BEG DARI JEPUN | norsheilasalleh.blogspot.com

BEG DARI JEPUN

Assalamualaikum...
Perasan tak beg ni buruk dan lusuh? hehe. Beg ni aku dah pakai almost 2 years. hee. Abang ipar aku belikan kat Jepun, masa dia outstation. Actually time tu dia belum jadi abang ipar aku. Dia kawin dengan akak kepada suamiku. hee.
Kau bayangkan, aku baru je kenal dengan suami time tu. Follow diorang pergi jemput abang ipar ni kat KLIA. Terus dapat ole-ole. Awesome sangat!
2 tahun , sampai lusuh aku pakai. haha. Pergi kerja, keluar outing dengan kawan-kawan pun aku heret beg ungu ni. Lagi satu kelebihannya, kalis air. Kalau aku syok jalan dalam hujan ke, no worries. Beg ni cover segala macam barang didalamnya. I called it super power bag!!!
Tapi suami dah belikan beg baru, rasanya aku perlu say goodbye kat my super power bag... I is sedih. Beg ni macam kena gigit tikus pun ada. haha. Begitulah cerita aku mengenai sebuah beg yang mempunyai value yang tinggi...  

tsk..

tskkkkkkkkkk...



DICORET OLEH : 

25 comments

April 23, 2013 at 9:43 AM

bukan sepatutnya hepy ke dapat beg baru? hihi beg lama simpan la buat koleksi :)

April 23, 2013 at 9:47 AM

hahaha beg ni banyak kenangan tau. mau tak sedih nak kena buh dalam muzium dah lepas ni. hahahahahhahaa ;p

April 23, 2013 at 10:13 AM

syoknyer dapat beg baruuuu...

i is jelessss....uwaaa

April 23, 2013 at 10:44 AM

hahahhaa syok lah. nanti suruh abi beli baru ye :)

April 23, 2013 at 11:23 AM

tulah kalau barang yang dah lama dengan kita . rasa sayang nk tinggalkan . :)

April 23, 2013 at 11:38 AM

assalamualaikum shiela....kalau dijaga dgn baik mmg tahan lamakan...:)

April 23, 2013 at 11:44 AM

betul, lagi2 sheila memang suka simpan barang jadi antik. hehe

April 23, 2013 at 11:46 AM

waalaikumusalam kak mas. yang lama tu makin disayangi. hehehe

April 23, 2013 at 12:11 PM

ok la tu, dah 2 thn setia dgn beg yg sama, kira xde la rsa bersalah sgt kan, kira berbaloi2 abg ipar belikan. ;)

April 23, 2013 at 12:22 PM

heheh yeker? hopefully. pasni kalau rindu tengok dekat muzium beg je. hihi

April 23, 2013 at 12:26 PM

wahhh pakai sampai dua tahun.. tabik spring lah.. mak dara ni kalau pakai setahunpun mmg kompom dah lunyai bag.. sbb mak ni mmg jenis lasak tak hengat hehe

April 23, 2013 at 12:29 PM

hahaha dasyat makkk. nasib baik sheila sopan sikit, mmg menjaga betul barang peribadi. hahahahaha skrg redha je buh dalam muzium :P

April 23, 2013 at 1:28 PM

wah beg dr jepun...untungla....tak nak meh bg akak...huhuhu

April 23, 2013 at 1:56 PM

kak mila perasan beg ni huhuhu...

April 23, 2013 at 2:00 PM

kak mie, dah buruk camni dah kot. Nak ke? hahahah layak ke muzium dah ni ;p

April 23, 2013 at 2:02 PM

hahahaha terima kasih kak mila. ada gak orang perasan bag buruk sheila ni. hahahahha

April 23, 2013 at 3:35 PM

perasan jugakkkkkkkkk.. kuikukuiiii

April 23, 2013 at 3:51 PM

amboii beg buruk sheila ni pun korang perasan ye. kahkahakha ;p

April 23, 2013 at 4:19 PM

wah, sampai 2 tahun pakai.. mesti mmg super power betul ni.. hehehe..

dapat handbag baru?? syokkkknya!!!!

April 23, 2013 at 4:31 PM

dasyat kan? memang power beg kalis air ni. hahahaha beg baru beli sales 70% tau. ahhahahaha jimat gila :)

April 23, 2013 at 10:25 PM

hehee...betul2 menghargai pemberian dik sheila..

April 24, 2013 at 11:40 AM

pompuan kalau dgn bag mmg tak dpt dipisahkan... 1 lagi dgn kasut... hmmm...

April 24, 2013 at 11:44 AM

kahkahakha biasalah perempuan kan. kihkihkih ;p

April 26, 2013 at 5:21 PM

hehhee kalau boleh nak simpan jadi pekasam je. hehe :)

July 2, 2013 at 2:59 PM

kesian beg ni kne buang..hehee..habis sepah madu dibuang...yeke..hhaha

Post a Comment