TERIMA KASIH SEMUAAAA (^___^) | norsheilasalleh.blogspot.com

TERIMA KASIH SEMUAAAA (^___^)

Assalamualaikum...
Gembiranya hati, sejak daripada bulan Januari sampailah bulan April ni. Tak putus-putus rezeki masuk. Syukur alhamdullilah Ya Allah. Aku dah menang 6 Giveaway daripada rakan-rakan blogger. hehehehe!
Pelbagai jenis hadiah telah ku terima. Terima kasih banyak-banyak kerana memberi hadiah yang comel-comel buat kita. Kita suka fridge magnet, pin tudung, top, keychain dan hadiah misteri coming soon daripada Puan Puteri.
Tak sangka, walaupun beliau dah jarang update blog. Giveaway untuk Top Commentators tetap ada. hahaha. Berjaya daku menduduki tempat pertama. hahahha. Enggak percaya! Cayalah!!!
sheila shahfiekry
p/s : hadiah misteri bakal diupdate oleh beliau di kemudian hari ^^

19 comments

April 30, 2013 at 7:20 AM

wahhh murah rezeki...

April 30, 2013 at 8:30 AM

tahniah!!!

April 30, 2013 at 9:47 AM

alhamdullilah, rezeki Anisa. hehe :)

April 30, 2013 at 9:47 AM

terima kasih kak :)

April 30, 2013 at 9:48 AM

tahniah Sheila!!! murah rezeki kamu ye :)

April 30, 2013 at 10:30 AM

terima kasih kak suria. syukur alhamdullilah rezeki :)

April 30, 2013 at 11:09 AM

Wah...bestnya!! Tahniah dik.. Semoga makin dimurahkan rezeki ya.. :)

April 30, 2013 at 11:17 AM

alhamdullilah. terima kasih kak lynn.. terima kasih untuk doa yang baik untuk sheila :)

April 30, 2013 at 1:43 PM

dulu nory rajin jugak join GA, tapi sekarang dah jarang...heheh...
wahhh untonglah byk hadiah...

April 30, 2013 at 2:11 PM

hahaha. sheila pun dah jarang join GA skrg. Syukur alhamdullilah, dapat rezeki daripada blogger-blogger :)

April 30, 2013 at 2:32 PM

tahniah .. murah rezeki ^^

April 30, 2013 at 2:37 PM

alhamdullilah, thank you yana :D

April 30, 2013 at 3:16 PM

dulu ida rajin masuk GA, sekarang dah malas.. hahahahhaa

April 30, 2013 at 3:22 PM

standard la, ida dah femes. takyah join GA pun orang dah kenal. kihkihkih. sheila masih baru dlm dunia blogger ;p

April 30, 2013 at 4:01 PM

tahniah dear, mmg rezeki tu

April 30, 2013 at 4:13 PM

terima kasih KA, syukur alhamdullilah. tambah semangat nak join GA kengkawan lain. hihi :)

May 1, 2013 at 4:57 PM

wahhhhhhhhhhhhh,terbaiklah awak :D

May 2, 2013 at 10:14 AM

heee terima kasih onie. hehehe ;p

July 2, 2013 at 2:48 PM

tahniah

Post a Comment