BOOK SALES 50% | norsheilasalleh.blogspot.com

BOOK SALES 50%

Assalamualaikum...
Aku nak recommended kat korang yang rajin dan suka membaca buku. Kalau korang duduk berdekatan dengan Brem Mall kat Jinjang ni. Serbulah kedai buku kat tingkat atas.

Semalam aku terlalu situ dan ternampak sales 50%. 4 novel dan sebuah buku agama sempat aku beli. hahahahahaha. Mula-mula nak amik satu je. Pastu pergi double check dengan staf kat situ, dia kata memang ada sales untuk buku yang ada kat rak luar. So? Tanya suami, minta izin nak amik 4. Rupanya terlebih satu dah, kahkahakah. Sengih je suami tengok! Thanks hubby! Memang beli stok untuk bacaan waktu hujung minggu. Yeayyy.

Normally novel situ harga rm18.00. Tapi lepas less 50% korang kiralah sendiri ye. hihihi. Novel tu jenis lama, edaran Buku Prima, Alaf 21 dan lain-lain. Yang latest punya novel masih harga asal, no sales for that. Harap maklum ya ♥

DICORET OLEH :

30 comments

April 10, 2013 at 3:40 PM

mila buku-buku yang ada tu pun tak terbaca bizi la katakan, bizi ape tak tahulah hahahaha....

April 10, 2013 at 3:44 PM

hahahhaa. mila sibuk dengan bapakkk mcdee. heee. sheila sibuk ke tidak, mesti membaca gak :)

April 10, 2013 at 3:46 PM

wah.. murah betul jadinya...hehehe

April 10, 2013 at 3:49 PM

tahu takpe. moh le serbu boni. hehehehe

April 10, 2013 at 4:12 PM

wahhhhh .. nk kene beli ni .. novel yg ad kt umh sume dh bace n dh bg kt adik sedara pon .. bole beli novel byk2 .. hikhikhik .. sales dia smpai biler ??

April 10, 2013 at 4:15 PM

saya tak pastilah. lupa nak tengok betul2. sebab nak kejar masa masuk tengok movie. sorry shima ye

April 10, 2013 at 5:32 PM

wah untung lah 1/2 harga asal tu!
BTW nk bgtau, dgr cite nak hadiahkan Samsung Galaxy S3 Mini utk hubby? hehe.. meh sini....

April 10, 2013 at 5:40 PM

Waahhh..nak jgk..tlg belikannnn..heheheh..

April 10, 2013 at 6:02 PM

ehh mana tahu ni saya nak belikan beliau hadiah smartphone? ahhaha. sangat untung tau. beli jangan tak beli!

April 10, 2013 at 6:03 PM

betul nak ke kak linda? pm sheila dekat facebook ya kalau confirm nak. tapi sheila cas postage juga boleh?

April 10, 2013 at 6:03 PM

murahnye..tp nk g jauh le..hihi~

April 10, 2013 at 6:08 PM

yeker? kesian awak...

April 10, 2013 at 7:04 PM

novel lama pun mesti best kan kak..hehe

April 10, 2013 at 9:04 PM

assalamualaikum shiela...wah bestnya...;)

April 10, 2013 at 9:09 PM

Murah bangat sih...!!!
Bagus ini

April 10, 2013 at 9:50 PM

wahhh.. murahnya..
tp jauh sangat -_-

April 10, 2013 at 10:30 PM

mmg murah..tp jauh la n g ke stu..QH pon minat jugak baca novel..

April 11, 2013 at 9:51 AM

Memang berbaloi2 la dpt 50%, bkn senang nak dpt tu, Sheila ;)

April 11, 2013 at 10:35 AM

memang best Alyn, tapi sampai terbeli novel indon. masalah betul. hahahahaha

April 11, 2013 at 10:38 AM

waalaikumusalam kak mas. truly best :)

April 11, 2013 at 10:39 AM

Ya iya mas hanif. ahhahahaha ;p

April 11, 2013 at 10:40 AM

Jauh ek? ehhehee sorry :)

April 11, 2013 at 10:41 AM

Kalau jauh takyah la QH, membazir dekat duit minyak kang. hehehe. kalau nak beli murah online just jadi ahli Kaki Novel
-->http://kakinovel.com/

April 11, 2013 at 10:41 AM

tahu takpe. tak sangka kita tergerak hati nak masuk situ padahal anti gila dgn kawasan tu. hahahhahaha rezeki :)

April 11, 2013 at 2:10 PM

Saya suka membaca, suka sangattt. Tapi kat sini takdak pun buku less sampai jadi murah gitu :'(

April 11, 2013 at 2:12 PM

kaki novel....

berapa lama ada sales kat situ tu?

April 11, 2013 at 2:49 PM

perggghhhh!!! murah tu kalau ade 50%

April 11, 2013 at 3:08 PM

Alia duduk mana ek? heee saya pun terkejut boleh ada sales camtu sekali. memang tak caya, tanya banyak kali dekat sales girl situ. heee

April 11, 2013 at 3:08 PM

cik muda, sheila tak pastilah. lupa nak tengok date mereka. sorry tau :'(

April 11, 2013 at 3:09 PM

sangat murah gila yang amat kak suria. hahahahhaa. suka hati betul :)

Post a Comment