#WW- 13 (CHOICE) | norsheilasalleh.blogspot.com

#WW- 13 (CHOICE)

Assalamualaikum...
Tak sabar nak tunggu lagi 7 hari lagi, yabedabeduuuuuuuuu ;p
DICORET OLEH : 

20 comments

April 3, 2013 at 8:16 AM

di surprise pun okay jgk...cuma jgn yg mengejutkan...
amboi...apa akan jd dlm seminggu ni...

April 3, 2013 at 9:43 AM

hehehe. kita blur anisa. rasa cam nak bagi suprise je! hehehehe. nantikan lagi 7 hari ye :)

April 3, 2013 at 9:55 AM

dua best kak sheila..kalau disurprisekan pun ihsem jugak..:)

April 3, 2013 at 9:59 AM

hehehhe. yeker? okey thanks Alyn. insyallah akan difikirkan apa nak dibuatnya kita nanti :)

April 3, 2013 at 9:59 AM


Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
Baca selanjutnya...

April 3, 2013 at 9:59 AM

dua best kak sheila..kalau disurprisekan pun ihsem jugak..:)

April 3, 2013 at 10:07 AM

assalamualaikum shiela....apa la yg nak disurprisekan itu...:)

April 3, 2013 at 10:09 AM

hahaha. hantar sampai 2 kali ekk Alyn ;p

April 3, 2013 at 10:09 AM

tak pahammmmmmmmmmmm

April 3, 2013 at 10:10 AM

waalaikumusalam kak mas. heee. nantikan selepas 7 hari ye :)

April 3, 2013 at 11:35 AM

nak disuprisekan..hehehee

April 3, 2013 at 11:36 AM

hehhehe. thanks boni! will consider then :)

April 3, 2013 at 1:58 PM

nak di surprisekan...hehehe

April 3, 2013 at 2:09 PM

heeee, okey thanks nory :))

April 3, 2013 at 3:01 PM

hehe. namee suka surprise ! buat surprise pun suka jugak !!:D

April 3, 2013 at 3:06 PM

hehehehhe. yeayyy. kebanyakan orang suka disuprise kan! heheheheheh samalah kita :)

April 3, 2013 at 3:49 PM

wah teruja dgr ni !

April 3, 2013 at 3:52 PM

hhehhehehe. KA lagi excited drpd sheila. huhu :)

April 4, 2013 at 12:01 PM

dua2 pun best sheila. tapi yg paling best, haruslah disurprisekan oleh org lain. pernah dpt kejutan dari hubby 2 thn lps. hehehe

April 4, 2013 at 1:52 PM

memang suka disuprisekan .. hee sheila tak sabar nak bagi suprise ni! hehehehe

Post a Comment