INILAH GAMBAR BEG TANGAN BARU | norsheilasalleh.blogspot.com

INILAH GAMBAR BEG TANGAN BARU

Assalamualaikum...
beg sandang, comel dan luas tau. 
Tab 7 muat diisi dalam tu (",)
super besar! i love it ^^
bag , priceless !
Sejak aku tergedik buat entri pasal shopping kat The Store tu, adalah seorang dua sahabat blogger minta tengok gambar beg. hehe. Maaf la ye lambat, aku scheduled dah tapi saja publish jauh sikit tarikhnya. hihi. Inilah beg idaman suamiku yang berjaya aku beli minggu lepas. 
Mungkin tak cantik bagi korang, yang penting beg tu sangat luas sehingga membolehkan aku letak anak buah aku rasanya. hehe. Sesuai untuk wanita yang dah kahwin, sebab suami mesti suka tumpang barang diorang kalau keluar mana-mana. hehe.
Betul tak???
DICORET OLEH : 

28 comments

March 14, 2013 at 8:09 AM

kalau ada baby...boleh la letak dalam tu hehehee

http://blog3dalam1.blogspot.com/

March 14, 2013 at 9:26 AM

oooo ni lah dia...tp ok je sheila, simple n kaler pun ok, grey, sng nak match =)

March 14, 2013 at 10:06 AM

hahahaha awak tahu2 je niat saya beli beg bapok besar ni. heeee :)

March 14, 2013 at 10:10 AM

heee, okey ek? alhamdullilah. jarang beli beg warna selain hitam dengan coklat. ahhahahahhaa.

March 14, 2013 at 10:33 AM

yg penting, simple dan boleh masuk mcm2 barang kan. hehehe. dah lama saya x tukar handbag. since preggy ni lagi la, dok tangguh2 je nak membeli. :D

March 14, 2013 at 10:34 AM

hehehe menarik ni

March 14, 2013 at 10:36 AM

betul tu kak ruria. hehehe. nanti baby dah keluar, silalah minta cik abang belikan ye. heee. bape bulan preggy ni? anak ke 3 ek?

March 14, 2013 at 10:36 AM

terima kasih KA :)

March 14, 2013 at 11:04 AM

fuyooo beg kulit gituuu. mesti mahal ni...aku suspek ni mesti kulit buaya darat. ehhh

March 14, 2013 at 11:11 AM

oiiii manada guna kulit buaya darat! hahaha. sheila pun tak pasti ni kulit apa. hahahahaha tiruan rasanya, tapi masa beli ni tengah sales. heee ;p

March 14, 2013 at 11:18 AM

Cantik dan simple :D

March 14, 2013 at 11:38 AM

thank you kak lynnn, ehh salah birthday girl! hee :)

March 14, 2013 at 12:36 PM

Macam2 boleh letak...
Barang2 suami pun boleh letak sekali..
two in one...tapi yang bawa isteri ..kekekkekeke
Aku selalu buat..hahah

March 14, 2013 at 12:38 PM

haaaa abg hanif salah seorang suami yang buat gitu ye. kesian akak. hehehe tapi jimat kan ??????

March 14, 2013 at 2:35 PM

haha letak anak buah ??? sheila.. buah oren ke tembikai boleh laa.. hihi. cun2.. boleh match ngn smua wrna baju gitu ~ yg penting besar dn stylo ngeh3 :D

March 14, 2013 at 2:39 PM

haha, takkan nak bubuh buah-buahan dalam tu mar? hahaha. yup, yang penting matching semua baju. hehehehhee :)

March 14, 2013 at 8:05 PM

Tudiaaa.. nak satu.. hahaha

March 14, 2013 at 11:51 PM

Promosi Rainbow AlQuran & Ribbon Watch! Sehingga 23 Mac 2013. Siapa cepat dia dapat.

http://bit.ly/cd2aQx

March 15, 2013 at 12:04 AM

Cantik..suka warna dia..Dan simple juga. Saya pun suka..hehe. Letak pampers anak? mungkin..hehe.

March 15, 2013 at 4:22 AM

cuba kasi saya pinjam tab 7 tu. pasti ringan beg ni.hahahaha :P

March 15, 2013 at 9:36 AM

hahahha. takleh. kita suka dua2 beg ni. hehe ;p

March 15, 2013 at 9:40 AM

terima kasih :)

March 15, 2013 at 9:40 AM

kan? just nice. ni namanya play safe! hahaha. mungkin boleh letak tu. haha hahahah ;p

March 15, 2013 at 9:41 AM

kahkahakha, boleh. kita buat sistem barter! bagi sheila ipad boni. hahahaha. best kan?

March 15, 2013 at 1:17 PM

perghhh, beg kegemaran hadi?? seriusss? kalau la laki nadia suka beli handbag jugak, bercahaya berseri2 muka nadia sheila. hahahahaha

March 15, 2013 at 1:19 PM

seriusss yangggg! dia yang excited suruh beli tu. hahahhaa. berseri muka tu tak menahannya nadia. hehehehe. syafiq suka apa je ??? hee

March 19, 2013 at 10:14 AM

wahhh bsr !! hehehhh yana suka pkai bag sling jerk. silang kat leher... mcm gangster plak. hehhh

March 19, 2013 at 10:27 AM

hahahaha kat leher? ok serius yana gengster! hahahahha. besar bagus, boleh isi banyak barang. hee

Post a Comment