PROGRAM AMAL ANAK YATIM - PART 6 | norsheilasalleh.blogspot.com

PROGRAM AMAL ANAK YATIM - PART 6

Assalamualaikum...
Ini part yang terakhir nak direview. Orang lain sibuk update ini yang pertama sekali. I is terbalik orangnya. haha. Kat sini disertakan sekali senarai nama blogger, link blog mereka dan juga nama partner semua peserta sekali. Yang ni aku cedok daripada blog Nadia ye.
Link Blogger Yang hadir Program Amal Mesra Blogger Bersama Anak Yatim
1. Nadia -http://www.nadiafarahida.com/
2. Eida - http://msieda.blogspot.com/
3. Mila - http://milaahmad.blogspot.com/
4. Nory - http://noryzoulkefle.blogspot.com/
5. Ieza - http://senyumangadisgerimis.blogspot.com/
6. Nuha - http://lovebubbling.blogspot.com/
7. Kak Bella - http://bellaisyqeef.blogspot.com/
8. Along - http://ierasebelas.blogspot.com/
9. Aku - http://www.sheilashahfiekry.my/
10. Ayu - http://ayuamanshah.blogspot.com/
11. Linda - http://anggunbabycloset.blogspot.com/
12. Kak Zana - http://adieyza.blogspot.com/
13. Kak Zue - http://akubukanblog.blogspot.com/
14. Kak Yana - http://leeyanaradhi.blogspot.com/
15. Kak Mimi - http://www.mimiepinkummi.my
16. Boni - http://www.bonikacak.com/
17. Kamarul - http://www.soutulmujahid.com/
18. Ummi - http://nukilanummiabi.blogspot.com/
19. Nugrul - http://www.nugrulsakura.my/
20. Liza - http://syahidahbillah.blogspot.com/

 Sukarelawan Yang hadir Program Amal Mesra Blogger Bersama Anak Yatim 
1. Syafiq
2. Andi
3. Mcdee
4. Zul
5. Nasrul
6. Hadi
7. Dayat
8. Karlida
9. Hadi Kahar (suami tercinta, hihi)
10. Faidzal
11. Nini
12. Wan
13. Kak ngah
14. Khairul
15. Poksu
16. Moksu
17. Kak Lim
18. Joey
19. Salim
20. Kak Dahlia
21. Kak Nora
22. Kak Alia 
Aku saluted dengan semua urusetia program ni. Banyak kerah tenaga,masa,dan segala-galanya demi menjayakan event ini. Aku tunggu next event. Nak dating-dating dengan blogger semua. hehe. 
Pada yang ingin menghulurkan bantuan kepada anak-anak yatim ni, silalah transfer ke akaun Maybank Pusat Jagaan Cahaya Kasih Bestari562085584770 atau CIMB 12830001013100. Setiap bantuan anda, sangat meringankan beban mereka. Mudah-mudahan Allah SWT membalas jasa baik mereka semua yang membantu anak-anak yatim ini.

p/s : dah habis review untuk event ini. Terima kasih sudi membaca dan tinggalkan komen korang yang bernas-bernas okey. Muahh!
DICORET OLEH :

16 comments

March 26, 2013 at 3:51 PM

tumpang bangga dgn usaha2 yg sebegini !

March 26, 2013 at 4:00 PM

wah. sampai part 6 tu.. tapi betul. seronok tengok shiela join2 program macam ni. hehe..

March 26, 2013 at 4:00 PM

alhamdullilah. terima kasih KA :)

March 26, 2013 at 4:01 PM

hehe. dah banyak part tu. hehe. thanks kakak maria. heee. alhamdullilah. syukur dapat jumpa diorang semua :)

March 26, 2013 at 4:30 PM

Syoknyaa! Kat mana ni? Dah terlepas part 1-5 -.-"

March 26, 2013 at 4:36 PM

hoho Aina, ini dekat kg Melayu Subang. sila cari part 1-5 di blog archieve ye sayang. heee :)

March 26, 2013 at 9:58 PM

wow nice...blogger berbakti

- Admins blog 3 dalam 1
http://blog3dalam1.blogspot.com/

- Facebook fan page
https://www.facebook.com/MingHuiRaingerzAwesomeCollections

- Ping blog artikel @ Facebook
https://www.facebook.com/groups/kakipingdotcom/

March 26, 2013 at 10:50 PM

bagusnya buat amal utk anak yatim.. harap suatu hari nanti dpat join

March 27, 2013 at 9:38 AM

thank you monyet rimau ;p

March 27, 2013 at 9:39 AM

alhamdullilah syukur. nanti kalau ada lagi, kita ajak sara ye.. insyallah :)

March 27, 2013 at 10:41 AM

rajin shiela buat entri ni smp part 6.. hihihih kita buat satu entry jerp.. anyway tahniah diatas usaha shiela!

March 27, 2013 at 11:09 AM

hehehe. rajin kelaut namanya kak zue. hehehe. thanks a lot! hihihihi :)

March 27, 2013 at 12:10 PM

wahhh..ni betul2 rajin ni :)

March 27, 2013 at 12:22 PM

apa yang rajin kak suria? heee

March 28, 2013 at 11:53 AM

ye la, rajin join program2 camni. :D

March 28, 2013 at 12:16 PM

hehe, alhamdulillah kak suria. ada kawan2 nak buat. kita pun ikut membantu meringankan mereka :)

Post a Comment