PROGRAM AMAL ANAK YATIM - PART 1 | norsheilasalleh.blogspot.com

PROGRAM AMAL ANAK YATIM - PART 1

Assalamualaikum...
Bismillahirohmanirrahim... Bermulalah cerita bersambung-sambung dan berepisod untuk Program Mesra Amal Blogger Bersama Anak Yatim (Rumah Amal Kasih Bestari). Terlebih dahulu, aku nak minta maaf kalau ada salah silap aku dan suami sepanjang majlis tersebut. Maafkan kekhilafan kami berdua ya.
Alhamdullilah syukur, daripada pertama kali tahu tentang blogger event ni aku dah teruja lain macam sebab aku tahu alamat rumah anak yatim ni dekat sangat dengan rumah. Date pula ngam sangat, buat hari ahad. Elok lah, suami punya offday. hihi. Aku dapat tahu daripada Puan Nory yang putih melepak (sila sebut dengan betul, bukan lepak-lepak okey).  Aku terus confirm nak joined tanpa tanya suami dulu. 
Aku was-was masa nak inform suami, tapi benda baik kan... Mana mungkin ditolak. Proposal done! hihi. Bab nak tempah baju lagi heaven, bape kali dok reject itu ini masa ber-email dengan Puan Nadia gojes tu. Malu kita tau. Nasib baik layanan dia baik kat kita. Terus jatuh sayang! hehe. 
Hampir 2 bulan menunggu, finally! Aku dan suami sampai paling awal. haha. Gila tak? Comel je tengok deko dekat khemah tu. Good job!
baru sampai, teruja gila!
model sambilan, kihkihkih
deko yang comel dan menarik hati 
#tertawanmenawan
Ahli urusetia sibuk depan pagar
aturcara majlis tersebut
p/s : jangan lupa, ada lagi review untuk event ini. Just wait for it!
DICORET OLEH : 

18 comments

March 2, 2013 at 8:46 AM

Tahniah shila..bagus tau involve perkara macam ni..MA pon suke deco dia. soft pink n blue...

March 2, 2013 at 11:10 AM

terima kasih sheila dan suami kerana telah beri komitmen yg sgt2 baik pada hari event tu...org pertama sampai tu...semangat tu yg kite mau..hehehehe...

nnt kite jumpa lagi taw ,sheila..
maaf kalau ade terkurang layanan atau tersilap kata2 taw..
heheheeh...

March 2, 2013 at 12:15 PM

akak syg, kita tag akak nii :) ehh, miss u lah :)

http://aimisyafiqahsuhaimi.blogspot.com/2013/03/1th-bombastic-giveaway-by-cik-amabee.html

March 2, 2013 at 5:32 PM

bestnyeee sheilaa.. kalau mar berpeluang mesti nk join jugakk !! boleh jmp sheila, dn anak2 yatim di sana ;) *nnt kalau dh updte story bgtau ye ^^

March 3, 2013 at 3:50 AM

semoga budk2 tu berse gmbire dgn kehadirn awk semua dan dpt suasana baru

March 3, 2013 at 10:46 PM

canopy pengganti diri ahkak ye...hope uols suke...huhu

March 4, 2013 at 10:39 AM

alhamdullilah syukur kak akmar. terima kasih... deko dia sweetttt ♥

March 4, 2013 at 10:45 AM

sama2 kasih nory. heee alhamdullilah kita rumah dekat, takda masalah nak dtg awal. heeee. okey dear, nanti set time leh dating2 heee ♥

March 4, 2013 at 10:57 AM

ohh, okey dik. nanti akak usha k, thanks dear. missed u too ♥

March 4, 2013 at 11:02 AM

alhamdullilah, nanti kalau ada lagi kita join sama2 ye mar. leh jumpa. heeee. ok, seminggu direct ni sheila post entri pasa, anak yatim. sila jenguk ye ♥

March 4, 2013 at 11:12 AM

mudah-mudahan nadia, thanks dear ♥

March 4, 2013 at 11:14 AM

haruslah suka, thanks kak ♥

March 4, 2013 at 2:17 PM

hehe. bestnya tengok.. seronok la ade program macam ni.. =)

March 4, 2013 at 2:38 PM

yap, seronok sangat kak maria. nanti ada lagi bolehlah join ye ♥

March 4, 2013 at 3:34 PM

saya datang singgah ni :)

March 4, 2013 at 3:47 PM

terima kasih zue :D

March 7, 2013 at 8:54 AM

sheilaaaaaaaaaaaaaaaa.. tak puas borak.............. nnti jmpe lagii pehlissssssss.. awak pun gebu gebu putih lepak lepak.. kihikhik

March 7, 2013 at 11:11 AM

betul eida, sheila tak puas nak borak dengan korang semua. harus jumpa. next event ke. cepat2 jom nak dating reramai lagi....... hee putih gebu? yarksss hahahhaa

Post a Comment