GIVEAWAY NEW YEAR 2013 JIWA ROSAK | norsheilasalleh.blogspot.com

GIVEAWAY NEW YEAR 2013 JIWA ROSAK

Assalamualaikum...


Dah lama tahu pasal giveaway daripada Jiwa Rosak ni, tak sangka last-last kena tag dengan +yana aina pulak. Memang sah kena meriahkan giveaway ni. heee. Kalau korang nak tahu hadiah-hadiahnya memang banyak gila. Tukang sponsor pun ramai tau. Confirm meriah gila giveaway ni tahap ke-10! hihi. 

SENARAI SPONSER (follow dan backlink)

Giveaway New Year 2013 Jiwa Rosak memang superb. Tak caya?  Korang tengok hadiah apa yang ditawarkan kepada pemenang bertuah nanti ->> Senarai Hadiah. Dah tengok? Gempak kan?

Dan jangan risau, setiap peserta akan dapat brooch tajaan Belalang Hijau Perisik, *tak sabarnya kita* Anyway aku suka baca blog abg Feroz ni. Entri kebanyakkan tentang isu semasa, sporting pula tu melayan komen2 daripada blogger especially aku. hihi. Kalau korang sudi nak meriahkan giveaway ni sebab dah kelabu biji mata tengok senarai hadiah, jangan lupa klik link bawah banner tu. Aku dah siap2 berangan bagai dengan hadiah-hadiah tersebut. Weee! 

Tag kawan-kawan sporting +Mar Haini Abdul Rahim +afisya afida +Nor Salmi dan kawan-kawan yang tengah baca entri ni. Sudi-sudilah join ye :)

DICORET OLEH :



24 comments

January 17, 2013 at 1:43 PM

meletop2..hehe..nak join juga.. :)

January 17, 2013 at 1:52 PM

jangan lupa join cepat dan buat entri menarik ye Jos Revalution :)

January 17, 2013 at 3:11 PM

Good luck ya :D

January 17, 2013 at 3:47 PM

semoga berjaya dlm memenangi mana2 hadiah :)

January 17, 2013 at 3:51 PM

thank you sis :)

January 17, 2013 at 3:52 PM

insyallah. terima kasih encik kopi pasta :)

January 17, 2013 at 3:56 PM

gd luck ye

January 17, 2013 at 3:59 PM

thank you KA :)

January 17, 2013 at 7:09 PM

gooc luck tau awak :)

January 17, 2013 at 7:38 PM

Good luck untuk awak juga!!

January 17, 2013 at 8:50 PM

gud luck.. hana dah buat entry GA ni tapi belum publish lagi.huhu

January 17, 2013 at 9:56 PM

gudluck awk..=)
slm singgah

January 18, 2013 at 12:24 AM

good luck tau awk

January 18, 2013 at 9:46 AM

terima kasih awak :)

January 18, 2013 at 9:46 AM

terima kasih abg hanif :)

January 18, 2013 at 9:48 AM

terima kasih hana, cepat2 publish ye. sheila nak comment juga, heee :)

January 18, 2013 at 9:48 AM

terima kasih luna ye :)

January 18, 2013 at 9:49 AM

terima kasih awak :)

January 18, 2013 at 2:43 PM

Terima kasih Sheila tag ibu.. Insyaallah nanti ibu join ye..

January 18, 2013 at 2:50 PM

alhamdullilah, terima kasih kembali buat ibu. hadiah2 nya menarik ibu . heee :)

January 23, 2013 at 7:26 PM

goodluck.. ^_^

January 24, 2013 at 9:50 AM

thank you Mimie :)

February 6, 2013 at 6:58 PM

good luck yayang

February 7, 2013 at 10:08 AM

thank you yayang , hehehe :)

Post a Comment