TRIP TO USS - TEASER ! | norsheilasalleh.blogspot.com

TRIP TO USS - TEASER !

Assalamualaikum...
Monday bluessssssssssssssssssssssssssss.... Nah sekeping dua gambar kami berhoneymoon dengan kengkawan blogger semua.
sheila shahfiekry
sheila shahfiekry
Nantikan episod demi episod sebab gambar terlalu banyak. Mujur ada ramai photographer dikalangan kami. Thanks to all for the best experienced traveler!
DICORET OLEH : 

26 comments

April 8, 2013 at 12:00 PM

pergh.. bukan calang2 honeymoon ni..

April 8, 2013 at 12:02 PM

hehehehe, kenapa bukan calang2 hana?

April 8, 2013 at 12:14 PM

ni namanya honeymoon secara berjemaah...
hehehe...
besttt kann...
weeeee~~~~~~~

April 8, 2013 at 12:30 PM

haaha, betul3. seronok sangat mak2 bapak2 ni kan huhu ♥

April 8, 2013 at 12:38 PM

wah seronoknyer sheila

April 8, 2013 at 12:45 PM

best !! gmbr yg 1st tue mesti tggu benda bulat tue betul2 pusing baru snap pic kan .. kn ... hehehh

**sbb yana buat mcm tue dulu time nk snap pic ... kikik

April 8, 2013 at 12:45 PM

heee, memang seronok KA sampai nak patah kaki kami :p

April 8, 2013 at 12:49 PM

aah, tahu takpe. lama gila kami duk depan ni. hehehehehehe mesti org lain bengang je. hahahahahhaha

April 8, 2013 at 12:54 PM

sheila next trip yee...

April 8, 2013 at 1:00 PM

insyallah kak mila ♥

April 8, 2013 at 2:38 PM

comei kiteeeeeeeeeeeeeee ;p

April 8, 2013 at 2:58 PM

tahu takpe. KPOP sangatttttttttttt ;p

April 8, 2013 at 3:03 PM

Wah tu diaaa..jauh betul honeymoon..

April 8, 2013 at 3:08 PM

hahaha. tak jauh mana pun awak. hehehe

April 8, 2013 at 4:06 PM

best giler dpt g sna hehehehe

- Admins blog 3 dalam 1
http://blog3dalam1.blogspot.com/

- Facebook fan page
https://www.facebook.com/MingHuiRaingerzAwesomeCollections

- Ping blog artikel @ Facebook
https://www.facebook.com/groups/kakipingdotcom/

April 8, 2013 at 4:27 PM

yap, best betul. rasa nak repeat lagi sekali je. hehhehe

April 8, 2013 at 6:03 PM

wuhaaaa jeles nye... ;)

April 8, 2013 at 9:18 PM

wahhh bestnyaaaaaa... next time nak ikot boleh hehe

April 8, 2013 at 9:19 PM

wah....bestnyew depa

April 9, 2013 at 2:27 AM

best best super bestttttttttttttttttt :)))
nanti kita pegi lagi okkk

April 9, 2013 at 8:58 AM

jauh la tu..over the sea hihi

April 9, 2013 at 11:02 AM

hahahaha jalan kaki pun boleh cross :)

April 9, 2013 at 11:03 AM

heee janganlah jeles..

April 9, 2013 at 11:04 AM

insyallah mak. nanti kita pergi sama2 ye. hehehhee

April 9, 2013 at 11:05 AM

heee best to the max kak izan :)

April 9, 2013 at 11:05 AM

tahu takpe yaya. the best lah :)

Post a Comment