KARDIGAN RM10 *MURAH* | norsheilasalleh.blogspot.com

KARDIGAN RM10 *MURAH*

Assalamualaikum...
My favourite all the time, kardigan brand Scarlet kat Jusco Kepong tu. Walawehh. Since aku habis sekolah sampai sekarang, aku adalah pengguna tegar brand ini. Tak kiralah baju gantung dalam ke, spentot ke, seluar  mahupun kardigan. 
Kardigan yang terbaik lah. Harga tak pernah jatuh lagi, mungkin ini dah habis murah kot. Kain pun sejuk, jenis meri dan selesa sekali pakai. Aku dah ada semua jenis warna dalam almari. haha. Mana yang dah kecil aku kasi adik bongsu aku je. hehehe.
Aku rasa berbaloi membeli barang Scarlet ni. hehe. Jom pergi shopping di Jusco berhampiran tempat anda. Pastikan buat sekali J-Card ye. Senang dapat less waktu sales. hohohoho ;p

DICORET OLEH : 

14 comments

April 7, 2013 at 9:11 AM

wah!!best2..nyer..dpt shoping.

April 7, 2013 at 11:48 AM

Murahnya..dah banyak koleksi kardigan..tapi kalau murah camni..kena dapatkan lagi ni..

April 7, 2013 at 2:15 PM

labuh x kak?boleh la BK oder ngn akk

April 7, 2013 at 10:44 PM

Selamat berSHOPPING

April 8, 2013 at 11:07 AM

haa..Mlm ni jugak sya p JJ haha

*ada lagi tak yg dah kecik? meh pas kat sya plak hahaha

April 8, 2013 at 11:10 AM

heee bukan shopping kardigan pun masa ni. hehehehe. beli benda lain :)

April 8, 2013 at 11:10 AM

heee. grab it now Raudzah. hehhee. memang murah sangat kan :)

April 8, 2013 at 11:11 AM

tak labuh sangat. kalau nak yang labuh, mahal sikit rasanya. dalam rm50 camtu

April 8, 2013 at 11:11 AM

heee terima kasih abg hanif :)

April 8, 2013 at 11:20 AM

kecik? rasanya banyak size kat situ. yeayy ada orang nak p shopping malam ni, heee :)

April 8, 2013 at 11:59 AM

tuari pergi jusco permas....emmm...xde sale...brg pun kurang...x syok nak shopping

April 8, 2013 at 12:03 PM

lokasi mana tu? kat area saya ada sales je minggu lepas...

April 8, 2013 at 3:04 PM

haha cancel2..malm ni date dengn tv 9 la.. " i MISS YOU" hihi

April 8, 2013 at 3:09 PM

hahahaha. yeker? bagus2..

Post a Comment