JUBAH MURAH LAGI MENAWAN | norsheilasalleh.blogspot.com

JUBAH MURAH LAGI MENAWAN

Assalamualaikum...

Baru-baru ni, aku dan suami keluar berjalan-jalan di sebuah pasaraya kecik berhampiran dengan rumah. Pasaraya itu dipanggil Hiong Kong ataupun nama baru dia sekarang The Store. hehe. Pasaraya ni penuh dengan jualan mega. Sampai 70% diskaun pakaian, *dah terbeli 2 dah untuk suami* hihi.

Aku sebenarnya tak rasa nak beli pape, just nak cuci mata. Kitorang naik tingkat 1, tiba-tiba tergerak biji mata ni memandang suatu harga yang sangat berpatutan untuk sehelai jubah yang gorgeous! Price start RM39 okey! Suami terus offer kita pilih mana yang berkenan. Auwwww! Malu kita jadinya. hehe. Mulanya nak amik yang paling murah, tapi corak dan warna agak tua. So aku pilih ini! Tengok gambar bawah ;-

Cantik tak? Material cotton yang lembut dan sejuk...

Terus terfikir, nak beli sebulan sehelai. Baju kurung dah tak berapa minat nak pakai sejak kawin. Selalunya mak rajin pergi ke Jalan Kenanga dekat KL tu untuk beli pakaian secara pukal. Nampaknya pasni boleh beli sendiri. Sangat berpuas hati dan alhamdullilah syukur. Hahaha. Mungkin dah sampai masanya menderma baju kurung kat orang yang lebih memerlukannya :)

DICORET OLEH :

22 comments

January 17, 2013 at 9:00 AM

wahh, murah giler... tp sy xleh pakai jubah sbb rendah..

January 17, 2013 at 10:06 AM

wah... cantik! dan murah nyee

January 17, 2013 at 10:54 AM

kesian tina, tempah jubah kan boleh? sama je. just beli kain. kan senang. heee. memang murah sngt ni, berpinar mata nak memilih :)

January 17, 2013 at 10:55 AM

alhamdullilah, nasib baik terlalu depan kedai ni. heee dapat beli sehelai pun dah bersyukur sangat :)

January 17, 2013 at 11:08 AM

Murah la tu dik... kalau nk beli kain dengan tempah lebih dr tu lagi hrganya...berbaloi2...pilihan yg bijak :D

January 17, 2013 at 11:12 AM

betul r.. now bila dah kawin, jubah more praktikal kan.. cam ayu gitu.. hihi.. :)

January 17, 2013 at 11:14 AM

aah ni bru betul SALEEE!

January 17, 2013 at 11:31 AM

hahaha betul2, mak sheila la yang rajin belikan jubah murah2 sampai kita pun dah pandai cari jubah murah2. hee

January 17, 2013 at 11:32 AM

betul tu za, sejak kawin ni bertukar kurung kepada jubah. senang skit nak gerak. more muslimah gitu . heee :)

January 17, 2013 at 11:33 AM

hahahaha memang gila SALE ! hehhe :)

January 17, 2013 at 11:41 AM

wahhh sangat cantik

January 17, 2013 at 11:46 AM

murah tau, material not bad. cotton sejuk :)

January 17, 2013 at 11:59 AM

teringin nk beli .... tapi .... huhuhuuu takda size !!

January 17, 2013 at 1:02 PM

takda size? XS tak ngam ke yana? sian yana.. sheila pakai saiz M okey..

January 17, 2013 at 1:17 PM

mmg murah lah.. kat mana ni KA memang minat pakai jubah2 ni

January 17, 2013 at 1:31 PM

kat The Store Sungai Buloh KA, hehehe. KA duduk kawasan mana ye?

January 17, 2013 at 7:40 PM

wah murahnyer..tgh cr bju jubah.

January 17, 2013 at 11:07 PM

muraaahh la sheila ! cun2.. jubah eh ? mar suke sgt jubah hehe :D

January 18, 2013 at 9:50 AM

sangat murah, paling murah pernah sheila dapat. hee. nadia duduk mana?

January 18, 2013 at 9:51 AM

gila murah ni. hihi. aah jubah. sheila skrg hunting for jubah. hehehe. senang nak pakai, terasa selesa sangat :)

Anonymous
May 14, 2013 at 12:02 PM

Mmm ... banyak sgt bahan dalam net sekarang.
.. banyak yg merapu dari fakta... terus terang saya kata.

.. tulisan awak memang best... sesuatu yg dari hati akan
sampai gak ke hati..

Look at my weblog - Tips Manjakan Suami

May 21, 2013 at 12:27 PM

thanks alot for your comment. terharu saya.terima kasih banyak ya :D

Post a Comment