AKU RINDU SUASANA ITU (T___T) | norsheilasalleh.blogspot.com

AKU RINDU SUASANA ITU (T___T)

Assalamualaikum...
sheila shahfiekry
Kau tahu, mereka tidak saling menolak antara satu sama lain. Mereka sangat baik dan sopan santun. Suami tengah layan game Temple Run 2 sambil menunggu acara seterusnya selepas solat zuhur. Seorang demi seorang datang duduk disekeliling suami. Semua excited nak main game dekat tab.
Diorang sangat toleransi, lepas seorang main game dan kalah. Orang lain amik giliran tanpa gaduh-gaduh dan cakap kasar. Aku sangat tersentuh dengan sifat yang terdidik dalam diri mereka. Ya Allah, semoga mereka kuat menjalani hidup di dalam dunia yang penuh cabaran ini. Janganlah Engkau sesatkan mereka, bimbinglah mereka ke jalan yang diredhai-Mu :)
DICORET OLEH :

21 comments

March 28, 2013 at 9:46 AM

Salam Sheila....sgt tacing bla bca ni ~ Insya' Allah perkenankan doa...amin

March 28, 2013 at 9:56 AM

amin .... moga sentiasa terpelihara akhlak mrk ^^

March 28, 2013 at 9:58 AM

insyallah. takda niat nak buat sedih. sorry my dearrrrrr :)

March 28, 2013 at 9:58 AM

amin. terima kasih yana sayang. insyallah semoga diperkenan-Nya :)

March 28, 2013 at 10:21 AM

hi hi hi. seronok kan

March 28, 2013 at 10:24 AM

hehehehehe, memang seronokkkkkkkk :)

March 28, 2013 at 10:32 AM

follow sini..:) slm kenal

March 28, 2013 at 10:34 AM

terima kasih najiah. salam perkenalan juga :)

March 28, 2013 at 10:52 AM

mereka tu siapa akak..hehe..tak faham..btw alyn follow sini :)

March 28, 2013 at 10:55 AM

mereka tu anak-anak yatim. kami ada buat event kat tempat mereka bulan lepas. thanks alyn :)

March 28, 2013 at 11:27 AM

moga terus terpeliharalah anak2 yatim ni yer.. doakan sja buat mereka semua

March 28, 2013 at 11:34 AM

insyallah. mudah-mudahan. terima kasih KA :)

March 28, 2013 at 11:47 AM

amin..semoga mereka sentiasa mengamalkan nilai2 murni yg baik di masa2 akan dtg. kagum dgn ketabahan mereka!

March 28, 2013 at 11:52 AM

amin. insyallah. terima kasih kak suria :))

March 28, 2013 at 12:47 PM

Moga akhlak mereka sentiasa terpelihara dan layak pula utk memimpin orang lain suatu masa nanti..

March 28, 2013 at 1:23 PM

amin. terima kasih ibu ♥

March 28, 2013 at 5:29 PM

Aamiin mudah mudahan... mereka suci kan.. beruntung mrk smpat berjumpa insan baik hati mcm sheila dan suami, dan team2 :)

March 28, 2013 at 5:49 PM

alhamdullilah syukur. kami tolong semampunya sahaja mar. hehe. insyallah. semoga mereka sentiasa dalam bimbingan-Nya :)

March 29, 2013 at 10:38 AM

aaminn.... hehe. shiela.. mcm mana nak buat reply ni. dah try ritu xley pon.. mana entah settingnya. hehe

March 29, 2013 at 10:42 AM

terima kasih kak maria. hehe. bagi email blog dengan password. sheila ushakan.

*hantar kat sheilashahfiekry@gmail.com

July 2, 2013 at 12:24 PM

terharunyer dengar..diaorang tak pernah rasa semua tu..diaorng dh didik menjadi ank yang baik

Post a Comment