WECHAT BERSAMA KESAYANGAN | norsheilasalleh.blogspot.com

WECHAT BERSAMA KESAYANGAN

Assalamualaikum...
Korang perasan tak? Zaman IT ni betul-betul buat kita mengejar dia. Segala kemudahan nak bayar bil, transfer duit, shopping online dan bermacam lagi semuanya dengan mudah. Hanya dihujung jari anda katanya. hehe. Kalau siapa buta IT tu, mungkin tak kisah dengan segala macam kemudahan ni. 
Yang pasti, sekarang ni semua berlumba-lumba nak beli smartphones yang canggih manggih. Install itu ini kat phone. hehe. Dulu popular My Space, Facebook, Twitter, BBM, Whatsapp dan sekarang WeChat! hehe. 
Aku bukan tahu pun kewujudan benda alah ni. Suami aku cakap kawan-kawan Cina dia semua pakai ni berbanding Whatsapp sebab diorang boleh talk to talk macam walkie talkie. Atas desakan suami tersayang, aku install benda ni dan buat satu akaun. Sekarang, setiap masa boleh dengar suara suami. Tengah kerja, tengah makan ataupun kat mana-mana. Macam suara suamiku mengekoriku sahaja! Vahvahhh poyo cam buat novel lak. hihi. Kalau ada sesiapa nak wechat dengan hamba, add -->>Sheila Salim
DICORET OLEH : 

47 comments

March 22, 2013 at 5:51 AM

sama la tak tahu.. yg tahu 3G je.. hihi..

March 22, 2013 at 10:04 AM

hehehe. kan? pasni boleh berborak pakai wechat je kak :)

March 22, 2013 at 10:22 AM

As salam dik, mcm best jerk... akk pun xtau..hihihi... nnt blhlah akk install jugak :P

March 22, 2013 at 10:39 AM

waalaikumusalam kak lynn. hehehe. pasni leh lah wechat dengan sheila. tapi kena tgu sheila install balik. memori tab penuh sangat :)

March 22, 2013 at 10:47 AM

Owh dasat! pun baru tau jugak ni...hehehe

March 22, 2013 at 10:51 AM

yeker? jomm try !

March 22, 2013 at 11:59 AM

salam......
erm......

tak nampak gambar la....ada titorial tak...bunyinya menarik ni...
maaf TiranaAduka baru lagi dalam IT ni....

March 22, 2013 at 12:08 PM

Wah mcm syok jaaa! Ramai suruh install WeChat ni, tapi malas ah :p Kalau dah kawen baru nak install ah hahahaha *gatai*

March 22, 2013 at 12:14 PM

syoknye dye.....
sweet2 ngn hubby..hihihi~

March 22, 2013 at 12:17 PM

nak tutorial untuk install wechat ye? ok tirana, nanti sheila buatkan ya :)

March 22, 2013 at 12:18 PM

hehe. nanti install lah. boleh talk to talk dengan kita. hehehehe ;p
*gatai!

March 22, 2013 at 12:19 PM

hehehe, sweet dgn suami takpe. dapat pahala ♥

March 22, 2013 at 1:12 PM

suka app wassap nie..boleh ckp dgn sesiapa jerk...hhehe

March 22, 2013 at 1:13 PM

aah, kan? awak pun dah guna ye :)

March 22, 2013 at 1:23 PM

tak tahu plak..heheh best la kan...kita pokpek2 sorang ada yg sahut yee hehehe

March 22, 2013 at 1:34 PM

aah. best ni. try lah install! pastu cari kawan2 yang pakai wechat ni. best, walkie talkie phone :)

March 22, 2013 at 2:36 PM

dah install... memula mmg sangat teruja.. pastu hubby ajak install kakoa talk.. yang tu best gak.. macam-mcam emoticon comel ade!

March 22, 2013 at 2:53 PM

best main wechat.. hihihi :P

March 22, 2013 at 3:22 PM

hahahha. aah, macam2 benda skrg ado kan. hehehhehee

March 22, 2013 at 3:22 PM

hehehe. memang best :))

March 22, 2013 at 4:14 PM

Wechat dah semakin maju berkembang.. :)

March 22, 2013 at 4:14 PM

jyeahhh! semua like wechat skrg. hehehhee :))

March 22, 2013 at 4:17 PM

wechat.. ok, sy pakai henpon nokia biasa je..nk tunggu kaya sikit bru beli phone canggih. =P

March 22, 2013 at 4:23 PM

hehehe, sara! cepat2 simpan duit beli gadget canggih! hehehe. nanti leh wechat dengan sheila :)

March 22, 2013 at 4:35 PM

mcm2 yg canggig manggih kan skang ni hehehe

March 22, 2013 at 4:41 PM

wahhh..nak kene install jgk ni..nnti akak add sheila k...

March 22, 2013 at 4:42 PM

aah KA, kita kena kejar diorang kan. hehehehe

March 22, 2013 at 4:42 PM

yeayyy, jangan lupa add kita! ehhehe :)

March 22, 2013 at 5:00 PM

<---- buta IT. pakai hset 3310 jer pun..

March 22, 2013 at 5:03 PM

cecehhh, yelah sangat kan ;p

March 22, 2013 at 6:05 PM

wahhhh.. memang best wechat ni... senang nak contact

March 23, 2013 at 2:38 AM

Baru tahu....
Bagus ni!!!!!!!!!!

March 23, 2013 at 9:46 AM

onieeeeeeeeeeeee tak pakai semakfongggggggg,tak tahu sangat wechat ni,huksss...eh,akak dah kawen :D

March 24, 2013 at 12:35 AM

hana xberminat plak segala benda semua n.. Fb pun entah hidup ke x.. haha

March 24, 2013 at 7:59 AM

Apa-apapun medium pilihan saya tetap email. Boleh tulis panjang-panjang bio jadi macam surat.

March 24, 2013 at 10:41 AM

aah, best best. hehehe. kak mia pun guna kan :)

March 24, 2013 at 10:42 AM

cepat install abg hanif! hehehehe

March 24, 2013 at 10:43 AM

hehehe, onie kumpul duit cepat yanggg. hehehe. ekk,kita dah berpunya. kihkihkih ^^

March 24, 2013 at 10:45 AM

bestnya hana. kalaulah sheila boleh jadi cam hana. ni dah terlalu mengejar IT ni, hmm (T__T)

March 24, 2013 at 10:46 AM

email paling penting sekali, hehehe. nadi segala benda kannnnn ;)

March 24, 2013 at 2:22 PM

ala kak phone kita tak canggih :( takde wechat semua ni huhuhu

March 24, 2013 at 3:07 PM

takpe2, nanti kalau dah beli phone canggih awak install ye. hee

March 24, 2013 at 5:46 PM

ramai jugak yg dh guna wechat ni :)

Btw..follow akak. jemput singgah http://perempuankampungmoden.blogspot.com

March 24, 2013 at 9:22 PM

hehehe. terima kasih. hee insyallah kita singgah sana ya!

March 25, 2013 at 9:45 AM

baru tau...

March 25, 2013 at 9:48 AM

heee, bunda buat yeee :)

July 2, 2013 at 12:31 PM

bersemangat sikit dgr suara suami kan..hehe

Post a Comment