SEMAKIN BESAR SEMAKIN COMEL PULAK | norsheilasalleh.blogspot.com

SEMAKIN BESAR SEMAKIN COMEL PULAK

Assalamualaikum...
Dulu pernah cerita pasal budak ni kat (no 1) & (no 2). Kami memang sayang kat budak ni. Daripada dia kecik sampai ke besar, kami mengikuti tumbesarannya. Semalam parents dia nak datang rumah kitorang. Pastu time tu pulak suami kat luar, diorang pun patah balik lah. 
Padahal mereka hampir-hampir sampai ke kawasan perumahan kitorang. Tiba-tiba Amsyar ni mengamuk. Haha. Mak dia cakap, dia kenal dah jalan nak ke rumah kami. hahahaha. You are so cute Amsyar! Dah pandai sekarang ye, kenal rumah aunty. Pastu kemain seronok dia, semua barang dalam rumah nak capai. haha. Bebas betul kat rumah orang. 
Seronok betul dia tengok kartun kat tab bapok besar tu. hehe. Ohh lupa, adik perempuan dia pun ada sekali. Masih kecil, 4 bulan usianya. Lupa nak tangkap gambor dia. Ecehh budak dalam gambar ni nampak semakin hensem bila membesar ni. Nampak makin bergaya dan makin geram dipandang! heee ;p
DICORET OLEH : 

12 comments

March 11, 2013 at 9:11 PM

salam sayang sheila.baru ada masa nak jenguk page awak .

March 11, 2013 at 9:12 PM

eh eh baru perasan dah tukar header

March 11, 2013 at 11:45 PM

dia menongek, comel . haha >_<

March 12, 2013 at 9:55 AM

thanks fida, jenguk sini. hehe lama menghilang. busy ek? ekekeke.

March 12, 2013 at 9:56 AM

aah, ok tak header baru tu? heee

March 12, 2013 at 9:56 AM

kan? hehehe dia pandai naik sendiri menongek kat bantal tu hehehe :)

March 12, 2013 at 10:26 AM

satu je ke?..x puas lihat kecomelan die.. :)

March 12, 2013 at 10:43 AM

nak tengok lagi? hehe pergi dekat link dalam entri atas tu. hehehe. no 1 & no 2. hahahaha comelkan dia :)

March 12, 2013 at 1:09 PM

nak cubit pp dia boleh? cute je duduk cmtu!! :)

March 12, 2013 at 1:24 PM

hehe, cubit lah! memang sheila suka cubit dia gak. hehehe :)

March 14, 2013 at 2:42 PM

walaupn dr sisi, terserlah kehemseman beliau. eh ditambah dgn nama super duper i loikkeee.. Amsyar !! huaaa nk wat bf angkat leh x :P

March 14, 2013 at 2:57 PM

hahahah memang beliau sangat hensem! putih melepak dan kelakar orangnya. silalah jangan malu-malu nak jadi makwe dia nanti. hehehe :))

Post a Comment