#WW- 14 (STRAWBERRY) | norsheilasalleh.blogspot.com

#WW- 14 (STRAWBERRY)

Assalamualaikum...
Bilalah aku nak pergi sini?
DICORET OLEH

18 comments

April 3, 2013 at 2:43 PM

bolelaaa ajak en suami hanimun sheilaaa hehe :D

April 3, 2013 at 2:46 PM

hahahhaa. kalau boleh memang nak ajak pun. tapi taktahu bila mar :)

April 3, 2013 at 2:53 PM

assalamualaikum shiela...sedapnya tengok strawberi tu...:)

April 3, 2013 at 2:58 PM

sedapnya. cicah coklat lagi laaa. ahaaaaaiii sedap ! :)

April 3, 2013 at 3:00 PM

waalaikumusalam kak masz. gebu kan strawberi tu. hehehhee

April 3, 2013 at 3:01 PM

heeee, terliur saya tau namee. hahahaha. takleh bayangkan lagi. hahahhahahhaha!

April 3, 2013 at 3:39 PM

nyumnyum...sedap ni cicah cekelatt...

April 3, 2013 at 3:46 PM

tahu takpe. tak sabar nak cecah live kat sana. hehehehe

April 3, 2013 at 3:48 PM

last week baru makan strawberry nih. hihi.

April 3, 2013 at 3:49 PM

kalau nak buah tu cari je kat market mana2 tapi nak rasa yg fresh & dipetik sendiri kena gagah2kan diri ke sana juga ler hehehe

April 3, 2013 at 3:50 PM

perghh bestnya Annyss. heee

April 3, 2013 at 3:52 PM

hahahaha. kat market tak jumpa fresh cmni KA, hehehhe.

April 3, 2013 at 4:14 PM

WOWW..merah dan gebunye strawberi nih..kalo dpt mesti best kan..Sheila..hihii~

April 3, 2013 at 4:17 PM

hehehe. ni abang long sheila yang pergi. sheila cilok gambar dia. ahhahaha. gebu sangat, heyyy geramji tengok kan...

April 4, 2013 at 12:00 PM

ishhh..teringin pulak nak pergi. rasa cam nak grab je deal kt mydeal (genting view resort rm99) tu. situ pun ada strawberry farm :)

April 4, 2013 at 1:50 PM

murahnya? vahvah, best ni. kita pun nak pergi. tapi taktau bila kak. hehehehe

April 4, 2013 at 5:40 PM

pergi..jgn x pergi tau..best... hihihi

April 4, 2013 at 5:49 PM

insyallah kak lynn. kalau ada masa sheila pergiiiii :D

Post a Comment