TRIP TO USS - SOUVENIER | norsheilasalleh.blogspot.com

TRIP TO USS - SOUVENIER

Assalamualaikum...
Haru tau sepanjang nak membeli buah tangan balik ke Malaysia. Kalau korang convert duit sana dengan rm kita, kadar nak pitam sangat tinggi tau. Mujur, kami dah siap-siap tukar duit kat KL. Pastu pandai lah managed duit-duit tersebut. Syukur alhamdullilah. Barakah perjalanan kami. FYI, isteri-isteri orang tu semuanya blogger. Para suami yang sporting sangat tu mengikut aje. No worries, semua sportingggggg :D

Aku dah senaraikan harga fridge magnet yang aku beli kat entri Trip to USS - Budget. Jom usha gambar sekali ye.
i love fridge magnet
sheila shahfiekry
sheila shahfiekry
gambar yang aku beli lepas main roller coaster dalam Mumia. GEMPAK sangat!
sheila shahfiekry
inilah Yard Coke! hehhee
DICORET OLEH : 

10 comments

April 14, 2013 at 12:44 PM

yARD Coke tu apa? hehe...blur..:)

April 14, 2013 at 4:06 PM

assalamualaikum shiela...bestnya cantik FM tu...:)

April 15, 2013 at 12:32 AM

Jalan ke US kena beli ole2...
Kakau tak tak best rasanya..
Saya nak satu!!!!!..hihihi

April 15, 2013 at 4:01 AM

Cantiknya FM tu..

April 16, 2013 at 1:11 PM

Alyn, yard coke tu botol air je pun. ada logo USS tu? hehehe

April 16, 2013 at 1:11 PM

waalaikumusalam kak mas. hehe. cantik FM sebab harganya. hahaha taklah, sheila bergurau je

April 16, 2013 at 1:12 PM

hahahah tahu takpe. tak dapat nak beli banyak bro! sheila dah kasi dekat keluarga terdekat dah. hehehe ;p

April 16, 2013 at 1:12 PM

terima kasih ibu :)

April 16, 2013 at 1:23 PM

ida nye Yard Bottle Ice Tea. hehehhehee

April 16, 2013 at 3:37 PM

sheila takingat pula leh tukar air. hahaha dah ler tak minat air berkabonat. hehehehee

Post a Comment