TRIP TO USS - ALL MOMENT | norsheilasalleh.blogspot.com

TRIP TO USS - ALL MOMENT

Assalamualaikum...
*warning, entri penuh dengan gambar. sila pangkah jika bosan* Jumaat malam lepas habis waktu kerja, kami semua pergi rumah Nadia untuk berkumpul sebelum bertolak. Kitorang naik 2 kereta sebab Nory, suami dia Zoul dengan adik dia Tasya naik flight sebab dah tempah awal. Kitorang ni side lain, naik kereta je. Hanya 4 jam diperlukan. Speed kaw-kaw sampai takleh nak singgah minum pun kecuali tapau. kejam ek. hehehhee.
Inilah hotel bajet kami. Murah je bayar. Seorang RM30.00 je, book 2 bilik. Suami isteri tidur asing-asing sebab nak menjimatkan bilik serta wang ringgit. heeeeeeee ;p Satu je yang tak best, aircond kat bilik para isteri sangat tak membantu dan tak berguna. Kitorang tidur satu jam dalam kepanasan. Kenapa tidur satu jam je? Para isteri ni suka berborak. Sampai terlelap aku. Sedar-sedar je, masuk bilik air nak mandi. Padahal belum jam 5 pagi. kihkih. Semangat haku. 
sheila shahfiekry
Lepas semua dah bersiap, kitorang bertolak mencari Hotel Tune dimana Nory, Zoul dan Tasya menunggu. Memang senang sangat, bus yang kami naik ke USS tu memang daripada Hotel Tune. Sangat menjimatkan masa dan menyenangkan, kan? Kitorang kena isi satu form sebelum bertolak. Ops terlupa, sampai kat sini, kitorang tidur dengan suami masing-masing. Bahagia tau dapat tidur bilik yang sempurna sikit. I la yang paling untung. kohkoh ;p
sheila shahfiekry
Sempat posing sebelum naik bus. Tak menyabar semua. Agak jem dekat atas Tambak Johor tu. Lagi satu nak highlight kat sini, sebelum nak masuk Imigresen. Korang dilarang untuk tangkap gambar tau. Nanti kena marah, taktahu. Ini pun driver bus yang pesan. 
sheila shahfiekry
Syok beratur, panjanggggg
sheila shahfiekry
ni namanya terkandas. hohoho ;p
sheila shahfiekry
show off the ticket! yeayy 
sheila shahfiekry
K-POP Malaysia. kau hado?
sheila shahfiekry
nak beli t-shirt secara jemaah ! yeayyy :)
sheila shahfiekry
taraaaa. dah tukar pun baju, seragam kan :)
sheila shahfiekry
sifu yaya baru nak ajar cara melompat lebih tinggi !

sheila shahfiekry
isteri orang yang sempoiiii termasuk anak dara sorang tu
sheila shahfiekry
cool gila suami orang ni...
sheila shahfiekry
best gila main roller coaster dalam Transformer
sheila shahfiekry
nak terbang lagi kot... walaupun pakai raincoat
sheila shahfiekry
always cool (^__^)
sheila shahfiekry
pas hujan berhenti
sheila shahfiekry
lompat lagi lepas hujan. Yahooo !
sheila shahfiekry
cover album kami.
Sekian, entri maha banyak dengan gambar-gambar kami. Sangat tak larat nak update semua cerita. Just bagi tengok gambar pun dah cukup aku rasa. Nak baca secara terperinci? Just usha blog - Puan Eida
DICORET OLEH : 

35 comments

April 12, 2013 at 10:28 AM

Wohhoo bestnya! ;)

April 12, 2013 at 10:52 AM

heeee sangat fun ngee :)

April 12, 2013 at 12:32 PM

Wah! Seronoknya cuti ramai2..! Happening giler tengok gambar2 kat atas nih.. =)

April 12, 2013 at 12:39 PM

wah gembiranya..tergambar jelas kat gambar tuu

April 12, 2013 at 12:43 PM

pergh... bestnya lah... ada juga terselit sorang anak dara rupanya ye. kalau tau, ikut je hari tu.hahaha

April 12, 2013 at 1:10 PM

tahu takpe. semua sekepala, sebab tu percutian ni smooth aje. hehehhee.

April 12, 2013 at 1:11 PM

hehe. memang pun. rasa nak repeat lagi je kak izan :)

April 12, 2013 at 1:14 PM

hehhee kan rugi tak pergi sekali. miahahahhaha ;p

April 12, 2013 at 1:49 PM

bestnya. para suami isteri yang sempoi.. suka suka suka.. ^___^

April 12, 2013 at 2:00 PM

Bestnya....akk dpt bygkan kemeriahannya.. :D

April 12, 2013 at 2:03 PM

heee.tahu takpe. bersyukur sangat dapat kawan macam diorang ni. hehehehhe (^__^)

April 12, 2013 at 2:04 PM

kan? hehehehe. sheila terbayang lagi riuhnya dengan mereka. hahaha

April 12, 2013 at 2:24 PM

alaaa nak pergi jugak ! hehe. saya tak pernah sampai pun. kesian kan. hehe. hope boleh lah ajak hubby! wuuu.thanks for this entry. as reference saya jugak ni :D

April 12, 2013 at 2:26 PM

yeayyy jangan lupa pujuk your hubby sampai dapat tau namee. hehehe. my pleasure dear! hehehehhehehe :)

April 12, 2013 at 3:58 PM

jelous2..hehe

April 12, 2013 at 4:12 PM

assalamualaikum sheila...
hai utgla org tuh dpt gi USS...Agak yg dah pernah duk sane pun tak merasa nk gi..huhuhu

April 12, 2013 at 4:12 PM

heeee janganlah jeles kita..

April 12, 2013 at 4:13 PM

waalaikumusalam kak mie. hehehe. kita rasa orang sana mesti dah pernah masuk kot. hehehhehee.

April 12, 2013 at 4:31 PM

waaaaaaa.. bestnya cuti ramai2.. syok n hepi jea kann.

April 12, 2013 at 5:45 PM

heee betul3. percutian yang happening :D

April 12, 2013 at 6:06 PM

Meriahnya. Seronok dpt bercuti ramai2 mcm nih.

April 12, 2013 at 6:18 PM

heee, yap. thanks komen here dear..

April 12, 2013 at 7:53 PM

Waaah!!!!nak pergi jugak la gini sis sheila..sonok benaw ni

April 13, 2013 at 12:33 AM

hehehe. pergi jangan tak pergi. hehehehehe. Deena refer entri sebelum ni ada budget terbaik ke USS :D

April 13, 2013 at 1:57 AM

best nya....jelessss taw! hehehe

April 13, 2013 at 10:28 AM

janganlah jeles kak nea, nanti ajak keluarga pergi ya. cik bieha confirm sukaaa :D

April 14, 2013 at 8:41 PM

wahhhhhh,plan suami isteri, ni yang nak kawen cecepat jugak ni,hikkk

April 15, 2013 at 10:05 AM

bini2 org yang mengalahkan anak dara sorang tu...over plak kite kan...hahaha

April 16, 2013 at 2:03 AM

woahhhh best gile!!!!

April 16, 2013 at 1:16 PM

hahaha cepat kawin onie! pastu leh join kami semua :)

April 16, 2013 at 1:16 PM

hahaha awak lah over the board. hahahah ;p

April 16, 2013 at 1:16 PM

heee memang pun. hahahha :P

April 16, 2013 at 1:26 PM

baik puan sheila. kuikuikuiiiii

April 16, 2013 at 3:43 PM

pandainya puan eida ni. heuwhuew!

March 28, 2014 at 4:41 PM

thanks for the info sheila..hehe..tapi sally direct ke Singapore la..huhu

Post a Comment