MASIH MENCARI | norsheilasalleh.blogspot.com

MASIH MENCARI

Assalamualaikum...
Banyak draft masih belum dipublishkan. Makin pening aku nak decide mana satu naik publish. hmmm. Hari ni dah masuk bulan 3.  Aku ada hutang blogwalking hampir 2 minggu. Minta maaf kengkawan semua. Masalah internet di ofis sangat teruk. My phone pulak macam tak best nak view and BW. Paham-paham lah ye.

Aku cuba fix my problem insyallah dalam masa terdekat ni. Tengah usha mana satu broadband yang bagus coverage di kawasan perumahan aku. Siapa stay Sungai Buloh? Tolong bagi cadangan paling bernas korang berkenaan tentang broadband. hehe.

Kalau da yang sudi nak tambah kawan :-
●instagram, puanshilot
●facebook , Sheila Salim
●twitter, Sheila Salim
DICORET OLEH : 

8 comments

March 1, 2013 at 10:39 AM

Xpe pelan2 dik... :)
Akk xde pun akaun twitter ngan instagram..x menang tgn dibuatnya :P

March 1, 2013 at 11:00 AM

tak de la shiela... bukan xde line yg sesuai.. xde idea buleh bagi.. ce try test tanya jiran.. kot kot.. dorg ade cdgan.. *ohmyenglish* =)

March 1, 2013 at 11:10 AM

kak lynn, dah terlebih perlahan ni. hampir setahun mencari, still taktau nak pakai apa. rumah sheila tu betul2 kat kawasan kampung. hehehhee. kak, kalau sheila dah anak memang taklah nak lyn instagram @ twitter ni. kabut lahai kan :)

March 1, 2013 at 11:12 AM

heee, nak tanya jiran tu yang malu-malu kucing jadinya maria. hehehe. nantilah sheila cuba gak try test tanya. kuikuikuikui

*ohmyenglish sangat*

March 1, 2013 at 2:52 PM

ouh ptut la kurang lengkap, sheila dh lama xmai rumah i rupenye.. hihi xpe dear, i'm always be here, take ur time :D

March 1, 2013 at 3:33 PM

hehe, sorry yang. susah nak BW guna tab. kalau update entri senang je. hehehe. thank you my dear mar haini :)

March 1, 2013 at 4:17 PM

sya pakai broadband celcom..untuk kat sungai buloh sya tak thu la kak hihi

March 1, 2013 at 4:20 PM

kihkihkih, yeker? celcom ok ke coverage dia? dulu sheila pernah pakai digi. tapi tak boleh pakai langsung kat area perumahan tu. nak pakai maxis takut balik kg nanti takleh guna lak ;p

Post a Comment