MALAM KEMBARA BERSAMA HABIB SYECH AS SEGGAF | norsheilasalleh.blogspot.com

MALAM KEMBARA BERSAMA HABIB SYECH AS SEGGAF

Assalamualaikum...
sheila shahfiekry
Jom pakat pergi tengok beramai-ramai. Subhanallah, aku dah lama nak hadiri dalam kembara dakwah beliau. Sedap betul dengar alunan Qasidah dan selawat daripada beliau, masa tu first time tengok rancangan beliau di TV Al-Hijrah. Abang ipar aku joined kembara beliau masa tu. hee. Semoga kami dapat menghadirinya.
Lokasi : Dataran Merdeka
Hari : 23 Mac 2013
Waktu : 8.30 - 11.30 malam
sheila shahfiekry
wajib beli! best, rajin-rajin lah ye (^__^)
DICORET OLEH :

14 comments

March 20, 2013 at 11:45 PM

wah..dekat dataran.. menarik ni.. :)

March 21, 2013 at 9:14 AM

program yg menarik & bermanfaat..

March 21, 2013 at 9:40 AM

jomm pergi boni! minggu ni!

March 21, 2013 at 9:40 AM

yup zana. jom pergi :)

March 21, 2013 at 11:34 AM

program yang best nih
mesti ramai punya pergi

March 21, 2013 at 11:42 AM

insyallah hans. semoga ada insan2 yang prihatin untuk turut menghadiri majlis ilmu sebegini :)

March 21, 2013 at 11:42 AM

nak belila cd tu :) thnx for info!

March 21, 2013 at 11:44 AM

heee, sama-sama kasih Anne Rihann :))

March 21, 2013 at 3:22 PM

mmg sedap sangat suara beliau kan.. bestnye duk KL boleh pi ! :D

March 21, 2013 at 3:23 PM

aah, alahh mar tak leh datang ekk.. insyallah nanti diorang kembara ke sana, jgn lupa datang :))

March 21, 2013 at 11:05 PM

suami saya ada jugak ajak hari tu !! :D insyaAllah ada peluang nak pergi ! :D berjumpa lah kita nanti !ewah. hehe

March 22, 2013 at 10:08 AM

yeayyy! jom jumpa kat sana. sheila bawa family sekali rasanya. heee. kasi phone nombor pleaseee :)

March 22, 2013 at 12:13 PM

ni sempena program malam cinta rasul tu kan? bagus program2 camni :)

March 22, 2013 at 12:26 PM

aah kak, masih lagi program kembara cinta rasullulah :D

Post a Comment