RAIL RUSH | norsheilasalleh.blogspot.com

RAIL RUSH

Assalamualaikum...
Lama tak update game kesukaan aku. hihi. Semenjak dua menjak ni, busy sikit. Tapi tetap meluangkan masa untuk bermain game Rail Rush ni. Simple dan fun ngee sangat game ni. Aku tengok review dekat Play Store banyak orang komen best gila. Aku tunggu jumpa anak buah aku si Payin tu, mesti dia suka main game ni nanti. hehe. Siapa dah main game ni? Komen sikit apa perasaan korang? Ecewahhh ;p
muka depan game Rail Rush
gementar masa first time main ni, hihi ;p
senget benget aku main ni
telur raksasa, boleh pilih nak cash in atau special gift lain
miniclip - game ni best!
DICORET OLEH : 

12 comments

March 10, 2013 at 1:09 PM

assalamualaikum shiela....wah meriahnya layan games yg menyeronokkan..;)

March 10, 2013 at 1:41 PM

lama dah tak main game ni....

- Admins Blog 3 Dalam 1

Cara Menentukan Bayi Lelaki Dan Perempuan 99% Berkesan - Info - Blog 3 Dalam 1

http://blog3dalam1.blogspot.com/2013/03/cara-menentukan-bayi-lelaki-dan.html

March 10, 2013 at 4:14 PM

Belum pernah cuba lagi

March 10, 2013 at 9:06 PM

Wah..macam menarik game ni..boleh lah download..hehe.

March 11, 2013 at 10:18 AM

waalaikumusalam kak mas. hehe aah, best main game ni. terasa rileks sikit. hee :)

March 11, 2013 at 10:18 AM

hehhe selalu main juga yee? hehhee

March 11, 2013 at 10:18 AM

harus cuba ni abg hanif :)

March 11, 2013 at 10:18 AM

Aini, download jangan tak download! hehehe

March 11, 2013 at 12:21 PM

wah suka juga ye hehehe

March 11, 2013 at 12:24 PM

game yang sempoiiiii kan KA ;p

March 14, 2013 at 2:39 PM

haha mar suke kalo org review pasal game, nnt leh install kat appstore. hihi nnt try main la pahni :D

March 14, 2013 at 3:01 PM

hehehe, yeayy cepat2 install! leh betting score! heheheheh. sheila pun suka meng-review pasal game dan semuanyalah! hehee

Post a Comment