PEPLUM MURAH + POSTAGE | norsheilasalleh.blogspot.com

PEPLUM MURAH + POSTAGE

Assalamualaikum...
Dengan lafaz bismillahirohmanirrohim, aku buka Fesyen Manja untuk umum. hihi. Lega akhirnya impian tercapai. Dulu aku memang pernah buka blogshop, tapi aku jual baju vintage style. Disebabkan hampir 2 tahun ditutup untuk sementara, akhirnya aku nekadkan hati dan cuba masuk balik industri blogshop ni. 
Dalam masa terdekat ni, aku akan buat satu blogshop. Meanwhile, sesiapa yang ada instagram boleh add Fesyen Manja. Takpun, tinggalkan id instagram korang kat ruangan komen ni. Aku add kemudiannya.

Konsep aku mudah je, fesyen pun takda seksi meksi. No! Nehi! Aku harap para wanita diluar sana yang gila fesyen, silalah berfesyen dengan bijak! hehehe. Pesanan ikhlas daripada aku :)
p/s : sehelai peplum rm30 termasuk postage. Beli banyak, lagi murah.
DICORET OLEH : 

46 comments

March 20, 2013 at 9:55 AM

wahhh cantekkkkkkkkkkkkkkk

March 20, 2013 at 9:56 AM

terima kasih makkkkkkkkkkkkkkkkkkk ;p

March 20, 2013 at 10:17 AM

kain jenis apa yea?

March 20, 2013 at 10:20 AM

kain cotton, jenis meri dan sejuk dipakai... fix size S dan M :)

March 20, 2013 at 10:38 AM

Gud Luck Sheila =)

March 20, 2013 at 10:47 AM

konfirm xda saix ain...hihi

March 20, 2013 at 10:49 AM

terima kasih awak :)

March 20, 2013 at 10:50 AM

ain, kalau nak saiz ain akak boleh carikan juga. ni first batch je try peplum saiz kecik. hehehhee

March 20, 2013 at 11:23 AM

akk nak beli....

March 20, 2013 at 11:24 AM

boleh...boleh.. ada saiz akak ni. hehehe

March 20, 2013 at 11:35 AM

menarik.. moga terus maju jaya yer

March 20, 2013 at 11:38 AM

terima kasih KA, insyallah. mudah-mudahan :)

March 20, 2013 at 12:21 PM

Ty baru beli je , xpe2 nanti bila2 Ty leh survey dgn Sheila.

March 20, 2013 at 12:28 PM

boleh Ty, takda masalah. heheheheeh

March 20, 2013 at 12:33 PM

cantik, tapi kite tak sesuai pakai peplum. huhuhu

March 20, 2013 at 12:34 PM

nape tak sesuai pula. kan ada peplum yang jenis labuh sket... boleh la pakai

March 20, 2013 at 12:53 PM

perasan komen tu..
saiz s to m..

*frust..!

cantik cantik la..
suka tgk nye..

hurrmmm..

March 20, 2013 at 1:12 PM

ini first batch je hidayah. nanti second batch sheila jual saiz besar :)

March 20, 2013 at 3:33 PM

cantik dan murah pulak tu. utk preggy mom cam saya ni bole ke pakai? nk beli kena tunggu gaji la pulak. huhu

March 20, 2013 at 3:43 PM

cantiknya :)

March 20, 2013 at 4:01 PM

Sy nk yg warna hitam tu ~>_<~

March 20, 2013 at 4:03 PM

boleh je nak pakai, kena saiz besar sikit kak suria. hehehe. ok, sheila tgu :)

March 20, 2013 at 4:04 PM

terima kasih siti(zoey)...

March 20, 2013 at 4:04 PM

nak booking? pm sheila dekat fb Fesyen Manja :)

March 20, 2013 at 4:19 PM

comel nama blogshop!! fesyen manja. rasa manja sangat

March 20, 2013 at 4:26 PM

terima kasih aida! hahaha ini semua poyoooo sangat tahu tak! hahahahha manja kannnn :)

March 20, 2013 at 6:25 PM

as salam. kak sheila yang comel hihi saiz L takde ye ? takut ketat pulak nanti pakai :(

March 20, 2013 at 10:55 PM

tahniah Sheila..moga sukses dlm berbisnes..

March 20, 2013 at 11:56 PM

tahniah awak..moga success biz awk ni.

http://irsyahealthyhouse.blogspot.com

March 21, 2013 at 9:15 AM

gud luck my dear... hope semuanya berjalan lancar..

March 21, 2013 at 9:43 AM

Waalaikumusalam nuha. hee. buat masa ni. akak buka item first batch size S dengan M. tapi kain ni jenis meri. boleh fix sampai L. hehhee tunggu next batch ye :)

March 21, 2013 at 9:43 AM

terima kasih QH, insyallah. mudah-mudahan :)

March 21, 2013 at 9:43 AM

terima kasih awak. insyallah :)

March 21, 2013 at 9:44 AM

thank you zana. insyallah. mudah-mudahan semuanya berjalan dengan lancar :)

March 21, 2013 at 11:23 AM

terasa manje pulak bila berfesyen manjaaa.. goodluck sheila! =)

March 21, 2013 at 11:30 AM

hehehhe. terima kasih eida. hehehhehe

March 21, 2013 at 3:16 PM

sheila ! murahnyee 29 je tmsuk postge !... tp ala hehe mar ade jual jgk, sheila nk tgk bleh g kat blogshop mar.. emm, tp xde corak mcm ni, boleh la mar beli 1 dr sheila :D mcmne nak beli ??

March 21, 2013 at 3:39 PM

hehehe, yeker? sama ek. hehehe. okey, mar add fesyen manja dekat fb. pastu pm. nanti sheila bagi instruction ye :)

March 22, 2013 at 12:14 PM

ok, nnt saya add fb Fesyen Manja ya. dah lama x shopping online :D

March 22, 2013 at 12:27 PM

ok kak suria, :D

March 28, 2013 at 4:04 PM

Sis, ada x peplum yg plain? labuh baju smpai mana eak?

March 28, 2013 at 4:19 PM

belum ada lagi syita. nanti hujung bulan insyallah ada. kena habiskan item ni dulu. hehehe. add fb Fesyen Manja ye :)

April 9, 2013 at 7:03 PM

Pasni jual la flowery maxi dress tau tauuu! Kite suka maxi dress. Tapi blogshop sekarang jual mahal sangat :b

April 10, 2013 at 9:32 AM

insyallah salwa. nanti saya jual juga maxi dress pasal saya pun suka dress gak. heee

May 22, 2013 at 3:32 PM

salam sis, still ada tak http://lh6.ggpht.com/-HxN3lHxZyJY/UUa-vToi0-I/AAAAAAAAEog/MwZXg46dJhM/s320/IMG_20130318_115623.jpg ni?

May 22, 2013 at 3:52 PM

salam dear ika, still ada lagi. mohon like page Fesyen Manja dekat fb ye. senang nak contact eachother :)

Post a Comment