DONE FOR REBATE SMARTPHONE | norsheilasalleh.blogspot.com

DONE FOR REBATE SMARTPHONE

Assalamualaikum...


www.skmm.gov.my

Pagi tadi, aku dah berjaya daftar online untuk rebate rm200 smartphone. Alhamdullilah. Penat gak menunggu selama 17 hari baru berjaya daftar. hee. Korang dah? Sekarang nak jalankan misi untuk cari phone yang fleksibel untuk suamiku. hee. But, mostly semuanya touch screen. Adoyai. Yang pakai keypad semuanya belum di upgrade jadi smartphone ke? BlackBerry too small, but he loves so much. Aku je rasa tak best, pasal screen bapok kecil lahh, confirm tak puas nak main internet kan. hee. Think sheila... think wisely.. Haaa korang tolong fikirkan juga ye..

Korang check dekat link -->> pengedar rebat telefon pintar <<--, bolehlah tahu mana yang terbaik for my hubby. Thank you guys! Thank you Allah, syukur alhamdullilah :)

DICORET OLEH :



18 comments

January 18, 2013 at 9:40 PM

Boleh saya tahu berapa budget? Kalau bawah RM1k, boleh cubs Samsung Galaxy SIII Mini atau Motorola Atrix 2. Kalau budget atas RM1.5k, try Samsung Galaxy Note II (bateri tahan lama).

January 18, 2013 at 9:42 PM

kalau beli samsung corby boleh dapt ni ahha

January 18, 2013 at 9:51 PM

Tahniah Sheila.. akhirnya berjaya juga. Sorry lah bab phone ni ibu kurang arif jadi tak layak beri cadangan. hehe..

January 18, 2013 at 11:30 PM

Galaxy note.......hihihihu

January 19, 2013 at 2:34 AM

tahniah dah berjaya..btw, thanks link kan ke entri sarah

January 19, 2013 at 9:52 AM

Kena apply online ke?

January 19, 2013 at 1:55 PM

sheila nak belikan untuk suami sheila. dia taknak touch screen sbb susah nak bawak g kerja. dia kerja ganas2. hehehe. s3 ,ini cam best kan?

January 19, 2013 at 1:56 PM

murah kan corby tu. aku tengah fikir bro mana bagus untuk hadi ♥

January 19, 2013 at 1:58 PM

alhamdullilah syukur.... tk sangka berjaya juga daftar online. heee

January 19, 2013 at 1:59 PM

heee boleh tahan bagus note kan ?

January 19, 2013 at 2:01 PM

sama2 kasih sarah. dekat sarah boleh tengok full senarai untuk smartphones. heee ♥

January 19, 2013 at 2:02 PM

aah kak, kena daftar online. sheila ada letak bawah gambar tu. try ye

January 19, 2013 at 11:44 PM

tiga-tiga skupang tak de ke. Alah, baik beli S3, main ternet puas.

January 21, 2013 at 10:12 AM

memang puas gila kut. tapi mahal lagi tu. tunggu murah sikit baru beli miahhahaha :)

January 21, 2013 at 10:29 AM

Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...



Pengasas Blackberry hilang jawatan kerana para pelabur. Jawatan Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) yang disandang bersama oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie kini terpaksa akur dengan tekanan dari para pelabur syarikat mereka untuk melepaskan jawatan mereka. Walaupun mereka berdua bersama sama adalah pengasas bersusah payah membangunkan syarikat ini pada awalnya tetapi mereka terpaksa melepaskan jawatan tersebut kepada Thorsten Heins. Keputusan itu sekali gus menamatkan perkongsian kepimpinan selama dua dekad oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie yang juga pengasas syarikat telekomunikasi itu selepas bergelut untuk bersaing dengan Apple dan Google.
Baca selanjutnya...



Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) Teknologi Maklumat Terteruk: Terdapat beberapa individu yang disenaraikan oleh readwriteweb.com di antara ketua pegawai eksekutif(CEO) yang paling teruk bagi peneraju industri teknologi maklumat.Baca selanjutnya...



Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini. Baca selanjutnya...



Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage.Baca selanjutnya...


SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.Baca selanjutnya...



Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...



Flashback trojan: Ancaman virus terbesar bagi pengguna Mac Apple. Serangan virus Flashback ini boleh dikatakan di antara ancaman virus platform Mac OS yang paling terbesar dalam sejarah tersebar sejak era virus disebarkan melalui disket. Boleh dikatakan insiden merupakan serangan yang paling ketara dalam sejarah ke atas pengguna Mac di mana sebelum ini amat jarang untuk diketahui sistem operasi tersebut mempunyai ancaman virus. Baca selanjutnya...

January 21, 2013 at 11:28 AM

thanks for the info :)

January 21, 2013 at 11:01 PM

sheila, nanti da beli kongsi taw.. mar nak tawu gak fon ape yg best hehe :D

January 22, 2013 at 10:23 AM

insyallah, sheila bagitau mana bagus ye mar. hehe. mar dah mohon rebate ke? hee

Post a Comment