalam hidup. Insyallah. Gaji naik boleh bos? hahahahahah. *lariiiiii*

DICORET OLEH : 

16 comments

March 21, 2013 at 11:03 PM

comelnya celebrate birthday boss !! heheh. kalau boss naikkan gaji lagi best. hihi. joking :)

March 22, 2013 at 2:24 AM

simple. but happy moment. :)

March 22, 2013 at 10:05 AM

hehehhee. terima kasih namee! hehehe. mmg terbaikkk lah kalau dinaikkan gaji. kihkih ;p

March 22, 2013 at 10:05 AM

yeah. terima kasih :)

March 22, 2013 at 10:26 AM

hihihi....nie yg sheila citer haritu eh..mst dia suka dpt hadiah besar tu kan :D

March 22, 2013 at 10:46 AM

aah kak lynn, best. bos nampak sporting haritu. hehehhe.

March 22, 2013 at 11:22 AM

bestnya kek..nmpak sedap!.. :)

March 22, 2013 at 11:26 AM

hehehe. mmg sedap awak. secret resipi tu. hehehehe ;p

March 22, 2013 at 11:32 AM

nak sikikkkkk! nyum2..

March 22, 2013 at 11:35 AM

dah habis! hehehehe ;p

March 22, 2013 at 11:42 AM

Wassalam dik...(akak jwb salam awk td)
Selamat Hari Lahir utk boss Sheila...

Ptg nanti akak buat tutor nak masuk iklan says.com kat blog ye...nti terjah tau..

March 22, 2013 at 11:43 AM

hehhee ok terima kasih kak mie. hehehe nanti petang sheila usha blog kak mie ye :))

March 22, 2013 at 12:11 PM

wahhh..bestnya celeb besday bos ramai2 :)

March 22, 2013 at 12:20 PM

hehehe, aah best kak suria. heee :)

March 22, 2013 at 4:36 PM

dpt bos yang baik mmg best ler

March 22, 2013 at 4:43 PM

hehehe, syukur alhamdullilah KA :)

Post a Comment